Recensie Elisa, Nieuwpoort 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Fwizz

Newbie
12
28/04/22
11
4
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen deepthroat
  3. Pijpen zonder condoom
  4. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
A
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/elisagirlllllll.html
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Staat al enige tijd op verlanglijst en 3/09/24 toch eens de stoute schoenen aangetrokken en haar een bericht gestuurd. Ze reageert zeer snel, wat mij al wat minder warm maakte omdat ze wss geen klanten heeft.

In de advertentie staat dat ze niet minder dan een halfuur afspreekt. Doordat ik het niet vertrouwde en niet in het zak wou gezet worden vroeg ik of ik een kwartiertje mocht gaan voor 50EUR. Dit mocht en was geen enkel probleem. Nog even getwijfeld maar dan toch toegehapt. Onderweg naar Nieuwpoort voor een kwartiertje.

Appartement gelegen dicht bij de zeedijk, iets verouderd gebouw en parkeermogelijkheden in de straat (betalend).

Aangekomen berichtje gestuurd dat ik er was enkele seconden ging de duur al open. De trap op naar de tweede verdiep. Daar stond Elisa.

Elisa lijkt absoluut op de foto's dus was voor mij een geruststelling. Ze is zeer knap met een prachtig lichaam.

We gingen naar de slaapkamer en ik gaf de 50EUR af en deed mijn kleren uit. Zij had een badjas aan met niets eronder.

We gingen beide naakt op het bed liggen en begonnen met tongzoenen, dit deed ze heerlijk. Ik mocht ook op de lip bijten daar had ze geen probleem mee. Ongeveer 5min tongzoenen terwijl ze me aftrok en ik haar wat vingerde. Dan ging ze over naar het pijpgedeelte, dit deed ze zonder condoom. Deed ze goed en ze vergat ook de ballen niet. Na het pijpen heb ik haar gelikt, ze was zeer proper en fris. ze genoot ervan, tijdens het likken vind ze het ook leuk dat je terwijl vingert en haar tepels stimuleert.

Dan overgegaan naar de seks. Ik ben op haar gekropen en mocht diep stoten, ik moest mij niet inhouden. Doordat ik vanboven lag hebben we ook nog getongzoend terwijl. Moment dat ik voelde dat ik ging komen haalde ik hem eruit en vroeg voor doggy. In doggy niet lang meer volgehouden. Ik mocht haar haar vastnemen. Na enkele seconden het rubbertje volgespoten.



Opgeruimd met natte doekjes en weer in de kleren. Voordat ik de deur uitging nog even staan tongzoenen.

Ik had betaald voor een kwartier en ben zeker 20à25 minuten binnen geweest voor maar 50eur. Ze kijkt niet op de klok en niet op haar gsm.


Herhalingsgevaar voor mij is groot.
 
Dank voor de recentie, klinkt erg goed.
Nieuwpoort is voor mij erg ver weg, maar anders ......
Wie weet kom ik eens in de buurt.
Hopelijk volgen er meer goede recenties, ik zet volgen aan :cool:
 
ook eens binnengesprongen gisteren, wat fwizz zegt in het eerste gedeelte zegt klopt, jonge dame met een mooi lichaam, bij mij had ze rode lingerie aan.

dan de daad zelf vind ik persoonlijk maar gewoontjes, ze pijpt inderdaad zonder en je kan haar tongzoenen/zoenen en beffen ook geen probleem maar je voelt wel dat het geen gfe is maar eerder pse. bij mij tijdens doggy hield ze ook haar hand constant aan de condoom dus werkte wat storend .

ik had iets meer een ramen gevoel, dus als je niet tever van nieuwpoort woont is ze het een aanrader voor een PSE met een mooie jonge vrouw maar ik zou er geen uur voor rijden want zo zijn er zo vele.

ahja ik heb ook voor een quickie gevraagd 50 euro dus daar klaag ik zeker niet over wat je ervoor krijgt maar vraag mij af als je 100 betaald voor 30 min of het dan wel meer meer zal zijn.
 
Ben ook enkele weken geleden bij haar geweest. Ik vind zo ook wel top! Idd niet echt gfe maar wel goed. Ze komt sympathiek en lief over. Was wat bang want had ook al slechte reviews gelezen dat ze weinig deed maar denk dat het echt af hangt of ze je wat aantrekkelijk vindt. Bij mij deed ze ook eerst met haar hand tijdens doggy maar na 1min deed ze die weg. Ze heeft ook mooie tepels die wat uitsteken om aan te zuigen! 😉 Ps staat ook open voor voetfetisj ze heeft me met haar voeten afgetrokken en mocht er ook aan likken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan