Recensie Amsterdam Droom salon dame Aliza 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Had een afspraak gemaakt met Esmeralda. Zonder verder te vragen naar adres, belde ik aan bij 10b. Ruby deed open en ik vroeg naar Esmeralda. Zij verwees mij naar nr 8 1c. Ik weet niet of Esmeralda ook bij het team van Droom massages (Ruby) hoort.
Overigens, de date met Esmeralda was: weinig massage, maar toch een passievolle ontmoeting.
 
Heb hier een massage van Ruby gekregen. Ik kwam bij het pand want had een afspraak, maar er was net iemand voor mij dus ik wachtte even. Na een paar keer aanbellen zonder dat er iemand opendeed ging hij weg. Ik belde aan en er werd gelukkig wel open gedaan. Ik had Ruby's nummer via Facebook gevonden en via whatsapp afgesproken. Had geen naam of iets doorgegeven, dus ging er vanuit dat het gewoon met Ruby was. Ze ging daar niet vanuit maar ze ging wel gewoon mee met me voor een uur body to body. De massage was lekker en ze leek er ook van te genieten. Ze kust ook je nek en hijgt. Gekomen maar er was nog tijd over dus werd er nog meer gemasseerd. Uiteindelijk nog gelukt om een tweede keer te komen in het uur. Ze kreunde ook en maakte flink wat geluid bij het aftrekken voor de tweede keer (fuck me, aaaah enzo). Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft. Ze gaf aan dat ze met zijn drieën waren, maar heb maar één andere gezien (denk Esmeralda gezien de leeftijd). 100 euro voor betaald trouwens.
 
Heb je toevallig Katia gezien ? Of misschien massage gehad van Katia? Ruby is een dame van 60+
Katia en er is ook nog Kathia.
Kathia doet geen enkele extra volgens mij. Echt alleen massage. Ook geen happy end.
Tel nr Kathia eindigd op 7711 Dus ander nr

Even opgezocht Andrea in tekst, maar ik typte met Kathia. Ingewikkeld allemaal zeg
 
Laatst bewerkt:
Heb je toevallig Katia gezien ? Of misschien massage gehad van Katia? Ruby is een dame van 60+
Geen Katia gezien. Het was zeker Ruby die me masseerde. De andere dame die ik heb gezien was waarschijnlijk Esmeralda gezien de leeftijd (50+). Het kan zijn dat Katia er was want ik hoorde de dames met elkaar praten tijdens mijn massage, maar heb haar niet gezien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan