Wat vind je het meest sexy aan een vrouw

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben in de basis een borsten man, maar een strakke kont kan ik ook enorm van genieten. Dus graag een strakke kont, confectiemaat 36/38 en D-cup borsten.
Blauwe ogen met donker haar geeft vaak een zwoele uitstraling. Dat heeft ook wel wat qua sexuele uitstraling.
De werkelijkheid zal vermoedelijk anders zijn.
 
Ik vroeg is aan mijn vaste dame wat haar favoriete standje is maar ze zij das bij elke klant anders en bij mij is dat ook bij elke dame is dat toch iets anders maar als ik toch 1 iets moet zeggen is het toch wel een plate buik (geen six pack ) tot aan de onderkant van de borsten
 
De dame waar ik kom ontvangt me aan de deur met een duster aan. Met de tieten, los in de kooi, en zonder slipje. Blijf daar maar eens vanaf bij binnenkomst….. 'n hartelijke groet met 'n tongkus, waarbij m'n vingers aan haar grotje zitten.

En dan hup snel naar boven. 😇 We voelen elkaar perfect aan. 🤗
 
Voor mij een correct (in mijn ogen ;) ) geproportioneerd lichaam. Dus geen dame die klein gebouwd is (dus korte botten, waardoor de borstkas klein van omtrek is) met cup maat H o.i.d., of grote kont geen borsten etc.
Een fijn gebouwde dame met siliconen kan prima, zolang het maar niet de extreme versies zijn.

Ik ben duidelijk een borstenman, met een afkeer van de "moderne" / "populaire" grote (latina) konten. Geef mij maar een slanke dame die een mooie cup D/E/F heeft, maar waar het lichaam niet uit proportie is. Denk een beetje aan de Jenna Jameson van vroeger, of mijn favoriet uit dezelfde tijd Stacy Valentine.
Een beetje meer recent, Amy Reid was degene met het perfecte lichaam voor mij.

Echter van de huidige dames in de wereld van het entertainment voor volwassenen, dan heb ik aardig wat geld over om met Tahlia Paris te spelen.... (Was maar kort beschikbaar hiervoor is mij verteld, en ik heb niet de kans gehad....) Voor mij toch wel een "perfect" lichaam....

Mijn volgende bezoek aan Argentinië gaat zeker een paar uur met deze dame bevatten:
283634.jpg

Nu is ze 20 jaar oud, en is alles puur natuur. Waarschijnlijk als ze 25 is, heeft ze implantaten aangezien de borsten niet "eeuwig" zo mooi blijven.....
 
Dat is niet de DJ Thalia Paris?

Want die is toch ook gruwelijk lekker, of niet...maar goed, ik dwaal direct af.

Bekijk bijlage 222923
Als je praat over de Tahlia Paris die ik noem, dus niet de foto :) , dan ja. Ze is begonnen als een cyber playmate, en je kan op fuq.com vele videos van haar vinden...... Ze heeft zich even beschikbaar gesteld voor ontmoetingen, maar volgens een boeker die ik contacteerde was het niet iets voor haar, dus is ze gestopt. Ze heeft een onlyfans, maar dat is de laatste 2 jaar hard achteruit gegaan. (Ik vermoed dat ze een van de vele burootjes gebruikt om het te beheren en dat is niet goed!)

De foto is van een dame die prive ontvangt in Buenos Aires...
 
Een vrouw die zelfstandig is en niet zeurt, met zelfinzicht en een open mind.

En fysiek het liefst kort van stuk, slank tot normaal postuur, kleine borsten en een klein kontje. En vooral dat ze er mag zijn. Rechtop, borst vooruit, trots maar niet overmoedig.
 
Het meest sexy aan een dvp vind ik dat ze met je naar bed gaat zonder gezeik over het leven, je moet niet eerst een hele hoop klusjes doen, nee gewoon wat geld boven halen en ze is helemaal van jou. Dan smijt ze haar in jou armen. Dat is echt sexy en maakt een vrouw die dvp is verleidend.
 
Naturel is voor mij het code-woord. Gewoon een normale meid zonder versieringen en andere toevoegingen.
Al kan ik een piercing in de tepel dan weer wel waarderen.

Die spannende plek tussen haar benen hoeft wat mij betreft ook niet helemaal kaal en glad te zijn. Netjes getrimd vind ik erg spannend. Zelf ben ik immers ook kort getrimd. Geen enorme bossen dus.

En haar borsten…. Die mogen van klein (A) tot wat groter (C) zijn. Geen enorme jetsers dus en al zeker geen neppers.
 
Hals achteraan, daar onder kleine tattoo en dan op zijn hondjes neuken met haar haar langs de schouders weg…,ooit een keizerin zo geneukt, die had een oog net tussen de twee schouderbladen…. OMG…
 
Terug
Bovenaan Onderaan