WHEM Larisa Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hier ook hoor even zoeken op naam en villa
 
Ben 3 weken geleden geweest. Aan geen enkel afspraak gehouden die we telefonisch in detail hadden afgestemd. We hadden afspraken om meteen te zoenen bij aankomst en ik geld in haar hand stop tijdens. Alles was goed, ze vond leuk. Maar bij binnenkomst niet zoenen, werd ik op bank gezet, wel drankje gekregen van haar en daar hield het bij op. bleef maar praten 5 talen door elkaar, zo snel dat je maar kwart begrijpt van wat ze bedoelt echt alleen maar gezwets. Dit 30 min lang. Ik heb aantal x gevraagd of we konden beginnen-begon ze weer 5 min poep te praten. opgestaan weg gelopen, ze begon te dreigen politie te bellen (ik reageerde met "bel ze idd", daarna huilen dat ik haar rond verspil en geld kost. Pffff

Ze is ook wel erg veel aangekomen, foto's zijn heel oud waar ze strak lichaam heeft.

Advies: doe jezelf niet aan, kies een andere dame. Deze is uit om mannen leeg te trekken en zo min mogelijk of sexy mogelijk overkomen
 
Gisteravond bij Larisa geweest. Voor een half uur seks zonder condoom rekende ze €100 en voor een uur €150. Ik had voor een uur afgesproken en betaald.

Wat ze precies ophad aan middelen weet ik niet, maar ze was extreem hyperactief, vloog van hot naar her, zowel qua bewegen als met haar woorden. Ze begon over de hitte, daarna over haar vader die was overleden aan een hartaanval en over haar oma die 3 jaar in pampers op bed had gelegen tot ze stierf. Daarna over 8(!) abortussen. Erg opwindend allemaal.

Alsnog mijn best gedaan om te doen waar ik voor kwam. Ze kan op zich best redelijk pijpen, alleen was ze zo hyper dat ze na een paar tellen steeds stopte en iets anders ging doen. Na dat een paar keer te hebben gemerkt besloot ik haar te neuken. Na nog geen minuut was ze weer afgeleid en stapte weer van het bed af. Uiteindelijk heb ik haar gezegd dat ik in haar mond wilde komen en ze pijpte me toen in een paar tellen klaar.

Na even te hebben schoongemaakt vroeg ze of ik een massage wilde. Dat deed ze érg stevig, maar ik onderging het maar. Maar na een paar minuten werd ze een beetje agressief en gaf zachte klappen op mijn armen en maakte daarbij nogal gestoorde geluiden. Ook haalde ze een aantal keren uit met haar nagels. Ondertussen maakte ze meerdere keren een opmerking over "stay with me for €1000," waar ik geen oren naar had. Uiteindelijk zei ze dat ik weg moest en dat ik €50 terug zou krijgen. Dat heb ik toen maar gedaan. Tijdens het aankleden was ze echt compleet de weg kwijt, raaskalde over weet ik wat allemaal en maakte sla en krab bewegingen.

Al met al een heel bijzondere ervaring. Als je houdt van gestoorde wijven moet je echt bij haar zijn. Ik heb veel gekken meegemaakt, maar zij spant de kroon. Voor mij geen herhalingsgevaar.
 
Blijkbaar moet je er in de avond niet naar toe ivm haar drugs gebruik. Wellicht is het overdag wel beter? @moderator misschien kan dit onderwerp samengevoegd worden met het al bestaande draadje
 
Ok Thx. Het wordt op deze manier een beetje onoverzichtelijk. Dit zijn nieuwe reviews op een when topic. Op het eigenlijke topic zijn de reviews een stuk ouder
 
Ben ik 2x geweest, bij aankomst krijg je cola, na 5 min haar proberen te verstaan gingen wij naar het bed, zij was nog bezig met haar telefoon, ik begon alvast aan haar te zitten en en mijn eikel over haar poes te wrijven waarop zij giegelde, tijdens het neuken vroeg zij of ik in haar wou komen, dit wou ik niet, en ben uiteindelijk in haar gezicht gekomen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan