Algemeen Yu&Mi Eindhoven Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dankjewel.
Die extra's, daar doe ik het niet voor, het mooiere en luxere vind ik belangrijk. Dus ik ga dan toch maar de gok wagen met een nieuwe dame.
Dat zou ik ook doen.

Ik heb net even gekeken en zie nog wel wat dames op de planning staan voor zondag die ik zelf wel zou willen uitproberen, zoals Roxy en Olivia. Roxy heeft hier ook enkele goede reviews.
 
Welke dames bij yu&mi geven er graag duo massages met elkaar? Iemand ervaring hiermee? Ik wil het graag uitproberen binnenkort.
Macy en camilla, echt 2 toppers
Heeft er al iemand ervaring met Camilla ?
Ik heb camilla ervaren in een duo massage met macy.
Echt geweldig
Klinkt goed, dat dacht ik ook, klein en Aziatisch staat in haar beschrijving. Echter blijkt ze een mix te zijn tussen Suriname en Azie. En vooral die eerste afkomst zie je goed in haar terug. Ik vond haar ook niet klein maar ik denk net geen 1.70m en begin 30 denk ik, slank en kleine borsten (een a-cup). Met haar haar los en in een sexy jurkje zeker wel een knappe verschijning. Ik had een uurtje tantra met jacuzzi voor €165,=. Eerst even in bad gezeten, en daar bleef het ook bij, geen aandacht voor een massage of tantra. Daar geen aanrakingen gehad. Ze zat voor me (soms op me) en hebben wat gepraat, daarna op de mat een massage gehad zonder erotiek. Pas op het allerlaatste moment aan het hoogtepunt begonnen. Hoogtepunt liet door haar afstandelijkheid wel even op zich wachten. Kortom geen herhalingsgevaar voor mij, had geen klik met haar, geen erotische tantra massage gehad. Misschien hoopte ze op extra's maar die vraag kwam niet van mijn kant. Ze werkte bij yu&me omdat hier extra's mogelijk waren wat bv bij massagewereld niet is toegestaan. Ik ben daar niet op in gegaan omdat de ervaring zonder klik en goede massage dan voor mij nog steeds slecht was geweest en ook nog meer geld kwijt was geweest. Ik denk dat de dames extra's niet mogen aanbieden maar dat er veel mogelijk is als de klant erom vraagt.
Ik heb een hele fijne en erotische massage gehad van Vienna
Super vriendelijke dame
 
Laatst bewerkt:
Cleo, mooie vrouw kan goed geil worden maar moet je wel de juiste snaar raken. In trio met veronica gaan ze wel los samen.

Roxy, ken ik alleen van zien. Als je van tattoo's en grote ep borsten houdt zal ze zeker goed zijn
 
Hoi allen,

Ik ben een fervent MW-bezoeker en wil zondag weer gaan. Maar de dame die ik in gedachten had, werkt die dag toch niet... Daarom zit ik eraan te denken om eens bij de buren op bezoek te gaan.

Wat is jullie ervaring bij Yu&Mi? Hoe verhoudt de kwaliteit van de salon zich met MW? En wat is de 'standaard'-massage daar? Ik lees allerlei dingen over jacuzzi's, maar heb vaak eigenlijk vooral behoefte aan douchen vooraf, lekker op het bed, en douchen achteraf.

Qua keus lijkt Zoë me aantrekkelijk, of Macy.

Tips zijn welkom!
Macy heeft jaren bij MW gewerkt, en werkt nu bij Yu&mi
Zij geeft een lekkere erotische body wash onder de douche en ze masseert heel goed, haar grote borsten gebruikt ze heel goed.

MW ziet er strak en zakelijk uit en Yu&mi ziet er huiselijk uit mooie oude pand

Ik zou zeggen ervaar het zelf, iedereen heeft een eigen smaak
 
Terug
Bovenaan Onderaan