Algemeen Antwerpen & omstreken priveontvangst

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Iemand die iets kan zeggen over de deze? Er is er nog zo een, maar het gebrek aan video/foto updates is een red flag, terwijl ze er al lang opstaat/staan

 
Er zijn dames die rondreizen , en in Antwerpen zijn er niet zoveel adresjes waar je als dame terechtkunt hoor , dus wat is er dan verkeerd dat ze daar een kamer huren , heb daar al dames ontmoet die zeer goed waren 👍
Ja ik heb al even geen problemen meer gehad daar, tijdens de avond (met avond als in als het donker is niet avond zomer met veel zon) vind ik de services meestal beter daar.

De beruchte zij-straat (winkelstraat) waar het altijd fake profielen en erbarmelijke toestanden waren daar hoor ik al 2 jaar niks meer van, als het de andere huiselijke zijstraat is is het altijd wel goed of beter geen fake's.
 
Heb hier nog niet alles kunnen lezen dus alvast excuses als ik niet de eerste ben met deze vraag :

Komt Karen Miller ooit nog terug? :D ik typ maandelijk / wekelijks haar naam nog in om te kijken of ze er niet is, maar altijd teleurgesteld ... :D wat was me dat een lekker wijf :love: helaas maar 3 keer bij geweest...
 
Is er een recensie over deze dame?

Zag ze ook al eens in a'pen passeren.
 
Iemand ervaring met deze dame? Ayla of Aylla alias Chloé in Wallonië.
Ik kon geen recensie terugvinden en het lijkt iets te mooi om waar te zijn.

 
Waarom vind je het verdacht dat ze 120€/uur vraagt?

Het feit dat ze Roemeense is vind ik beangstigender. Daar heb ik helemaal geen vertrouwen in, en eerlijk gezegd heb ik ook nog niet veel goeds gelezen van die bende Roemeense dames. Daarvoor pas ik zeker, die 120€ vind ik niet abnormaal..
Denkelijk € 120 en extra's. Daar pas ik voor!
 
Iemand die iets kan zeggen over de deze? Er is er nog zo een, maar het gebrek aan video/foto updates is een red flag, terwijl ze er al lang opstaat/staan

Fake
I checked pictures in Google Images and sent me to an Instagram Page but Inforgot the name of the real lady. I d say, Avoid.
 
Heeft er iemand tips voor een kort bezoekje aan het centrum van Geel op zaterdagmiddag of moet ik naar Lynn Somers toe? En is er in Club Dennenhof iets te beleven?
 
Centrum Geel alsook Club Dennenhof zijn me onbekend wat onze activiteiten betreft.
Bij Lynn Somers ben ik altijd goed bediend geweest, ik kan daar weinig of niks negatiefs over zeggen. In Geel ben ik nog niet geweest, die locatie ken ik nog niet, maar in Mol kwam ik al vele jaren. De laatste tijd ging ik wel meer naar Mindeerhout. Maar de service is er idem als ex Mol.
Ik zou zeggen dat je met een gerust hart naar Lynn Somers in Geel kunt gaan.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan