Recensie Sindy, Amsterdam 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Sr1

Meubelstuk
Supporter
1.066
14/12/21
5.803
18
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
3,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/9684833-sindy
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Je hebt wel eens zo een dag dat je zin hebt in ontspanning maar dat er ook gewerkt moet worden. En dan valt je 2e afspraak van die morgen weg. Even snel zoeken en Thaise Sindy gevonden, in de buurt en ik kon redelijk vlug langskomen. Zonder verwachting die kant opgegaan en uiteindelijk blij verrast.

Sindy ontvangt in Amsterdam noord, voldoende parkeerplekken voor de deur. En zoals gebruikelijk via de app naar binnen geloodst. En als de deur dan opengaat staat er gewoon een leuke Thaise vrouw naar je te lachen. Naar binnen en wensen even besproken, zit een booker tussen dus niet van alles wat ik gevraagd had was ze op de hoogte. Maar was geen probleem, met een lach en vriendelijk woord werd alles in orde gemaakt. Dan even snel onder de douche en op het bed.

De eerste vraag van haar was of ik eerst een massage wou of sex en voordat ik kon antwoorden zei ze dat ze het al wist en voor ik ook maar iets kon had ik haar tong in mijn mond, haar handen waren overal en wat later kwam ik achter haar orale skills welke ze langdurig volhoud alvorens ze op me kwam zitten. Kortgezegd was dit een PSE en GFE in 1 uurtje.

Conclusie, leuke en geile, ervaren dame die goed Engels spreekt, ze is nog maar een week in Nederland en is heel oprecht. Als je goed voor haar bent is ze heel goed voor jouw, herhalingsgevaar voor mij zeker!
 
Laatst bewerkt:
Vooraf gevraagd of tongzoenen en pzc inclusief waren / konden. Dit had haar booker niet aan haar doorgegeven, ik heb daar verder niet op aangedrongen en dit is wat er gebeurde. We hadden het leuk samen en in ongedwongenheid gebeurt er wel eens iets wat niet standaard is. Vandaar ook het herhalingsgevaar voor mij!
 
Terug
Bovenaan Onderaan