Allerbeste b2b / tantra massage

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Joey

Newbie
17
19/09/22
4
Ik ben al bij diverse dames geweest, maar nog niet die ene gevonden die echt er boven uit springt. (regio midden Nederland/ Noord brabant/ Gelderland) .

Wie is nu echt de beste? Ik ben zelf niet zo'n fan van clubs. Ben benieuwd naar jullie meningen / ervaringen!
 
@gunot33333: Ben je al eens bij Rachelle van Carpe Diem in Boxtel geweest?
Is een vollere dame met enorme borsten die beschikt over uitstekende tantra skills en gebruikt haar borsten ook voor een lekkere b2b.
Beter dan haar ben ik in ieder geval nog niet tegengekomen.
Is een vollere dame ? Deze dame is gewoon echt dik en haar tieten zijn grote theezakken, verre van vol. Ben vorig jaar geweest bij deze dame, qua inzet prima, maar echt een vet lichaam. Als je daarvan houdt prima, maar zeg niet vollere dame. Op site staat ook volslank, en vol met alleen positieve recensies. Ik heb daar een negatieve recensie geplaatst, maar die is nooit gepubliceerd. Ik denk dat ze alleen maar positieve recensies opnemen, triest hoor.

De prijzen van Carpe Diem kloppen ook niet. Op de prijslijst stond (vorig jaar)€120,-, maar toen ik binnen kwam vroeg de dame van de receptie : Wilt u een erotische massage ? dan is het €140,- !
Ik voelde me echt in de maling genomen, maar ja, ik had 1,5 uur gereden dus dan betaal je maar. Heel dom achteraf. Dame was best aardig en deed ook haar best, maar was gewoon erg dik. Voor mij niet meer daar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan