• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Scheren jullie je schaamhaar en ballen glad ?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Schaamhaar wordt getrimd en om de 2 à 3 weken geschoren (allemaal machinaal), mijne Willy en de ballen 3 à 4 maal per week geschoren. Handmatig met mesje. 🫣
De 3 haren op mijn tieten trim ik er mee af. 😜
Kontharen ook, deze zou ik graag definitief willen laten verwijderen maar waar oh waar? 🤔
 
Vandaag ben ik voor het eerst met een gladde schaamstreek naar de ramen geweest, ik heb gisterenavond voor de tweede keer deze week alles verwijderd met Veet for Men. Mogelijk was het een aangenamere ervaring voor de dame, maar het heeft mij niet geholpen om sneller klaar te komen. :confused:
 
Het is vooral "leuker"voor de vrouw, is mss niet de juiste woordkeuze
Zeker is dat vrouwen als in DVP zeker waarderen als een klant glad is…
Willen/kunnen de dames dit bevestigen?
 
Een van de dames waar ik vaker kom vindt het inderdaad prettig als de heren ook geschoren of in ieder een beetje bijgewerkt zijn, ze had er laatst een met een heel oerwoud dat vond ze niet meer van deze tijd.
 
Een van de dames waar ik vaker kom vindt het inderdaad prettig als de heren ook geschoren of in ieder een beetje bijgewerkt zijn, ze had er laatst een met een heel oerwoud dat vond ze niet meer van deze tijd.
Gelukkig ben ik niet opgegroeid in de jaren 70 en 80😂😂
In de jaren 90 hadden de jongedames gelukkig alles al bij getrimd met de ladyshave tot een streepje of landingsbaan 😋
 
Je krijgt bij de meeste echt wel een betere pijpbeurt met aandacht voor ballen etc als je een geschoren lul, ballen en richting anus hebt en getrimd schaamhaar daarboven. Zou ook niet meer weten hoe mijn onderste met haar er uit zou zien. 😉
 
Hier ook 2 a 3 keer per week alles glad, met scheermesje onder de douche. Ooit mee begonnen voordat ik mijn vrouw leerde kennen. Toen nog getrimd op de 'onderbuik', tot zij aangaf dat alles kaal mooier was. Als ik een afspraak met mijn vaste dame heb, time ik het altijd dat ik het de avond ervoor doe.
 
Het was alweer enkele weken geleden dat ik er nog aan gezeten had, ondertussen stond er weer een klein pakje shag. Heb er deze avond nog eens een flinke kwak Veet for Men op gesmeerd en tien minuten laten zitten. Het haar verdween als sneeuw voor de zon. :love: Ik vind het wel opwindend, dat het ineens weer helemaal glad is. :cool:
 
Alles glad, zelfs de laatste tijd ook de benen ,…… heb ook al van de dames gehoord dat het vooral westerse mannen zijn die zich intiem glad scheren, en dat dit bij Oost Europese mannen zeldzaam is dat het gebeurt ..
 
Laatst bewerkt:
Glad geschoren. Dan ziet hij er langer uit 😁 maar ik vind het vooral frisser. Gewoon eens per week met een scheermes erover. Leuker voor m'n vrouw. Andersom lik ik ook liever een gladde doos dan een behaarde (privé, play en P4P)
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan