• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Algemeen Saunaclub Le Grand in Zundert

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
ik kom er ook telkens door de week , heb de club in het laatste jaar duidelijk zien verbeteren - groeien ;
de laatste maanden zie ik vanaf 16.00 idd rond de 10 dames , telkens ook een paar Nederlands sprekenden .
 
Als ik bel doordeweeks krijg ik steeds te horen dat er 3 tot 5 dames zijn! Vrijdags of zaterdags zijn er wel 8 tot 10 dames
de zaterdagen dat ik er geweest ben waaren er toch meer als 20 dames ik om er alleen met partys en voor de NLBE dames en dat zijn er meestal 4 afgelopen zaterdag was er maar 1 NL dvp maar het is vakantie tijd
 
De ruime sauna, het mooie zwembad, de twee bubbelbaden het voorspelde mooie weer en niet te vergeten fantastische dames. Zorgen ervoor dat ik er komende week, zeker één maar misschien wel twee dagen te vinden ben.
 
ik was er gisteren weer rond 15.30 en volgens mij waren er een 8tal dames ook weer een paar nieuwe gezichten . op een gegeven moment waren er wel 6 dames tegelijk bezig , dus dan moet je even geduld hebben .
zelf gekamerd met Betty , misschien wel de ouderdomsdeken van het gezelschap maar voor mij één van de knapste met een degelijke service
 
ik was er gisteren weer rond 15.30 en volgens mij waren er een 8tal dames ook weer een paar nieuwe gezichten . op een gegeven moment waren er wel 6 dames tegelijk bezig , dus dan moet je even geduld hebben .
zelf gekamerd met Betty , misschien wel de ouderdomsdeken van het gezelschap maar voor mij één van de knapste met een degelijke service
Bedankt voor de info..voor 8 dames ga ik daar niet heen rijden..dan beter een priveclub in de buurt...
 
Bedankt voor de info..voor 8 dames ga ik daar niet heen rijden..dan beter een priveclub in de buurt...
ieder zijn meug , het is voor velen de sauna club dichtbij , ikzelf vind het aanbod meestal wel goed , het meeste van de tijd ga ik maar voor een uurtje of 1.5 a 2 . het is voor mij maar een kleine omweg en ik doe bijna altijd maar 1 kamer .
in totaal ben ik dan 170 euro kwijt , hetzelfde als voor een uur privé ongeveer .
je hebt daar een drankje en een hapje voor , de kans op gebruik van de welness , en ik verveel me daar dan ook niet , meestal met verschillende dames een babbel en dus toch de keuze uit de dames die je ziet ...
 
Het blijft een gok..70 euro entree en als er dan maar 3 dames zijn die ook minimaal 100 voor half uur vragen en dan ook nog meerprijs voor tongen pzc ..tja dan rij ik liever even door naar ss....als die tent wil draaien dan moeten de dames en entreeprijs naar beneden...gaat yin yang open dan kunnen ze sluiten denk ik.
Je hoeft geen €100 te betalen voor een half uur. Maar dat heeft bij betaald.
 
Maandag ook voor het eerst geweest hier. SS is voor mij toch 2,5 uur rijden en Le Grand maar 1,5 en dat scheelt dan toch maar 2 uur rijden op een dag met dit mooie weer.
Het is een mooie club, kan niet anders zeggen, discreet gelegen en het ziet er allemaal netjes en schoon uit. Bij binnenkomst wordt verteld hoe en wat en na betalen liet de gastvrouw even zien waar het toilet en de douches waren en liep ze mee om te laten zien hoe het bandje voor het kluisje/locker werkt.
Wat jammer is is dat de gastvrouw ook de bar doet en helaas niet voor andere dingen beschikbaar want had graag een kamer met haar gedaan.
Eerst maar even bij komen en wat eten en drinken, diverse dames roepen hallo en kijken je lief aan, ik roep hallo terug maar ga toch echt eerst even acclimatiseren.
Het was echt prachtig weer en na het eten en wat gedronken te hebben en rondgekeken, het zwembad in en daarna de jacuzzi. Toen mij op een bank laten vlijen en op de ligbanken bij het zwembad waren 2 dames Nederlands aan het praten en legde mijn oor te luister om af en toe ook mee te praten. Uiteindelijk naast 1 van de dames (mindy) gaan liggen en na wat gekletst te hebben en gefriemel een kamer met haar gemaakt, alle machtig wat was dit lekker.
Het Roemeense volk zag er best leuk uit, maar laat dit toch maar aan mij voorbij gaan, vind het toch gewoon fijner om in mijn eigentaal te kunnen communiceren. Het was er wel heel rustig, iets van 8 dames geteld en iets van 10 mannen. nou vind ik drukte zoals in SS ook niet echt fijn maar dit was dan net te rustig Volgens Mindy is het in het weekend drukker.
Ik zal er zeker nog een keer terug komen met mooi weer en in het weekend om dan de sfeer te proeven. Ik heb mij prima vermaakt maar het mag dus wat drukker.
 
Ben ook maar eens gaan kijken.
Veel wisselende verhalen hier daarom
De club ziet er mooi schoon en modern uit.
Zowel binnen als buiten kan je aardig zitten.
Er zijn 19 kamers.
Het eten is goed maar minimaal tov andere clubs.
De douche is netjes.
Al met al ziet het er gezellig uit echter weinig dvps.
Tenminste op die dag...ik heb er 4 geteld.
Paar uur gewacht en het bleef bij 4 en niet mijn type dus weer weggegaan.
Kan mij wel voorstellen als daar 30/40 dames zijn dat het een leuke club is...maar de ene keer 4 en dan 6 of 8 dames is te weinig.
Voor 70 entree en eventueel een kamer voor 100..dan ga ik liever naar privehuis in de buurt dan ben ik voor 100 klaar.
Heb het gezien en ik ga weer als het drukker wordt..eerder niet...
 
Terug
Bovenaan Onderaan