Recensie Naam onbekend (Bul), Amsterdam, Stoofsteeg 10L 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

robertef

Newbie
5
06/06/24
3
2
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
40-50
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ongeveer een half jaar geleden ben ik op zondagnacht na een aantal drankjes in de stad en na veel rondlopen in het wallen gebied terecht gekomen bij deze Bulgaarse dame. Qua uiterlijk was ze zeker niet de knapste, maar het volle uiterlijk met veel nep (borsten, kont en lippen) sprak me op dat moment erg aan. Even gevraagd naar de prijs, bleek 50 euro te zijn.
Eenmaal boven nam ze na het uitkleden meteen mijn pik in de mond, zonder het woord condoom zelfs maar in de mond te nemen. Hij was op dat moment nog niet helemaal hard maar dat ging erg snel. Tijdens het pijpen vond ze het ook geen probleem als je aan haar kont of borsten zat, ze legde mijn hand zelf op haar lichaam. Haar kont en borsten voelen wel opvallend plastic-achtig aan.
Na het pijpen gingen we over op intiem, ze stelde toen zelf de vraag of ik dit met of zonder condoom wilde doen, zonder dat ze begon over een meerprijs. Ze zei het op een manier alsof ze stuurde op geen condoom. Ik heb ervoor gekozen om haar met condoom doggy te nemen.
Gevraagd hoeveel ze vroeg om in haar mond te komen, dat bleek 200 euro extra te zijn, dit niet gedaan.
Uiteindelijk heb ik haar 50 euro extra gegeven, en 100 betaald.
Ik vond het opmerkelijk dat ze zo zonder wassen of meerprijs pijpen zonder doet en ook intiem zonder voorstelt. Al met al een geile ervaring, al is ze zoals eerder gezegd zeker niet de mooiste die er in de buurt te vinden is, maar ik zou er zelf uit zorgen voor een SOA niet snel meer heengaan.
 
Hoe ziet ze er precies uit? Kwam ook wel eens bij een Bulgaarse op de Stoofsteeg die er een beetje kinky uitziet! Paar weken geleden liep ik daar langs en stond ze gewoon in haar kleding aan! Speelt ze harde muziek in haar kamer? Er is al een topic over haar hier!
 
Hoe ziet ze er precies uit? Kwam ook wel eens bij een Bulgaarse op de Stoofsteeg die er een beetje kinky uitziet! Paar weken geleden liep ik daar langs en stond ze gewoon in haar kleding aan! Speelt ze harde muziek in haar kamer? Er is al een topic over haar hier!
Ze had wel wat weg van barbie qua uiterlijk, eigenlijk is dat hoe ik het het beste kan omschrijven. Er was geen harde muziek in de kamer.
Ik heb gezicht naar een besstaand topic maar kan niets vinden dat overeenkomt met mijn ervaring. Welk topic bedoel je?
 
Ik ben daar Volgens mij ook een keer geweest ze had toen een leren rok aan grote borsten tegen mij zei ze dat ze uit Italië kwam
Ze had ook opgespoten lippen
 
Begin juli stond er in de middag een bulgaarse roxanna (ze had ook in italie gewerkt/gewoond) in de stoofsteeg die voldoet aan de beschrijvingen zoals hierboven vermeld.
Als ik op het kaartje kijk was het 8L of 10L.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan