• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Golden Gate algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
SCHILDPADDENSEKS

Op de 8e van de 4e weer naar Grefrath getrokken na een berichtje dat een favorietje was teruggekeerd.
En zo rammelde ik iets na openingstijd aan het gouden poortje.
70 euro ruilden van eigenaar en ik kreeg een badjas mee om me om te toveren tot ijsbeer.
Opfrissen gaat heerlijk met de kranen in hun douche die je kunt instellen op temperatuur en ook niet hoeft in te drukken. Die 70 euro zie je daar wel in terug.
Alhoewel, ten tijde van Vertigo zaten ze er al in...

Door de dag heet zag ik circa 10 dames en een man of 15. Aan de waarnemingen van dementholbear kunnen geen rechten worden ontleend door welke instantie dan ook. Een dame of heer hoeft diens haar of kleding anders te hebben en dan denkt ie alweer dat het een andere is ;)

Maar goed, in de bar een glaasje appelsap wezen halen. De ontvangstdame fungeerde ook als bardame en vulde me een hoog Warsteiner glas. Die kan lekker vol met ijs gevuld worden, maar was met iets te hoog om me er comfortabel bij te voelen.
In de bar spotte ik een classy dame met donker haar en helderblauwe ogen. Ze had gelijk mijn aandacht, maar ik had al een afspraakje staan. Dus ging door naar het restaurant.

Het ontbijt buffet was eenvoudig die je ook bij 30 euro clubs terug ziet. Misschien iets meer variatie aan beleg.
Op hun terras met een stralend zonnetje m'n broodjes roerbak ei verorberd.
M'n afspraakje zou pas wat later aankomen dus bedacht me om maar even de sauna in. Helaas ging die op maandag pas om 13 uur aan. Gelukkig scheen het zonnetje lekker, dus aan het zwembad een ligstoeltje uitgekozen en daar maar wat vitamientjes D opvangen.

Erna in de kino een dutje wezen doen, totdat ineens een bekend koppie het hoekje omkeek. (C)arina was eindelijk terug na een lange break. Gezellig wat zitten bijkletsen om vervolgens een kamertje op te zoeken waar we als vanouds geweldig van elkaar genoten hadden.
Blijft een favorietje van me en aan te raden voor degenen die van een schattige GOSC meid houden en meer een GFE dan een PSE zoeken.

Terug in de bar spotte ik die classy dame ditmaal bij de bar te kletsen met de bardame (Roxy?). Met (C)arina had ik het ervoor al even gehad over de line up. En ze had het er over dat het de 'legendarische' Kira was. Een dame die lange tijd in GT zat en een goeie repuatie had. De dame ging ook meermaals de kamer op.
Dus ik besloot het er op te wagen. Echter voordat ik er naartoe kon, was er een dame op een bankje die me wenkte. Die was me ook al opgevallen door haar prachtige figuur verhuld in een elegant zwart jurkje. Joker zou er vast een harde van krijgen. En voor Husky zou het spontaan Kerstochtend zijn om zo een fraai pakje uit te mogen pakken.
Helaas zat haar naam d'r tegen. Ze stelde zich voor als Bea. De beruchte dame waar mijn aartrivaal een aanvaring mee had. Dagobear stond gelijk op red alert met die 100p30 fratsen. Bovendien stond het vizier al op Kira afgesteld. En zo, kon ik me makkelijk losmaken en op m'n beoogde doel afstappen.
We stelden ons aan elkaar voor en na een kort praatje trokken we ons terug om intiemer kennis met elkaar te maken. Ze wist me nog bij de neus te nemen met haar leeftijd. Had voor mij niet gehoeven, want ze ziet er voor haar leeftijd goed uit. Het is meer dat ze wat serieus en ook meer volwassen overkomt. Ik kan alleen maar fantaseren hoe ze er in haar twintiger jaren eruit zou hebben gezien, en wat een stunner ze moest zijn geweest in GT.
Enfin, we hadden geweldig van elkaar genoten met deze GOSC dame, waar je ook een leuke conversatie mee kunt hebben.
Zo kort echter na een kamer, was ik duidelijk nog niet hersteld gezien de wankelende mast. Ze wist hier echter subtiel mee om te gaan door te vragen of ze toch door mocht gaan met het rechtop houden van de paal. Ik stemde toe, omdat ze dat zo lekker deed.
In m'n hoofd kwaakte Dagobear of ik helemaal gek was geworden voor 80p30. Ik snoerde em de snavel door toe te snauwen dat het een uurtje 150 was en geen 160. Bovendien was de schade nu al gedaan, dus kop dicht, want je leidt me af om die slappe vlaggenstok rechtop te houden.
Ondanks het ontbreken van een hoogtepunt tevreden me toch lekker laten verwennen door deze lieve dame. Ik had er een GFE gevoel bij, maar ze stelde dat ze ook wel een iets dominanter kantje kan hebben. Dus wie weet voor de liefhebbers...
Absoluut een aanrader voor iemand die verleid wilt worden op de kamer door een dame die weet hoe dat moet en de benodigde vaardigheden heeft om dat te staven. Ik kan me voorstellen dat menig haar als topper zouden omschrijven.
Desondanks kunnen geen rechten worden verleend aan de aanbevelingen e. omschrijvingen in dit verslagje. Behaalde resultaten in het verleden bieden immers geen garantie voor de toekomst ;)

Overigens bleek even later book wel dat m'n keuze om gelijk toe te slaan een goeie was geweest, want na mijn douche en glaasje prik zag ik haar in d'r burgerkloffie bij de receptie met Roxana te kletsen. Verbaasd keek ik haar aan dat ze er nu alweer vandoor ging. Tja, haar handtasje zat alweer vol...

De taart die in de middag geserveerd werd, bleek van het type cheesecake, waar ik weinig mee heb en maar laten staan. Bokaaljury, gaan er nu punten af voor de veelvraattrofee?
In de avond werden de voederbakken gevuld. Gelijk maar gebruik van gemaakt, want eten is toch altijd het lekkerst als het vers is. Ze hadden heerlijk krokante schnitzels die niet onderdeden voor die van Venus. Maar nu onbeperkt op te scheppen. Verder wat anti pasta, pasta met rundvlees en wat groente. Ook zat er in de middelste bak broodjes doner. Het smaakte me allemaal prima.

Erna even in de kino uitbuiken en erna lekker wat sauna rondjes gedaan. Het zwembadje lag er uitnodigend bij, maar leek me nog iets te fris voor deze koukleum. Wellicht in de zomer dat ik het er op waag.

Na een tukkie in de kino nog wat kletsen met (C)arina op het barterras. Ik zag de vraag van een medebeer over haar artiestennaam. Ik speelde die vraag door. Ze gaf aan dat er dus voorheen al een andere Carina werkzaam was. Vandaar dat ze de naam Arina had gekozen. Maar aangezien die ander al ruime tijd niet meer is teruggekeerd, zou ze proberen haar oude nickname hier te laten gebruiken. Maar dat zei ze me een paar maanden geleden ook al. Blijkbaar heeft ze er geen haast mee. Want iedereen kent haar al als Carina en zo wordt ze meestal ook aangesproken.

Enfin, na nog wat sauna rondjes trok ik me voor de laatste maal terug in de kino voor een dutje. Komt daar Valeria nog even gedag zeggen, voordat ze naar huis vertrekt. Een prachtige lieve meid die de ganse dag gepannenkoekt was.
Eenmaal uitgerust kon ik weer de lange weg terug ondernemen. Ik heb me weer prima vermaakt dankzij de dames. Voor de premium entree ziet de club er fraai uit en oogt alles nieuw en schoon. Persoonlijk heb ik liever meer aan wellness fasciliteiten of luxer eten, maar zo is er voor ieder wat te kiezen wat voor een SC ie bezoekt.
Ik merk nu wel een kenmerkend iets voor sommige ijsberen. Namelijk dat je soms voor een bepaalde dvp naar een club gaat, waar je anders niet zo gauw zou komen...
 
THEO

Op de 22e van de 4e had ik een drukke dag waardoor ik voor mijn doen wat laat in de club pas kon uitpuffen.
Voor 7 tientjes kreeg ik een badjas en kon me omtoveren tot ijsbeer.

De taart bleek al op, maar gelukkig hoefde ik niet lang te wachten op de avondmaal, wat me prima smaakte. Aardappelschijfjes, spinazie, schitzels en varkeensvlees in jus ofzo.
Gezellig samen met (C)arina samen gegeten en bijgekletst. En inderdaad, haar naamswijziging is nog niet doorgevoerd, dus ik zet de C voorlopig nog tussen haakjes.

Rondje door de club leerde dat de club er weer netjes bij lag. Alleen het zwembad zag er wat troebel uit. De schoonmaakrobot dobberde werkloos op de bodem...
Lekker saunarondje van een graadje of 85 met emmertje water genomen om erna in de kino liggen uitbuiken. (C)arina en Carolina (heette ze als ik me niet vergis) kwamen er gezellig bij om wat te dollen.
Na een poosje lieten ze deze lome beer met rust, zodat ie even een tukkie kon doen.
Komt daar ineens een ijsbeer de kino binnen die me een beetje raar aanstaart. Alsof ie me kent van Theo's ofzo... Gelukkig bleek ie me niet daarvan, maar van Happy te kennen. Beetje liggen ouwehoeren over het clubgebeuren en de geruchten over een nieuwe Happy.
In de avond waren er een stuk of 5 a 6 beren. Erg rustig dus en ik vraag me af of sommige dames hun inkom terug hebben verdiend. Hopelijk ziet de fiscus ook deze verhalen ipv te denken dat al onze hardwerkende bezige bijtjes bergen met goud binnen harken ;)

Na een poosje kwam (C)arina me ophalen voor ons afspraakje. Ze had het wat koud, dus ik stelde voor dat we een kamer achter de bar zouden kiezen. Dat was een puik idee waar ze nog niet op was gekomen.
Meestal prefereren de heren een mooie kamer boven. En de goeie dames brengen je ook meestal naar boven om de beste kanten van de club te laten zien (en die van zichzelf natuurlijk ;)). Vaak zijn het de luie afwerkstertjes die je gauw naar achter de bar nemen en dan geen trappen hoeven te lopen.
En ja hoor, ondanks de frisse bar waren de kamers achter de bar wel goed verwarmd te zijn. Daar konden we geweldig van elkaar genieten en kreeg deze GOSC meid het nog wat warmer...

Later dan gewoonlijk verliet ik samen met die ijsbeer GG om de donkere nacht weer in te trekken.
Hopelijk tot gauw weer en dat het nog maar wat warmer mag wezen om lekker langs en in het zwembad te kunnen vertoeven...
 
Ben een trouwe gast van deze Villa. Kom er van de tijd dat het nog Villa Vertigo heette. Toen was het echt een toptent waar je zeker in het weekend moest wachten op een kamer. Tegenwoordig is het er wat rustiger. Desondanks vind ik hier altijd wat ik zoek. Zeker als het zonnetje schijnt is het fijn vertoeven bij het zwembad en de mooie dames.
 
In Villa Vertigo won ik via Hookers nog een prijs voor de beste recensie. Geen slechte prijs namelijk een date met een van de dames. Toevallig was de beschreven dame er ook toen ik me weer meldde met mijn e-mail bevestiging van de prijs. Weer een feestje. Een paar jaar later werd het langzaamaan wat minder.
 
Heren Wandelberen mag ik even ? : Ik was een groot fan van de Golden Time. Mijn fiets in de trein naar Venlo, dan 45 min. fietsen naar Bruggen. Genieten van lekker eten, de meisjes en het buitenzijn.

Kan een medebeer mij uitleggen
- hoe het kan dat dit succesverhaal gesloten is,
- en of er ook plannen zijn dat de club weer open gaat?

En nog een vraag:
- is er een alternatief op fietsafstand van Venlo?

Dank je alvast !
 
Kan een medebeer mij uitleggen
- hoe het kan dat dit succesverhaal gesloten is,
- en of er ook plannen zijn dat de club weer open gaat?

En nog een vraag:
- is er een alternatief op fietsafstand van Venlo?

Dank je alvast !
GT had last van de sluiting in Corona tijd, en voor zover ik weet is de eigenaar er destijds zelfs aan overleden.
De erfgenamen hebben de club verkocht aan de eigenaren van Oceans, deze zijn gaan verbouwen waarna de tent afbrande vlak voor de heropening.
Daarna werd het stil, mogelijk is de vergunning vervallen of ingetrokken.

Golden Gate in Grefrath ligt ook op ca 45 min fietsen van Venlo.
 
@Johnny_Jordaan De zaken die jij noemt: ja. De tuin van GoldenGate is prachtig, het gebouw zelf is zelfs mooier. En je hoeft niet door de regen naar een tent om te eten.
De wellness is er beperkt (kleine sauna, onverwarmd klein zwembad, geen stoombad/hamam geen jacuzzi).

Het grootste verschil zit in het management van de dames. In GT was er veel controle en veel druk. Als er teveel klachten over een dame waren, dan stonden er genoeg op de wachtlijst en werd de dame de toegang ontzegd. Dames moesten goede service leveren voor een vaste prijs zonder upselling. In GG is dit los gelaten, dus de dames vragen €80-€100 voor 30 minuten en soms nog extra voor PZC, tongzoenen, beffen etc. En met die hogere prijzen geven ze dan soms ook nog slechte service.

Tenslotte zijn er ook veel minder dames dan destijds in GT.
 
Kun je de Golden Gate met de GT vergelijken absoluut niet, zoals gezegd de tuin en het complex zijn prachtig veel ruimer als de GT.
Maar het damesaanbod is nog niet 1/5e van de GT ook de optiek komt lang niet in de buurt.
En veel dames vragen zich voor een saunaclub in NRW de absolute hoofdprijs!
Leuk om op een zonnige dag in de tuin te liggen misschien heb je geluk en tref je een topper.
Maar als het je puur om de dames gaat zou ik voor een ander alternatief kiezen.
 
HAAKJES

Op de 22e van de 7e zou het mooi weer worden en de eerste week dat Happy weer vanaf 11 uur open zou gaan. Dus al sinds de heropening stond een bezoek gepland.
Echter kreeg ik van Middagbeer een berichtje dat Carina weer terug zou zijn. Ja, je ziet het goed Carina zonder de haakjes om de C. Ze heeft namelijk haar ouwe Happy naam weer terug. Toch raar, het is een artiestennaam, maar toch ook een stukje identiteit. Vooral als je iemand al lang onder een bepaalde naam kent, vind ik het raar om ineens voor diegene een andere naam te gebruiken.
Hoe dan, ook ze was blij em weer te kunnen gebruiken.

Doordat ik in de ochtend nog andere afspraken had staan, kwam ik pas rond 13:30 aan.
De lieve meid vreesde even dat ik niet meer zou komen dagen, omdat ik meestal juist al vroeg in een SC ben, maar ik was er dus toch om me voor 70€ om te toveren tot ijsbeer.
Eenmaal opgefrist een drankje gaan halen en even Carina begroet en bij haar gaan zitten bijpraten over d'r vakantie.

Ik had die dag nog niet gegeten, dus zijne Majesteit de Maag sommeerde om eerst diens behoefte te voorzien. Het ontbijt was sober, doch netjes. Een broodje ei gegeten en lekker van het weer genoten, terwijl de inmiddels gearriveerde Middagbeer van Carina's kunsten genoot.

Het zwembad was gevuld met koud water. Ideaal om na het zonnen erin te duiken. Om strandstoelen hoef je bij GG niet te vechten. Genoeg aanwezig. Ook leuk verspreid door de tuin, zodat je daar ook gezellig in de schaduw kunt zitten kletsen met iemand. De rest van de club lag er verder ook netjes bij.
Een bekend gezicht uit Venus kwam even gedag zeggen. Of eigenlijk was het dat zij mij herkende en dementholbear er aan herinnerde dat ze Stella heette.
Een leuke dame, maar met de woekerprijzen bij GG trekt deze Dagobear niet zomaar de buidel...

Middagbeer kwam op een gegeven ogenblik erbij voor een praatje over horloges. Helaas moest ie er weer vroeg vandoor.
Ik hoefde niet te treuren in eenzaamheid, want Carina was weer vrij en samen gezellig gedineerd. En ik moet zeggen dat het me ditmaals prima was bevallen. Ze hadden flinke cordon bleu's en heerlijk gegrilde varkens karbonade in de bakken. Achteraf spijt niet een 2e portie te hebben opgeschept, maar met een volle maag kun je niet sporten, zei grootvader wel eens ;)
Dus wat gekletst om uit te buiken en weer aan het zwembad gelegen. Carina was intussen in gezelschap van een ander heerschap, maar wenkte me erbij. Dementholbear herkende de beste man niet meer, maar het bleek 11cc te zijn.
Na nog een poosje met z'n drieën gekletst te hebben, ging 11cc een sauna rondje doen, en trokken Carina en ik ons terug voor een wat andere vorm van ontspanning en zweten.
Alle kamers boven waren allemaal bezet. Maar op een enkele na, zouden ze behoorlijk warm zijn doordat de zon er op schijnt. De kamertjes achter de bar waren goed te doen. We hadden weer geweldig van elkaar genoten. Wat een fijne GOSC meid is het toch om bij weg te dromen...

Na nog een wellness rondje en een dutje in de kino was het weer de hoogste tijd voor me om te vertrekken. Ik overwoog nog een heerlijk stukje vlees te nemen, maar besloot er van af te zien, aangezien ik niet echt trek had. (Geen zorgen, het gaat goed met me, ik was niet ziek ofzo ;))
Al met al was GG me weer prima bevallen. Graag tot een volgende keer!
 
TOMPOES

Op de 19e van de 8e weer eens naar Grefrath getrokken om m'n gewonnen vrijkaartje te verzilveren nu het nog mooi weer is om van hun tuin en zwembad te genieten.

Iets na openingstijd draaide ik de parking op. 2 andere stonden er al. En nog 1 kwam net aanrijden, terwijl er nog een man op de fiets aan kwam rijden.
Binnen werd m'n vrijkaartje vriendelijk omgeruild voor een badjas, waarvoor dank aan jurylid Agronymus1, een ander forum en de club!

Eerst even onder hun douche met krachtige stralen en een fijne douche knop die je niet telkens moet indrukken. Dat frist lekker op na een lange rit.
Behalve dat ik voor aankomst m'n stalen ros z'n dorst had laten lessen, was het nu ook tijd voor mij om de innerlijke mens te verwennen. Bij de bar was een nieuwe vriendelijke bardame die me voorzag een appelsapje.
Een chocomaus met flinke stootkussens aan de achterzijde begon me een beetje te verleiden, maar vriendelijk afgeslagen. Ik val meer op wat slankere dames. Bovendien vreesde ik een zekere verstikkingsdood in 69 ;)
Maar het was wel fijn om te merken dat er nog wel DVP bestaan die het verleiden niet zijn verleerd. Later had ze haar charmes in de kino nog op een andere heer losgelaten. Die ging vervolgens met plezier achter haar aan, waarschijnlijk om op een kamer hun samenzijn intiemer voort te zetten.

Favorietje Carina was ook weer van de partij. Gezellig even met elkaar gekletst. Maar niet te lang, want m'n knorrende maag herinnerde me eraan dat ik nog aan m'n brunch moest beginnen. Tot een uur of 3 kun je gebruik maken van hun ontbijt/lunch buffet. Er staan broodjes voor je klaar en natuurlijk diverse beleg, wat rauwkost en wisselende soort ei. Ditmaal waren het spiegeleitjes. Als je een beetje zoekt vind je ze met zowel zachte dooier als iets meer doorgebakken.
Vanaf 3 uur tot het avond buffet opgediend wordt, is er vlaai beschikbaar. Deze keer was het lekkere appeltaart. De bus slagroom stond er niet bij, dus de stoute schoenen aangetrokken toen er personeel voorbij liep en gevraagd of ze ook slagroom hebben. Zij ging even zoeken en kwam niet veel later triomfantelijk ermee terug. Smullen was dat joh!
In de avond was het buffet voorzien van schnitzels en cordon bleu met wat groente en ik meen pasta. De ganse dag was er rauwkost beschikbaar in de gekoelde buffetbak.

Tussen het eten natuurlijk ook van de wellness gebruik gemaakt. De sauna komt jammer genoeg pas vanaf 13:00 beschikbaar. Als premium club lijkt het me wel zo passend dat de sauna toch wel vanaf openingstijd al gereed is. In de meeste andere saunaclubs is dat het geval.
Aangezien het dus mooi weer was eerst maar even aan het zwembad op een ligbedjes van de zon liggen genieten. Af en toe zwaaien naar de laag overvliegende sportvliegtuigjes.
Uiteindelijk toch gebruik kunnen maken van hun sauna. Om uiteindelijk in hun zwembadje af te koelen.
De tuin ligt er weer prachtig bij met her en der verspreid wat ligstoeltjes. Ook zijn er wat tentjes waar je waarschijnlijk met een dame wat ondeugende dingen in kunt doen.

Zo rond het avondeten had Carina weer even tijd om samen een hapje te eten. Er dook toen ook een fraaie Roemeense dame op. Haar snoetje met d'r blauwe kijkers, heeft iets weg van Jennifer Lawrence. Carina wist me te vertellen dat ze luistert naar de naam Maya. In totaal nam de line up van 6 rond opening toe tot circa 10 in de avond. 4 Opties voor me, waaronder die Maya. Ik hou van nog iets slanker, maar d'r snoetje trok me dus wel aan. Verder bleek ook Antonia van Babylon hier te zijn opgedoken.
Jammer dat de kamerprijzen hier zo hoog zijn. 80p30 en meen dat sommige dames zelfs 100p30 rekenen. Daarvoor vond ik ze niet interessant genoeg om ze uit te proberen. Of me te storten in een illusie met een Hollywoodster in bed te zijn beland.
Nee, ik verkoos na ons diner samen me te goed te doen aan een toetje in de vorm van het tompoesje van Carina ;)
Op een kamertje boven hadden we weer geweldig van elkaar genoten.

Door de dag heen waren er afwisselend een stuk of 6 heren. Het was dus wat rustig, maar het was ook een maandag. En ook nog eens in vakantieperiode.

Na een dutje in de kino was het weer tijd om m'n warme nestje weer op te zoeken. Golden Gate was me weer goed bevallen. De club is proper en ziet er prima uit. Vooral de kamers boven zien er fraai uit. Helemaal als ik terugdenk aan de tijd van Villa Vertigo/Vanille met veel donker kleuren en donker bruin hout. Alles ziet er nu veel lichter en prettiger uit.
Vind het ook fijn om te zien dat het er op lijkt dat GG hun plekje als premium club in het saunaclublandschap heeft gevonden. Iemand omschreef het zo toepasselijk als een herensociëteit. Met wat fraaie bediensters erbij. Dat dan weer wel...
 
Gisteren ben ik rond half 12 aangekomen bij Golden Gate. Roxy zorgde voor een hartelijke ontvangst. De club lag er nog net zo bij als ik hem een jaar geleden of zo had achter gelaten. Mooi gebouw, prima douches, krappe sauna, geen jacuzzi, geen stoombad, onverwarmd zwembad en dat voor €70.

Met een prima ontbijtje ben ik naar het terras gelopen waar ik enkele bekenden zag zitten. De hele dag waren er meerdere mij bekende ijsberen. Er was even niemand achter de bar om een koffie te bestellen. Maar de Cubaanse Milka kwam mij al snel op het terras vragen wat ik wilde drinken en even later kreeg ik een prima dubbele espresso. Na een tijdje kwam Bulgaarse Daniela mijn gesprekspartner wegkapen. Op dat moment waren er 4 dames met aanzienlijk overgewicht waarvan 1 dame van kleur en 1 herkende ik als Reni, 1 blonde kleine gedrongen vrouw met flinke cellulitis en relatief kleine borsten. Er waren 4 dames met normaal postuur: Mona, Lorena (iets steviger en geboekt), Daniela (KKC en met haar toekomstige echtgenoot naar de kamer) en Ina (de hele dag geboekt door een Limburger, ze liepen regelmatig samen hand in hand naakt een rondje) en 1 slanke dame met krullen Ylda die ook de hele dag geboekt was. Tenslotte was de wat oudere blonde Duitse Milf die ook nog bij Venus heeft gewerkt aanwezig. Zij had een klant voor de hele dag en lag vooral op het 2 persoonsligbed bij het zwembad.

Daarom voor mij tijd om lekker op een ligbedje onder de schaduw van een flinke eikenboom mijn eReader te gebruiken. De dag bestond eigenlijk vooral uit lekker luieren, bijpraten met bekenden op het terras en een paar keer het ijskoude zwembad in om af te koelen. De formule 1 die binnen op het grote scherm te zien was heb ik aan mij voorbij laten gaan.

De dames schijnen afgesproken te hebben dat 30 minuten €100 kost. En er zijn dames die voor bekenden nog het tarief van €80 hanteren. Maar ik heb dit niet kunnen controleren omdat ik bij geen dame aan de vraag wat het zou gaan kosten toe ben gekomen. Er is nog steeds een damesprobleem bij GG. Er kwamen later nog 4 dames bij: Alina blauwe ogen, blond slank, eind dertig, siliconen borsten en ze doet niet aan TZ (althans niet met mij). Moni donker haar, blauwe ogen, siliconen borsten en geen TZ. Maya zwart haar, blauwe ogen, knap, jong, mooie natuurlijke B cup en ook geen TZ. Dan kwam er nog een hele kleine slanke dame met rood haar en een bleke huid, maar over haar zeiden alle stamgasten direct dat ik beter niet met haar naar de kamer kon gaan. Iedereen die het gebit van Mona kent, zal begrijpen dat ik met haar liever niet ga tongzoenen. Daniela heb ik vaak genoeg in Babylon voor de bar zien zoenen om te weten dat ze tongzoent als een kanon, maar zij wil helaas niet met mij naar de kamer vanwege mijn Barokkar. En de dames die wellicht wel aan tongzoenen deden (Ylda, Lorena en Ina) waren de hele dag bezet. Dus helaas heb ik de club ongepopt verlaten. Het was niet heel erg, want ik had de dag ervoor in Sixsens nog zeer goede kamers gemaakt met Karla, een dame die een klasse mooier was dan de mooiste dame gisteren in GG (Maya, ik weet, dat is een kwestie van smaak, maar dat werd wel bevestigd door 2 bekenden die er ook waren en die Karla ook kennen) en Mimi die ongeveer net zo knap is als Maya.

's Middags was er cheesecake, maar daar ben ik niet zo'n liefhebber van, een appeltje is natuurlijk een prima alternatief. Het avondeten was prima. Gefrituurde viskoekjes, nasi met garnalen en mosselen, prima broccoli, gnocci, kalfs- of varkenslapjes in bruine saus en gebakken kipvleugeltjes. De salades heb ik niet aangeraakt. Ik ben niet zo'n miepert als de vorige schrijver hier over vliegen, maar hier waren er wel echt heel veel en die salades stonden er de hele dag in open bakken.

Een andere bekende zei "ik vind het nog niet eens zo erg dat de prijzen omhoog gaan, maar dat de service ook steeds minder wordt vind ik een groter probleem". Hij vertrok vrij vroeg voor zijn doen, ook zonder kamer te maken en de dag ervoor ook al. Nou goed, het is wat het is. Met het hete weer van gisteren blijft het een heerlijke club.

Er wordt hier wel eens gemopperd over het gedrag van de dames. Maar het gedrag van de heren wil ik hier ook wel even aan de kaak stellen. M.i. een herensociëteit (zoals sommigen GG noemen) onwaardig. Die Limburger die de hele dag met Ina was, maakte meerdere trio's en 1 keer verdween hij zelfs met 3 dames naar een tentje. Hij greep Lorena onder haar bikini en speelde met haar borsten, terwijl hij niet met haar naar de kamer ging. Hij schreeuwde te pas en te onpas tegen dames "lekkere dikke tieten" en hij greep zelfs de bardame onder haar blouse naar haar borsten. Hij zal genoeg fooi geven, want ze lieten het toe, maar ook als je rijk bent zou je je met wat meer respect richting dames kunnen gedragen. Dan was er een man die regelmatig naar diverse dames brulde "lekker pijpen". Gelukkig was de rest van de bezoekers wel netjes. Of toch niet? Zo hadden 2 mannen besloten hun halfvolle bord weg te zetten op een muurtje tussen het terras bij het restaurant en het terras bij de bar. Wat doe je daar met een bord eten? Ja zo krijg je wel een vliegenplaag. Toen ik naar huis ging lag de kleedruimte bezaaid met slippers (ook naast de mand waar ze in hoorden) en badjassen en er stonden 4 halfvolle tot volle glazen drinken. Wtf, waarom neem je drinken mee naar de kleedkamer als je naar huis gaat? Met dit soort schorriemorrie als mannelijke bezoekers is GoldenGate zeker de benaming herensociëteit niet meer waardig!
 
Laatst bewerkt:
Op zaterdag waren er meer dames geweest hoorde ik. Maar van de duurste club met marginale wellness en de duurste dames in de omgeving verwacht ik inderdaad betere looks en betere service dan andere clubs in de buurt.
Met echt warm weer is die prachtige tuin met schaduw van die oude bomen dan wel weer een USP. En dan is het ook niet erg dat het zwembad onverwarmd is. Dus volgend jaar zomer doen we weer een poging :)
 
Gezellig om 70 euro te betalen en dat een line up aan te treffen die of de hele dag geboekt is of geen service biedt of gewoon te dik is.

Wat verlang ik naar die oude tijden van GT in bruggen of yingyang

zucht.............
Ach, met een vrijkaartje was die pijn vast verzacht voor Wandelaar5. Met een korrel zout te nemen want zaterdag waren er voldoende dames zonder overgewicht, best zeer aantrekkelijk jong en slank zelfs met goede service. Het kost 80 € voor een half uur, dat dan weer wel, misschien doet dat pijn bij bepaalde klanten... Maar ik deel je verlangen naar Yin Yang, nog even volhouden zou ik zeggen.
 
Op zaterdag waren er meer dames geweest hoorde ik. Maar van de duurste club met marginale wellness en de duurste dames in de omgeving verwacht ik inderdaad betere looks en betere service dan andere clubs in de buurt.
Met echt warm weer is die prachtige tuin met schaduw van die oude bomen dan wel weer een USP. En dan is het ook niet erg dat het zwembad onverwarmd is. Dus volgend jaar zomer doen we weer een poging :)
jij ben de looks van sixsens gewend
Ach, met een vrijkaartje was die pijn vast verzacht voor Wandelaar5. Met een korrel zout te nemen want zaterdag waren er voldoende dames zonder overgewicht, best zeer aantrekkelijk jong en slank zelfs met goede service. Het kost 80 € voor een half uur, dat dan weer wel, misschien doet dat pijn bij bepaalde klanten... Maar ik deel je verlangen naar Yin Yang, nog even volhouden zou ik zeggen.
blijven hoopen op ying yang maar mijn hoop op de opening van ying yang wordt steeds kleiner althans voor dit jaar
 
zaterdag waren er voldoende dames zonder overgewicht, best zeer aantrekkelijk jong en slank zelfs met goede service. Het kost 80 € voor een half uur
Ik neem juist jouw berichten met een korrel zout. Noem eens 10 namen in deze categorie (jong, slank, aantrekkelijk met goede service) dan, die er zaterdag waren? Zondag viel alleen Daniela in die categorie. En een zondag aanwezige man die er ook zaterdag was geweest had ze zaterdag ook niet kunnen vinden.

Je hebt hier al eerder berichten geschreven over de zogenaamd zeer goede line-up in deze club die niemand anders kon constateren. Zodra je namen moet noemen val je steeds door de mand.

Ik kreeg na het posten van het stuk hierboven een interessant persoonlijk bericht van Dr. Drake die wat meer inzicht geeft in de reden waarom hij steeds nep recensies plaatst:
De reden waarom ik na meer dan een jaar nog iets geplaatst heb op dit forum was niet om je zielig tendentieus verhaaltje over GG te counteren maar enkel en alleen om een stille voorzet te geven op de nakende bekendmaking omtrent de vergunning van YY die kort daarna in de pers verscheen. Als het over met cellulitis rijkelijk bedeelde oude dames met zwaar overgewicht gaat die een snertservice geven, weet iedereen dat je in Vaals Lemiers bij Shitsens moet zijn. Blijf jij dat clubje maar promoten en andere clubs de grond in boren, het zal zeer stil worden in Shitsens binnenkort. Veel plezier op alle fora die je op een ziekelijke manier constant afschuimt op zoek naar tips welke dames tongzoenen en een corpulente smerige 60+ nog willen bevredigen. Zoek dringend hulp in de mentale zorgsector, je hebt het nodig!
Bovendien feitelijk onjuist over dat de grond in boren (zoals de meeste van zijn fantasieverhalen) als je bijvoorbeeld dit leest:
https://www.girlsreview.nl/threads/babylon-algemeen.160/post-899673
Ook feitelijk onjuist dat hij een jaar hier niet gepost heeft. Op 15 augustus heeft hij nog een neprecensie geplaatst over Nikki in Sixsens die door de Mods is verwijderd. Nikki was toen al 2 weken op vakantie.
En ook nu zal hij zijn tendentieuze verhaal wel weer niet staven met details. :)
 
Laatst bewerkt:
Wandlaar5 is duidelijk niet in staat om hoofdzaak (nakend persbericht over vergunning Yin Yang) en bijzaak (tendentieus bericht over Golden Gate) te onderscheiden in mijn post. Uiteraard noem ik geen namen, de dames in kwestie gaan het mij niet in dank afnemen als jij ze komt lastigvallen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan