• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Recensie Ellen & Lola TS 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

trying out

Newbie
9
26/08/23
14
1
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Biseks
  2. Klaarkomen op lichaam
  3. Pijpen zonder condoom
  4. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Penislengte
19
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/6659728-lola-&-ellen#overview
Totale kosten (in euro)
400
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Gisteren de knop doorgehakt mijn eerste trio met 2 trans vrouwen, Ellen een vriendelijke intelligente Nederlandse "dame" die nog in transitie zit, ze spreekt aardig goed Spaans met haar vriendin en vertaald alles voor je, Lola is een prachtige shemale wat een mooi lichaam heeft deze zuid Amerikaanse,ze komen al je wensen na en als de hygiëne het toelaten kan je buiten de lijntjes gaan,ze zijn beide bloed geil en relax. Het contact verliep soepel de locatie was makkelijk te vinden,Je krijgt eerst een huisnummer door waarvan hun zicht hebben of alles oké/veilig i.v.m.privacy is, op het laatste moment krijg je het juiste huisnummer door dus blijf online whastapp/ bel met hun. Bij ontvangst gelijk een zoen en vragen of je wat wil drinken,de dames waren alvast begonnen met elkaar dus waren al naakt en voor ik het wist werd mijn broek al omlaag getrokken, wat een ontvangst.

Deze locatie was voor even vertelde zei mij,het was oké, alles speelde zich af op een ruime zit/lig bank met veel kussens,er stond relax muziek op, we hebben vele standjes uitgeprobeerd,ze vragen tussen door of je het lekker vind en wat je wil,ach het gaat ook vanzelf er is genoeg te doen met ze drieën😂 Ik heb genoten, dit is wel verslavend hoor,het mooie is dat ik zo hard geneukt werd dat we gelijk klaar kwamen.

Lola & Ellen,mij zien jullie zeker nog een keer terug,maar moet weer even sparen🤑 is het geld zeker waard hoor!
 
Laatst bewerkt:
Ongeveer een maand geleden heb ik ook beide bezocht. Na een hoop trappen kwam ik in een soort living terecht met een grote slaapbank en een TV waar relaxte muziek op stond. Ellen is heel lief en heeft een grote pik (als deze hard word). Ze is echt een gastvrouw en brengt je op je gemak en doet ook de vertaling. We hebben lekker filmpjes gemaakt en gepijpt heel relaxed. Toen kwam Lola en dat was andere koek. Wat een geil dekmonster is dat. Mijn mond werd geneukt ik werd gerimd en vervolgens stevig geneukt. Ze ziet er er geweldig uit ook. Het is dus een beetje good cop, bad cop. Het is veel geld maar alles gaat wel super relaxed en dat is ook wat waard.
 
Terug
Bovenaan Onderaan