• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

WHEM Julia, Rotterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Gisteren geweest. 't is de dame van de foto's. Ze zal niet lang in Rotterdam (west) zitten, voor haar is het experiment. Normaal zit ze in België.
Prijslijst klopt niet.. slikken doet ze niet en pzc is ook extra. 300 betaald, maar tongzoenen was niet uitgebreid, en ik was na 3 kwartier al weg. Nou had ik zelf ook andere plannen, dus ik heb überhaupt niet geprotesteerd, ook omdat ik gewoon zeker letterlijk aan m'n trekken kwam. Toch 2 keer de volle lading in haar mondje gepompt. 't is verder ook een leuke meid, en een lekker ding. Maar zelf wil ik toch wat meer gfe.
 
Beslist gaan! Ze is 100% de dame op de foto's. Helemaal naturel, mooie borsten, lekker kontje, geen tatoeages/piercings of andere rotzooi. Ze spreekt vooral Spaans, maar net genoeg Engels. Lieve meid, en ze pijpt goddelijk. Ik vond het zoenen wel lekker en dat Julia een GFE bood. Inderdaad voornamelijk in België actief, dus heren, sla je slag. Zondagochtend is er voor het laatst.
 
Waar is Julia gebleven? Ik heb laatst een super nacht met haar door gebracht, nu is haar advertentie offline. Telefoonnummer niet meer bereikbaar. Ben benieuwd hoe ik met haar contact kan opnemen.
 
Ze is terug naar Spanje, waar ze een aantal maanden niets gaat doen. Over twee of drie maanden gaat ze weer aan de slag, maar waarschijnlijk in België. Ze vertelde dat ze onder de namen Julia en Mia werkt.
Wat een heerlijke dame, hè?
 
Terug
Bovenaan Onderaan