• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Lange dames > 180 cm

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben 188. Met haar hakken leek ze wel 10 cm langer dan ik. Zoals ik al zei, ik moest echt naar haar opkijken, ik was helemaal overdonderd. Ik schat haar lengte, zonder hakken (want die gingen natuurlijk op een gegeven moment wel uit) op minstens 185.

Geen flauw idee of deze reuzin nog actief is, heb me sindsdien ook niet meer durven vertonen in Maastricht :LOL:

Ik denk dat je deze bedoelt, is idd een lange dame zeker op hakken op haar profiel staat 1.79 maar volgens mij laat ze dat expres wat kleiner uitvallen:

 
Ik denk dat je deze bedoelt, is idd een lange dame zeker op hakken op haar profiel staat 1.79 maar volgens mij laat ze dat expres wat kleiner uitvallen:

Ja inderdaad, dat is 'r!!! Zie je nou hoe groot ze is!

Het was geen goeie combi, een man met maatje pink met een supergrote vrouw. Ze had ook erg grote handen, dat geeft geen leuk visueel effect...
 
Deze dame is 198cm en komt binnenkort naar Amsterdam.

 
Nina nu in Lommel volgens de advertentie 1.84 niet de kleinste dus ook niet extreem lang.
Zelf geen ervaring mee dus garantie tot aan de deur:

 
Mannen zijn hier gemiddeid 182 m. Niet zo makkelijk om veel grotere vrouwen te vinden , zeker in het geval van sommige ethniciteiten. Zelf interesseert het me niet echt hoe groot een vrouw is.
Als het in Nederland niet lukt... De Nederlandse vrouwen zijn bij de grootste ter wereld!
 
Als het in Nederland niet lukt... De Nederlandse vrouwen zijn bij de grootste ter wereld!
Ik heb bij mijn werk veel met statistieken te maken : Nederlandse vrouwen zijn de 2e langsten , na de Letse. De Belgische vrouwen ( zeker de Vlaamse ) zijn aan een inhaalrace bezig. Dat is zelfs echt merkbaar in het straatbeeld. De Belgische mannen zijn al bij de grootsten ( 182 m ) , na de Nederlanders ( 183 m )
 
Enkele dames die ik kan vinden maar geen ervaring mee heb die aangeven 1m80 te zijn.



 
Deze cijfers zijn niet echt accuraat. De Canadese studie van 2016 wordt aanvaard als de grootste , meest precieze van de laatste decennia. Daarin komen Nederlandse mannen tot een gemiddelde van 182, 4cm om precies te zijn . De Belgische tot 181,7cm. Overschatting is altijd een factor bij de amateuristische studies ( zoals in de link gegeven ) Omdat de Nederlanders de grootsten zijn bij de mannen en de 2e grootsten bij de vrouwen , komen ze op een algemeen gemiddelde dat het grootste is. Omdat de Belgische vrouwen nog niet bij de allergrootsten zitten is het Belgische algemeen gemiddelde lager. Maar dat is aan het veranderen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan