Recensie Luana, Amsterdam 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

elchapie

Wandelaar
50
04/10/21
30
8
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/7715456-luana#videos
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Nog geen officiële recensies op dit forum. Maar las wel een goeie ervaring bij whem onderwerp. Afspraak maken ging snel. Ontvangt op goed bereikbare plek wel groot appartementencomplex dus even zoeken naar de juiste ingang en verdieping en je komt buren tegen.

Bij binnenkomst zakelijk afhandeling, leek alsof ze geen zin had. Foto's kloppen, wel veel make-up op. Even douchen en liggen. Geen kusjes, geen tikjes op de billen, niet aan borsten zitten vanwege operatie, en ga zo maar door.

Ze kan je goed rijden met die kont die op en neer gaat. Maar verder was het niks. Denk dat ze veel vluggertjes doet. Want ik merkte dat ze geïrriteerd was dat ik na 30 min nog niet gekomen was..

Uiteindelijk afgemaakt en weer naar huis. Beetje balen want had voor dit geld ook een andere dame kunnen bezoeken.
 
Ik heb Luana niet zo lang geleden bezocht, nou wat kan ik zeggen?

Ik kreeg het gevoel dat ze niet 100% was, alsof ze een soort van laag IQ had. Weliswaar kwam dit door het feit dat ze geen woordje engels sprak en dus de communicatie niet zo duidelijk was. Hoe dan ook, dat was super nadelig voor de sfeer. Ook had ze tien lagen make-up op, dus hou daar ook rekening mee. Je mag niet aan haar borsten zitten, het enige wat ze wel goed kan is dat je haar keihard kan neuken. Maar tongzoenen en aan haar lichaam zitten niet, dus ze is wat mij betreft die 150 euro niet waard. Als ze 80 euro was dan was het oke, maar voor die 150 was het niet goed. Ook heeft ze onlangs haar recenties op kinky uitgezet wegens t feit dat er steeds meer kritiek kwam, dat getuigd ook van een oneerlijke manier van handelen. Wanneer meisjes hun recenties uitzetten weet je dat t mis is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan