• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Recensie Liselotte, Luik. 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Pielemans

Vaste klant
215
05/01/23
203
25
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Vingeren
Gesproken taal
Spaans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/brune-sexy-soumise-et-dominante.html
Totale kosten (in euro)
140
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Afgelopen week Liselotte in het vizier gekregen, paar keer geapped en foto uitgewisseld en afspraak gemaakt voor vandaag. Dame reageert vlot en correct.

Op het afgesproken tijdstip stond ik in een drukke winkelstraat voor een deur met cijfer code, ze ging mij de code appen. Maar opeens werd ik op m'n rug getikt door de dame, grappig moment en mooie verschijning. Dus samen naar binnen, en moesten even in de hal wachten op andere mensen in het trappenhuis, tijdens dit wachten werd ik al half aangerand… greep in mn kruis, zoenen en flashte haar borsten, dat beloofde veel goeds. Dame is redelijk lang, mooi figuur en flinke fake cup d borsten.

Appartement in, hier zitten duidelijk meer dames, prima kamer, en betaald voor 30 min €100, even wat afgetast maar ze was hitsig dat was wel duidelijk. Weinig tot geen Engels dus als je wilt filosoferen moet je de vertaal app gebruiken. Foto's zijn zeer recent want zijn gemaakt op de "werkkamer".

Heb me eens goed laten pijpen, (pzc) deeptroat geen probleem, nam lekker de ballen mee en ook het kontje werd niet vergeten, voor dat ik het wist kreeg ik een prostaat massage terwijl ze me pijpte, in de tussentijd zat ik haar flink heftig te vingeren, na wat uitstel gedrag heerlijk klaar gekomen dat was toch wel serieus genieten. Even lekker knuffelen en wat gebabbeld via de vertaal app. Er was toen al meer dan 30 min verstreken, toch eens getypt dat ik haar wilde neuken, graag zei ze! €40 bijbetaald.

Stevige neuksessie begonnen en ze houd wel van het ruige werk waarbij ze veel initiatief neemt. Heerlijk dat temperament, tikkeltje dominant ook.
Met haar on top kwam er een ware acrobaat in haar te boven… heerlijk. Uiteindelijk het heft in eigen hand genomen en haar eens flink aangepakt, badend in het zweet en verstrengeld in elkaar heerlijk klaar gekomen. (Nmc)

Al snel kwam de vraag wanneer ik weer kwam want het was haar wel bevallen…

Na 55 min weer buiten, €140. Zeer schappelijk. En top date.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan