• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Recensie Lucy - Mabuhay 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Frank3500

Vaste klant
174
19/03/22
150
20
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
  2. Pijpen deepthroat
  3. Pijpen zonder condoom
  4. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Dinsdag
Totale kosten (in euro)
75
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Mijn wekelijke afspraak in Mabuhay. Deze keer bij het binnengaan stonden er een zestal meisjes klaar, ik denk dat ik de enig klant was. Er waren er enkele die ik al had bezocht (o.a. Tatiana en Sofia), maar ik wou kiezen voor een nieuw gezicht. Ik kon niet echt kiezen en dan maar gekozen voor twee dames elk een half uur). Het eerste halfuur had ik Keyla uit Colombia. Ze heeft een witte huid, ongeveer 1,70 m en mooi gevormd, ik schat een B-cup (zeker niet kleiner). Naar boven, en na het wasje (ook zij) eraan begonnen. Ik vroeg om te tongen, maar dat doet ze niet volledig. Ze beperkt zich tot lippen, maar doet dat zeer goed, ook zeer geil). Af en toe kon ik toch een tongetje draaien :cool:.Ondertussen gleed mijn vinger af naar haar gleufje en dat kon ze best appreciëren, nadat ze eerst een beetje glijmiddel had gesmeerd. twee vingers had ze liever niet, maar met een vinger kon ik wel tevreden zijn. Haar borsten zijn zeer gevoelig, je kan ze wel zoenen en likken, maar 'bijten' of zuigen zat er niet in. Geen probleem. Ondertussen vroeg ze wat ik graag had (enkel Spaans) en daar ging ze dan ook op in, namelijk balletjes zuigen. Ze heeft ook een zeer zuivere huid, zodat ik haar voortdurend streelde ...Pijpen deed ze goed, zonder condoom en diep. Af en toe moest ze stoppen om mijn zaad niet te snel te verschieten. Na een tijdje toch tijd om ze te neuken in missionaris (met condoom). Terwijl ik boven op haar lag, kneep ze in mijn tepels wat ik wel kon goedkeuren :). Ze heeft eigenlijk een nauwe spleetje (ik heb ze niet gelikt hoewel ik dat mocht, zeker niet omdat ze niet hygienisch zou zijn). Vrij snel klaargekomen, nog even uithijgen waarbij ze me niet opjoeg en dan mooi alles proper geveegd? Opnieuw naar de badkamer om mijn piemel te wassen.
Dan kwam het tweede half uur. Je blijft op de kamer en de beschikbare meisjes komen naar de kamer. Slechts twee, maar wel prima kwaliteit: Tatiana die ik vorige week had gehad (en zeer goed was meegevallen), maar ook een ander (voor mij) elegant bruin getint meisje (ik schat begin dertig, eind twintig), Lucy. Ik heb gekozen voor Lucy en zeker niet beklaagd. Ze ontkleedde zich en ik zag een zelden geziene pracht, mooie egale huid, borsten B-cup die parmantig vooruit wezen, slank, brede glimlach en Engelstalig. Ze komt van de Dominicaanse republiek. Vermits ik pas was klaargekomen, eerst een beetje gepraat over haar (ze blijft nog een heel tijdje). Tegelijk speelde ze met mijn piemel maar daar kwam nog even geen leven in ... Dan maar een beetje tongen (prima!), echt fijn om zo een meisje te hebben. Eigenlijk is het een best girl experience, zo vriendelijk en goedlachs (niet gefaked). Ze eheeft me gepijpt (zonder), maar er zat echt nog geen leven in. Dan stelde ze voor om me een beetje te masseren, waar ik mee akkoord ging. Op mijn buik en ze begon een verdienstelijke massage. ze zei zelf dat ze dat niet zo goed kon, maar daarvan heb ik toch niets gemerkt. In de spiegel voor mij zag ik ze op me zitten, en dat was een prachtig gezicht. ik zag ze over mijn lichaam hangen waarbij haar borsten mooi golfden op het ritme van haar massage. Dit had ze een heel tijdje gedaan, ondertussen over van alles en nog wat gepraat. Na een kwartiertje (vermoed ik) terug op mijn rug en begon ze me terug te pijpen, ze gaf niet op. Gelukkig kwam er wel leven in de tent. Plots deed ze een condoom om haar vinger(s) en gleed ze met haar hand af naar mijn poepgaatje (ik was proper) dat ze binnendrong. Geweldig gevoel en dat merkte ze. Ze masseerde mijn prostaat en nu kon ik het niet langer houden. Ze trok me af (had ik gevraagd) terwijl ze mijn kontje vingerde en ik kwam een twee keer klaar, met evenveel genot. Ze was echt blij dat ik (en zij) er in gelukt was! Ook nu nog een beetje uithijgen. Zij gin g ondertussen even naar de badkamer zich verfrissen. Terug aangekleed, nadat ik me ook even in de badkamer had verfrist. Toen ik wou buitengaan was er een andere klant in de badkamer die ik door een spleetje bij de openstaande deur kon zien. Hier zouden ze beter op moeten lette en de deur volledig sluiten, maar dat is dan ook echt het enige dat ik kan opmerken bij mijn bezoek. Onderaan in de hal nog een afscheidskus en ik was weer wg, twee ladingen minder en afgepeigerd, maar o zo voldaan voor miniprijs.
Ik zet dit verslagje ook bij Keyla zodat men het daar ook kan lezen, maar dan voor Keyla.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
25 (was bij happy hour)
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Heerlijke dame! Ik ben vandaag bij Mabuhay geweest en heb haar als tweede genomen bij het happy hour. Er kwamen zich 3 dames voorstellen. 2 die beneden in de line-up stonden en de derde, die achteraan stond, stond niet in het rijtje.

Wat een dame! Als ik haar punten zou moeten geven, gaf ik haar een 11/10. Rustig, mooi praten, lieve lach, in voor een grapje. Toen ze mijn penis waste, zei ik al dat ze net een verpleegster was waarop ze moest lachen.

Nooit meegemaakt dat een dame op je komt kruipen, kronkelen en volop aan tongzoenen doet.

Lucy wist me te zeggen dat ze nog maar één week daar werkt en dat ze zo'n maandje blijft. Ze woont in Spanje en komt wel enkele keren per jaar terug naar Mabuhay. Mooier, liever en meer gedreven ga je ze echt niet vinden.
Ook uiterlijk hoort ze bij de knapsten die er al ooit hebben gewerkt.

De Dominicaanse Lucy ziet eruit ergens tussen de 26 en 30 jaar. Ik verschoot bijna toen ik hoorde dat ze al 36 is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan