• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Recensie Natalya, Zutphen 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Sjors Loper

Meubelstuk
1.011
11/10/21
448
12
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Tussen borsten (russisch)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/4688670-natalya
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vandaag een leuk bezoekje gebracht aan Natalya. Een echte kletskous die het je graag naar de zin wil maken. Een kleine pittige dame met mooi parmantige borsten die precies in je handen passen en ook een heerlijke kont. Zo'n lijf waar je niet af kan blijven en dat hoefde ook niet (alles met respect natuurlijk). Ze heeft aardig wat tattoo's en ze wil er nog meer. Ik vind dat wel mooi, het vertelt iets over de persoon en er zit vaak een verhaal achter.

Na elkaar eerst gek gestreeld te hebben, nagels over haar rug vindt zij ook heerlijk, werd kleine Sjors verwend tussen haar borsten. Vervolgens het rooie dopje eroverheen en lekker gepijpt waarbij ze mij bijna continu aankeek. Vervolgens stevig doggy genomen wat ze wel kon waarderen, ik werd zelfs aangemoedigd aan haar haren te trekken. "I like good fuck". Daarna in missio afgerond waarna ik nog even op haar kon blijven liggen en haar nagels over mijn rug voelde gaan.

Achteraf was er ook nog gelegenheid tot wassen of douchen. Het is absoluut geen klokkijkster en in de omgang zeker een klantenbindster. Herhalingsgevaar is daarom groot. Haar advertentietekst klopt, ik heb zeker geen spijt van mijn bezoek.
 
Ik weet niet wat anaal extra kost. Het is op loopafstand van het centrum.

Hm, de prijzen zijn 20 euro verhoogd. Dat zag ik eerder ook bij haar oudere collega. En even later waren bij haar de prijzen weer verlaagd. Vraag en aanbod?
Van te voren dus de prijs vastleggen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan