Algemeen Thailand algemene informatie

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zelfs in Pattaya?
Ik kan me dat niet voorstellen, of het moeten de vijf sterren hotels zijn.
Wel vreemd voor een stad dat op hoeren draait, dat een hotel dan een joiner fee vraagt.
Zelfs in Pattaya zijn er hotels die zich meer op families richten dan op sekstoeristen. ;)

Die vragen dan een joiner fee om te vermijden dat een papa, die met vrouw en kroost daar verblijft, te verlekkerd zit te kijken naar de single mannen die dagelijks met een andere, jonge deerne paraderen. ;)

Maar indien je voor 2 personen geboekt hebt, je discreet bent en jouw ST/LT dame er niet te hoerig bijloopt, dan zal er zelden een joiner fee aangerekend worden. Ook niet in de 5* hotels.

En zoals @GeileGerard vermeldt; ook in de hotels die leven van de sekstoeristen kan er een joiner fee gevraagd worden, maar dan enkel indien je meerdere dames tegelijk op jouw kamer hebt.
 
is er iemand die nog goede tips heeft voor een profiel tekst op Thai Friendly waar je makkelijker en gerichter reacties krijgt van dames die ook geïnteresseerd zijn in onze hobby?
 
Ik ben net terug van een heerlijke tijd in Thailand: gestart in Bangkok, hotel bij Nana Plaza, wat rustig deze tijd van het jaar, maar nog genoeg te beleven. Ik had een maandje voor mijn bezoek een Thaifriendly betaald profiel aangemaakt en totaal 3 dames ontmoet in mijn hotel: alle 3 top, goede ervaringen, iets jonger dan normaal, ST van 1.200 tot 2.500.

Daarna naar Koh Samui en daar had ik 1 van mijn hoogtepunten te pakken een massageshop eigenaresse (ook via TF) welke voorstelde om te starten met 4 handen massage en daarna alles erop en eraan, de dames hadden er echt zin in en ik had een kamagra genomen en die kwam goed van pas :), groot feest voor 3.000. Volgende dag een bardame in Chaweng, iets ouder en zeer gedreven om te pleasen, (BF 500 en 1.500).

Daarna terug naar Bangkok en met de bus naar Pattaya, hotel in de buurt van WalkingStreet, rustig en schoon, de contacten van TF waren wisselend, zeer enthousiast via Line en dan niet komen naar de afspraak. Het hoogte punt van mijn trip was een donkere volle dame uit de USA (ook via TF) gecombineerd met een Thaise, heerlijke appartement, schoon, rustig en wat een feest icm Kamagra, ST 4.000, echt alles was mogelijk. Nog een aantal leuke barretjes bezocht in de omgeving van Soi Buakhao met wisselend resultaat, 1 dame viel in slaap in de taxi (te dronken) en 1 dame was ineens verdwenen, volgende dag wel contact gehad, ze was te moe om 3 uur... wilde weer afspreken, overgeslagen.

Alles bij elkaar: het was weer de moeite waard
 
Terug
Bovenaan Onderaan