Recensie Cassidy Haarlem 3,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Leeb

Vaste klant
102
28/05/23
50
10
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
In navolging van het WHEM onderwerp de dame bezocht https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/kom-jij-bij-mij-langs-_8528743
Het contact loopt via de SJ messenger wat traag. Uiteindelijk de afspraak gemaakt. De dame ontvangt inderdaad niet in Haarlem zelf maar wat noordelijker wel aana dezelfde kant van het kanaal. Ik had bij aankomst een volstrekt andere dame verwacht maar was toch blij verrast. Het is echt een girl nex door met een normaal lichaam. Na een korte kennismaking volgt de massage op een rommelige slaapkamer. Niet bijzonder maar prima met wat licht teasen. Na het omdraaien volgt het werken naar het einde waarbij ze een bijzondere techniek hanteert.
Al met al tevreden. Het is een gezellige meid. Massage kan je binnen de prijs uitbteiden met intiem voor pzc en zoen rekent ze 20 extra. Ik heb haar 100 betaald aangezien ze geen geld terug had.
Ze praat veel ook tijdens de massage en probeert het gesprek ook gaande te houden. Wellicht kan dat voor sommige storend bevonden worden
 
Kortgeleden bij Cassidy geweest. Afspraak via SJ gemaakt, werkt wel vertragend. Appartement is klein, de kamer waar de magic gebeurt rommelig. Er wordt in huis gerookt, gaat in je kleren zitten. Er is geen gelegenheid om je op te frissen.

De ontvangst voelt alsof je bij je buurvrouw een kopje koffie gaat halen. Na de plichtplegingen snel naar de slaapkamer. Begonnen met een massage van de achterkant die niet te hard en te zacht is, na een tijdje wordt de voorkant onderhanden genomen. Als je wilt mag je haar masseren. Na de massage gaat ze lekker pijpen. Al snel gaf ik aan dat Ik haar wilde beffen (facesitting), wat ze prima doet. Ze wordt er lekker nat van en ze smaakt heerlijk. Nadat ze heerlijk klaarkwam ging ze verder met pijpen (pzc). Dat doet ze diep en lang. Ik ben heerlijk in haar mondje klaargekomen. Nog even nagenieten en daarna zoenend afscheid genomen.
Al met al is Cassidy een leuke dame om te zien met een mooi lijf. Ze ziet me snel weer terug.
 
Ik had deze date eigenlijk al een beetje uit mijn geheugen geblokt. Als een date niet zo goed is geweest heb ik er ook nooit zin in om een recensie over te schrijven. Deze date zou ik een 5 geven voor de inzet verder was het totaal niet aan mij besteed.

Is al een behoorlijke tijd geleden voor mij. De dame is aardig, maar daar houdt het mee op voor mij. Inderdaad rommelig daar. Er wordt gerookt. Het is klein. Ik vind de dame zelf totaal niet aantrekkelijk. Had eigenlijk weg moeten gaan want ik wist dat het niets zou worden. Maar was toch gebleven. Ze praat continue. Voor mij is zij totaal niet mijn ding en ook totaal niet het type wat ik aantrekkelijk vind. Maar ja zo'n foto van de achterkant ziet er leuk uit. En van de voorkant viel het voor mij tegen.

Maar goed als je van Hollandse dames type buurvrouw next door houdt is dit misschien iets voor anderen. We hebben niet allemaal dezelfde smaak. Ze heeft geen modellen lichaam. Dat ze net is begonnen in de advertentie klopt ook niet.
 
Laatst bewerkt:
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
2,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Lichaamsbouw
Mollig
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Enkele weken terug een keer langsgeweest en met wisselende gevoelens vertrokken.

Positief:
- ze is vriendelijk
- ze kan goed pijpen en aftrekken, zet zich daar echt voor in. Echt een van de betere dames, dit is een reden dat ik wel terug zou keren
- goede prijs voor wat je krijgt
- kijkt niet op de klok, doet niet moeilijk als het iets zou uitlopen
- locatie is makkelijk met de auto te bereiken en te vinden

Dan de mindere punten:
- Het huis is een rommel, en het bed waar je op 'gemasseerd' wordt helpt ook niet echt mee
- de massage is nogal slecht, je moet daar zeker niets van verwachten. In de advertentie staat dat ze in een massagesalon heeft gewerkt, dat betwijfel ik. Massage kun je beter overslaan en gelijk naar het echte werk gaan
- haar uiterlijk vond ik erg tegenvallen, ik had op meer gehoopt/verwacht n.a.v. de eerste review over haar.
- ze kwam soms heel druk/zenuwachtig over

Mocht ik in de buurt zijn, keer ik wellicht nog eens terug om goed gepijpt te worden want dat kon ze wel, maar verder geen reden voor herhaling.
 
Terug
Bovenaan Onderaan