Het aardigste wat een DVP ooit tegen je heeft gezegd

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Sommige mannen van 60 of meer zien er fysiek aantrekkelijker uit dan veel dertigers. Hangt af van je genen en de zorg voor je lichaam.
Klopt wel en mij schatten ze dus altijd jonger dan de werkelijkheid en nog geen klein beetje ook. De meeste zitten er 10jaar naast😁😁😁 en vallen dus bijna achterover als ik het echte getal geef. Heb al meerdere keren " no fucking way" horen vallen. Ik kan dus nog een tijdje door😛😛😛
 
Bulgaarse Julia aan de Spuistraat 17, ergens 2018 of 2019. Gebruikte veel olie en liet zich graag van achteren nemen leunend op de wasbak. Heren die haar ooit bezochten zullen haar herkennen. Ben 3 keer bij haar geweest en het waren echt topbezoeken. Bij het laatste bezoek, nadat ik al veel te lang binnen was, nam ik afscheid en liep naar de deur om naar buiten te gaan. Ik had de klink vast toen ze naar me toe kwam en vroeg of ik toch nog even wilde blijven. "I feel comfortabele and safe with you". Ik twijfelde even maar vertrok toch met gedachte dat ik haar snel weer zou bezoeken. Ik heb haar echter nooit meer gezien, ze was ineens vertrokken en, zover ik weet nooit meer teruggekomen. Ik hoop dat het goed met haar gaat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan