WHEM Anna Antwerpen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Heb haar gebeld om af te spreken, maar er kwam een bandje met keuzemogelijkheden voor de gewenste taal . . . ruikt naar oplichtering. Duidelijk een no go.
Beetje kort door de bocht om een DVP een oplichter te noemen als je bij het eerste telefoontje om voorgemaakt bandje te horen of te zien krijgt. Dit is een vrij gangbare wijze van werken. Als men dan ook nog struikelt over de keuzemogelijkheid van een taal snap ik dat helemaal niet dat zie ik juist als een plus als dit echt is.
Bij Anna is dat echt.
Zij spreekt gewoon Nederlands en nog een paar talen.
Ik ben al twee keer gepasseerd bij Anna. Dit is een hele mooie meid, leuk in de omgang makkelijke babbel, heerlijk sex, doet ook alles wat bij haar mogelijkheden staat en ontvangt inderdaad op een mooie kamer en dit al voor 180/ uur.
Nee dit is geen oplichster!!!!
Maar er zullen altijd mensen zijn die heel gemakkelijk hun mening gevormd hebben zonder zelfs maar uit hun kot gekomen zijn.
 
Voor € 80 extra mag je jezelf uit de naad werken om haar spuitend te laten klaarkomen, maar wie slimmer is, laat zich voor ''maar'' € 30 meer lekker relaxed in zijn/haar (je weet maar nooit) gezicht plassen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan