Recensie Lexi, Den Haag, Geleenstraat 98 k2 (vh Gent, Pieter Vanderdoncktdoorgang 2 rechts) 3,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

lucifer

Wandelaar
49
07/03/22
59
19
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Totale kosten (in euro)
50
Daarnet bij Lexi geweest. Ben vergeten welke nummer. Het was het eerste raam op de rechterkant als van de Brabantdam komt.

Het is een pracht van een meisje. Zeer slank en strak.

het pijpen is ok maar ook niet meer. Daarna kwam ze on top wat ze heerlijk deed maar veel te kort. Daarna haar doggy stevig genomen en gekomen met dat prachtig kontje onder mijn ogen.

Al bij al was het wel leuk maar denk niet dat ik nog vaak zal terugkomen omwille van het snelle wisselen.
 
Gisteren bij haar geweest. Lolita typetje, mooi dametje. Kleed zich uit achter het gordijn (beetje vreemd). Wanneer ze tevoorschijn komt gaat ze vrij snel over tot actie. Vochtige doekjes om te reinigen, die dan op de grond eindigen. Het condoom om, ze zwiert de condoomverpakking net als de doekjes achteloos op de grond. Het pijpwerk is snel en monotoon. Daarna royaal veel glijmiddel op het condoom en op haar poes. Waarna nog een grote klodder op de eikel. Het teveel in haar hand - jawel - gooit ze op de grond *splash*. Ze komt op je zitten en in sneltempo probeert ze je klaar te rijden, wat ook redelijk snel lukte. Normale date, niet slecht en ook niks bijzonders.
 
Tussen 1m60 en 1m70, slank, tussen donkerblond/bruin, niet erg glimlachend op het eerste gezicht, ze lijkt een beetje koud.

Mooie meid, maar ik vind dat ze er toch een beetje verdrietig uitziet.
 
is nummer 4, rechts als ik me niet vergis. Deze beschreven plaats is een nachtwinkel geworden. Als ik me niet vergis ook al bij haar geweest. Schattig meisje met plat bruin haar. Begin dit jaar nog bij geweest. Weet iemand welke shift en welke dag ze aanwezig is? Bij mij was mijn ervaring toch wel beter. Niks op aan te merken. En een zeer lief meisje.
 
Volgens mij, als we het over dezelfde dame hebben, ben ik gisteren bij deze dame geweest. Ze zit in 1 van de eerste ramen aan de rechterkant als je van de brabantdam komt. Is relatief klein en smal, donkerbruin haar
 
Ze is terug en niet terug. Ze zou blijkbaar in Amsterdam werken en wonen nu maar af en toe zie ik ze hier voor een paar dagen verschijnen. Geen idee waarom switchen tussen de twee locaties. Amsterdam zal dan toch niet zo lucratief zijn als ze hier nog moet bijklussen?
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Beste forumleden,

Een aantal weken terug bezocht ik deze lieve knappe meid in Gent. Normaal gezien is het niet het type meisje dat mij direct aanspreekt omdat ik meer op volslanke dames val. Maar deze dame wist me toch met haar charmes te bekoren. Ze is heel vriendelijk, lief zorgzaam en heeft ook wel een goed gevoel vooro humor.

Ze laat haar ook wel redelijk gewillig doen, ik had ook wel direct voor een halfuur betaald, wat maakt dat ze natuurlijk ook al direct wat losser was. Alle standjes werden toegestaan. On top vond ik ze echt heel erg goed ! Het was ook al redelijk laat op de nacht toen ik haar bezocht dus ik kwam niet direct tot een hoogtepunt. Ik vertelde haar dat ik wat moe was, dus dat ik vreesde dat ik niet direct zou kunnen klaarkomen. Hier stelde ze vrij direct voor om mij handmatig af te werken. Ze nam het condoom af, gooide het op de grond, een dikke kwak glijmiddel erop , dit deed ze zeker niet slecht, maar wat aan de aggresieve kant vandaar dat ik het maar een 3 sterren op 5 gegeven heb. Je mag haar wel volledig bijsturen in de handelingen die ze doet over hoe het beter voelt voor jou etc. Je mag haar ook aanraken zonder dat ze daarover klaagt.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ze zat er vanavond en ik heb toch wel een heel goede ervaring gehad bij haar en dat voor maar 50 vind ik prachtig, waar voor je geld en zeker niet teleurgesteld buiten gegaan maar heel voldaan.
Ze heeft niet de geilheid van annabelle met de lichte aanrakingen en kusjes in de nek, niet de gfe van maya die je kan laten voelen alsof je je geile vriendin aan het verwennen bent en ook niet de pse van evelyn die je onaangekondigd laat kennismaken met haar amandelen als ze even voor je komt zitten, maar ze heeft zeker wel het onschuldige jonge schoolgirl next door gehalte. Die het meer dan goed maakt door zich niet zomaar te laten neuken zoals een alicia of mona bvb maar door heel actief mee te werken in elk standje, zeker on top waar ze heel afwisselend is en je afrijd als geen ander.
Kreeg even een flashback naar de paard rij meisjes uit mijn jonge tijd 😄 hoop dat ze nog regelmatig aanwezig zal zijn, want ze zal me zeker nog terugzien dan.
Echt een toppertje voor mij in de nachtshift. Moet eerlijk zeggen van uiterlijk zijn Alicia, mona, anna ongeëvenaard voor mij maar de service was hier zoveel beter.
Eerst pmc hier ging ze wel ver zitten zodat ik weinig aan haar kon, daarna on top... hemels gewoon, doggy zeker goed en geen geklaag en afgewerkt in missio met de beentjes omhoog waarbij ze je ongeloofelijk geil aankijkt... dat doet het hem wel en maakt de ervaring compleet.
Ze weet wat ze moet doen om een man te laten klaarkomen en het voelt zeker niet te proffesioneel aan. Heel veel potentieel deze jonge dame.
 
kan naar den haag geleenstraat toe

//Edit mod: dank voor melden, topic verplaatst.
heden avond in de geleen. was erg rustig qua dames. wilde eingelijk naar huis. toen kwam dit mokkeltje aanlopen. na 15 stond ze voor het raam. haar uiterlijk was erg goed net als haar figuur. precies zoals ik het wil. 21 uit roemenie en spreekt goed engels. ze wekt alleen savonds vanaf een uur of 19.
ze was snel naamt super mooie borsten.
pijpen was ok niet veel bijzonders. mocht met haar borsen likkken maar moest ineens heel snel stoppen van haar en neuken. ff normaal en doggy gedaan. daarna nog leuke aftertalk gehad.
ze reageert soms een beetje vreemd of koeltjes. herhaling? weet nog niet, maar met de huidige bezetting vast wel.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan