Recensie Momo nabij Schiphol 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Sr1

Meubelstuk
Supporter
1.160
14/12/21
6.171
22
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Highclass companion
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen op lichaam
  3. Penismassage
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Tussen borsten (russisch)
  6. Vingeren
  7. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/1097199-momo
Totale kosten (in euro)
300
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Eindelijk weer een keer met Momo af kunnen spreken en ze ontving me in een hotel nabij Schiphol. Ze zit nu even in Utrecht maar is volgende week weer op deze locatie terug dus vandaar dat ik hem in Noord-Holland plaats.

Onze eerste afspraak was een jaar of 4 geleden en ze is niet veranderd behalve die 4 jaar dan maar dat geldt voor ons allen. En het leuke was, ze herkende me ook nog, was direct een vertrouwde sfeer en dat is prettig en komt de date zeker ten goede.

In het hotel kun je zo doorlopen naar de lift om naar de kamers te gaan en bij aankomst werd de deur opengedaan door haar, omwikkeld in een handdoek en kwam ze net fris gewassen onder de douche vandaan. Zakelijke beslommeringen afgehandeld, snel zelf even afspoelen onder de douche en ook fris het grote bed op. Zoals ik gewend was bij haar volgde er eerst een prima Thaise massage die ze met volle overgave uitvoerde en waar het af en toe stil was maar over het algemeen met leuke gesprekjes tussendoor.

En toen mocht ik me omdraaien en nam ze met haar handen mijn penis te grazen, na een goddelijke penismassage kwam ze in 69 op me liggen en begon me heerlijk te pijpen. En ik had een perfect zicht op haar lekkere kutje en kontje en daar hebben mijn tong en vingers goed gebruik van gemaakt en zijn we zo een kwartier met elkaar aan de slag geweest en aan de geluiden te horen kon ze het wel waarderen.

Dan had ze wat moeite met het aanbrengen van het condoom maar toen deze uiteindelijk naar haar zin zat klom ze op me en begon me te bereiden en kon ik lekker met haar borsten en tepels spelen. Nadat ze een tijd bezig was geweest vond ze dat het mijn tijd was om me in het zweet te werken en heb ik haar behoorlijk hard en diep in doggy kunnen nemen. Na een nieuw condoom nog zijwaarts en in missionaris bezig geweest waarna we weer in 69 (zonder condoom) terecht kwamen en ik uiteindelijk lekker ben klaargekomen.

Beide even opfrissen, wat drinken en ik kreeg nog een massage van de voorkant, vooral de hoof en gezichtsmassage waren perfect en moest moeite doen om niet in slaap te vallen. En toen dook ze weer op me en begon me heel lekker zacht te likken en te pijpen en dat liet mij niet onberoerd. Zo pijpend heeft ze tot ruim over de tijd me verwend maar een 2e keer zat er vandaag niet in. Douchen en bij het afscheid een nieuwe afspraak gemaakt.

Prima date gehad, als ze ook nog zou zoenen zou het (voor mij) helemaal perfect zijn. Goeie massage en sex met een geile dame die geen glijmiddel of iets dergelijks nodig heeft.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan