Recensie Tess, Hasselt 4,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb wel al een trio gedaan, ben zelf bi en hij neukt je als je wil
Hoe is Bram? Strapon bij Tess ken ik al.... maar moet ook heerlijk zijn om 2 pikken in Tess te zien verdwijnen. 😛

Vorige zaterdag nog eens bij Tess geweest. Ze ontving die dag niet "officieel", maar als je al enkele malen met haar afgesproken hebt, doet ze wel de moeite om samen een tijdstip te vinden om lekker te genieten. Ze is een echte hobbydame en heeft een fulltime job, maar de avonden of op zaterdag wil ze haar ook soms wel eens amuseren zoals ze zelf zegt.

Hoe was de date? Gewoon super. Ik word nog steeds zo ongelooflijk geil van haar heerlijke lichaam en de date is alsof je een GFE en PSE samen hebt. Kinky geile sex met een vriendin.
Ze heeft graag dat je tijdens een date aangeeft wat je lekker vindt. Ze doet er alles aan om jou zo lekker mogelijk te laten genieten. Facesitting vind ik nog altijd heerlijk. Die sapjes proeven met die geil kont boven mij, hmmm... Zijzelf is fan van uitgebreid beffen, haar clitje uitgebreid bewerken zodat ze lekker klaarkomt.

Het was even geleden dat ik er nog geweest was, ondertussen hier en daar een andere dame bezocht, maar diezelfde kwaliteit als bij Tess toch niet gevonden. Tess blijft voor mij toch op 1 staan.
 
Laatst bewerkt:
Tess doet trio met Cindy
Vorige week nog eens bij Tess beland. Is het omdat ik haar lang niet gezien heb...., maar het was nog beter dan vroeger. Echt genoten van de date. Wat heeft ze toch een geweldige kont en heerlijke tieten.
De sex was echt top, vol overgave.... tongzoenen, diep pijpen, beffen, 69, squirten, haar kutje lekker diep geneukt. 2x klaar gekomen, op haar geile tieten en diep in haar kutje. Tess was kletsnat en schokte geil toen ik haar klaar likte.
Het blijft geweldig, een Vlaamse milf, amateurtje, die gewoon echte sex geeft en zelf geniet.
Ik ben blij dat ze terug is en ik haar weer regelmatig kan bezoeken
 
Laatst bewerkt:
Nadat ik dit voorjaar een afspraak had gemaakt met Tess ben ik al een aantal maal terug geweest. Zoals ook al door anderen aangegeven, wanneer ze je kent is het mogelijk om ook buiten de "ontvangstdagen" af te spreken. Da's een service waar ik erg graag gebruik van heb gemaakt (en ga blijven maken). De ene keer zagen we elkaar in een RDV-Hotel (hetzelfde als waar ze normaal afspreekt), de andere keer in het appartement van een vriendin. De reden dat ik (na enkele keren op een normale ontvangstdag haar te hebben ontmoet) die aparte afspraakjes prefereer is puur praktisch, het is voor mij beter te plannen. Ik heb niet het gevoel dat de date beter is of anders dan op zo'n ontvangstdag.

Ik wil niet teveel de loftrompet afsteken, want voor hetzelfde geld heeft iemand anders een ander gevoel bij een date met haar dan wat ik meemaak, maar om heel eerlijk te zijn: ik vind de afspraken die ik met Tess heb gemaakt gewoon heerlijk en top.

Het begint al met het teasen enkele dagen voor de afspraak. Subtiele (en minder subtiele) geile berichtjes brengen je al aardig in de sfeer. Ik vraag steeds naar bepaalde kledijwensen (op zich niks speciaals hoor, stringetje en dat soort zaken) en daar houdt ze altijd rekening mee. Ze heeft een lijf met rondingen aan, en al kan ik me inbeelden dat voor sommigen dat niet hun droomlijf is, voor mij heeft ze een toplijf. Mooie bolle poep, volle billen en twee heerlijke tieten (prachtig gedaan met wat hulp van de dokter). Het is een "echt" lijf, en dat trekt mij dus wel aan, vergelijk het met een geile buurvrouw. Ze heeft een leuk snoetje en een kort kapsel. De haarkleur is steeds wat speciaal (rood bijvoorbeeld) en dat zou voor mij niet per sé hoeven, maar ze komt er wel vlot mee weg. Onderaan is ze niet volledig kaal, er is wat "bros" op de venusheuvel, de rest is weg. Voor mij allemaal prima.

De date zelf is (na een kort wasje etc) heel vaak grotendeels hetzelfde. Eerst rustig kussen (diep tongzoenen) en teasen... . Nadien bed op en dan begint de grote verwennerij. Ze pijpt gewoonweg heerlijk en vergeet ook de rest van je lijf niet (testikels, tepels, ...). Na verloop van tijd worden de rollen dan omgedraaid en bef ik haar, maar soms is het ook naar een 69 gegaan en een andere keer dan weer vooral vingerwerk (waarbij ze heel hard spuitend klaarkwam). Ondertussen is er één constante: er wordt veel gezoend.

Het neuken zelf is ook zalig, vele standjes, je kan haar missio nemen, en dan die lange benen vasthouden, ze heeft een lijf dat vraagt om ook doggy te doen en ze kan je ook heerlijk afrijden... . Je ziet dat ze duidelijk zelf geniet, het is ook dat wat haar dates anders maken dan die van de meeste anderen die ik bezocht heb. In de wandelende jaren heb ik maar met één iemand zo'n klik gehad, waarbij het allemaal meer aanvoelt als een echte verbinding eerder dan een transactie en dat was met Cristina in Heist-o-d-Berg (maar die is helaas gestopt). Niet dat al die andere dates slecht waren, integendeel, maar dit voelt echt anders.

Wanneer je klaarkomt is de actie nog niet over. We rusten even uit en nadien begint dan steeds een tweede ronde, waarbij ze heel graag je lul afzuigt tot je opnieuw klaarkomt. Dat tweede stuk is ook gewoon heerlijk. De overgave waarmee ze zich over je lul gooit is gewoon waanzin en voelt zo damn lekker.

Nadien is er dan opnieuw tijd om wat te bekomen, knuffelen en te zoenen... . Ik ga steeds huiswaarts met een gigantisch voldaan en leuk gevoel. Wat ik ook steeds erg aangenaam vond is dat ze ook gewoon iets te vertellen heeft. Het is een geil pakketje, maar er komt ook iets boeiend en leuk uit dat mondje.

Wat mij betreft: aanrader.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan