Recensie Isabella, La Cloche, Utrecht 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

jrs

Newbie
Forumpionier
9
26/07/21
17
5
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
45 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/1834482-isabella https://www.privehuislacloche.nl/isabella/
Totale kosten (in euro)
120 (plus vrijwillige bijdrage)
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik ben in Utrecht bij La Cloche naar binnen gelopen. Entree ging vlot, bij het voorstelrondje sprong Isabella er voor mij uit. Mooi gezicht, slank, vriendelijk. Isabella communiceert gemakkelijk en ze heeft een, vind ik, ontwapenende lach. De seks was goed, met aandacht rustig opbouwen, tongzoenen, strelen, pijpen en intiem, prima. Na afloop nog wat gezellig de tijd vol gekletst. Het bezoek aan Isabella was voor mij een leuke en lekkere ervaring.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
De maximale 5 sterren - iets anders kan ik er niet van maken. Wát een topper. Ze ziet er in het echt iets donkerder uit in het echt dan op de foto's, maar is écht zo lekker. En bloedmooi. Gezicht en lichaam gewoon een absolute 10. En de sex is geweldig. Is ook lief en schattig. Eerder GFE dan porno. Pijpt vol overgave, echt heerlijk, neemt het diep in haar mond en doet het écht lekker en goed, zonder dat het overdreven of ordinair wordt. Dit meisje heeft klasse. Je merkt dat ze het echt leuk vind om te doen en er vol voor gaat om jouw een goed bezoek te geven.
Heeft me lang gepijpt, kon en mocht haar overal aanraken, heerlijk intiem gewoon. Ik moest moeite doen om niet klaar te komen. En het neuken.... zij bovenop. Heerlijk haar borsten en billen vastgepakt. Normaal gesproken wil ik het 'lekker hard' in doggy afmaken, maar heb aangegeven dat het zo goed was voor mij, en dat ze door mocht gaan met rijden - dat deed ze steeds fanatieker tot ik het niet meer hield en het condoom volspoot. Het bezoekje, betaald voor halfuur, duurde daardoor 20 minuten - ja ik geef het eerlijk toe, 'normaal' gesproken neuk ik de tijd makkelijk vol en kan het veel langer - maar was weer eventjes een jongen van 18 (spreekwoordelijk) bij wie de geilheid het won van uithoudingsvermogen. Heerlijk om in haar (met condoom) klaar te komen terwijl ze me bereed, weer eens wat anders dan in doggy of missio finishen...
Topervaring, kan iedere wandelaar deze dame (het is echt een dame) aanbevelen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan