Algemeen Fun4two hardcore night

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Het was weer een avond voor 'in de boeken'. Inmiddels nog aan het herstellen van alle indrukken en inspanningen van gisteravond. Wat was het toch weer geil. Echt bizar.

Bij binnenkomst, was een van de eersten, eerst de inwendige maag goed gevuld met een flinke voorraad proteine - het was nog rustig bij de BBQ dus gelijk maar mijn kans gegrepen het nodige vlees er op te gooien en te smullen. Daarna een koud drankje, dubbele espresso en een pepermuntje voor de frisse adem - en ik was er klaar voor.
Rondje door de club gemaakt en bijgepraat met wat bekenden, 'usual suspects', uit het wereldje. Het was iets na 10 uur schat ik dat de eerste actie begon, twee goeduitziende blonde dames (beiden van een stel, met de partner er bij) die de matras op gingen beneden voor een goede beurt. Ik maakte contact en werd al snel op een heerlijke pijpbeurt getrakteert, terwijl een kennis van mij de andere blonde dame goed aan het neuken was.
Toen ik hierna een korte pauze nam voor een drankje, werden de gigolina's al aangekondigd. Normaal focus ik me daar wat minder op op deze avonden, maar de aanblik van Alisa.... die zag er (nóg) beter en geiler uit dan de vorige edities. Turkse / Arabische vrouwen heb ik nou eenmaal een zwak voor, dus kon het niet laten, en voordat ik het wist was ik in een geile sessie met Alisa beland. Elke keer weer onder de indruk van hoe ze kan pijpen en zich geneukt laat worden...
Daarna meteen door naar Dunya, een marokkaanse met volle bos krullen, grote natuurlijke borsten en een volle kont. Zij pijpt alleen met condoom helaas, en zeer hard en heftig, waarbij ze haar tanden nogal gebruikt. Niet helemaal mijn ding, maar kinky is het wel...
Snel draaide ze zich om, en heb ik haar een flinke tijd doggy genomen....
Afijn, hardcore night was begonnen ;)
Hierna naar boven gegaan waar een knap jong stel, geloof dat ze Israelisch waren, dame erg slank met volle natuurlijke borsten en goudbruin haar in een staartje, nog wat versterking kon gebruiken - met een groepje heren hebben we het spel afgewisseld.
Hierna beneden opnieuw een keertje met Alisa, waarna ik mijn jacht boven vervolgde. Een jong stel waarvan de dame mooie bruine krullen had en haar vriend beneden al eens had gepijpt, ging de trap op een kamertje in, samen met een donkere jongen sloten we hierbij aan. De donkere heer neukte haar vervolgens he-le-maal suf, waarbij ze continu opmerkte dat ie 'wel erg groot was' - partner keek toe, en ik ook. Helaas kwam ik niet meer aan de beurt, na de BBC was ze er wel even klaar mee, maar eenmaal op de gang nog even een blowjob gehad van een blondine (40+) - toen was de avond wel zo'n beetje geslaagd.
Viel me deze editie echt op hoeveel relatief jonge stellen (20-35 jaar) er waren, voor mijn gevoel meer dan andere edities - en ook écht actief (de dames neukbaar voor single mannen).
Verder nog leuk om op te merken, je kan champagne drinken, en dat is bij de entreeprijs inbegrepen - nooit geweten! Dat werden dus twee glaasjes bubbels in plaats van bier - moest nog een stukje rijden.
Van diverse jongens / stellen hoorde ik dat ze nog een afterparty gingen houden bij Vd Valk in Gouda, dit schijnt wel vrij gebruikelijk te zijn.
Zelf heb ik het swingerswereldje nog maar net ontdekt sinds driekwart jaar, en als single man is het toch wat harder werken om deuren te openen, maar ik merk wel dat als je mensen in de 'scene' gaat kennen dat er steeds meer mogelijkheden komen.
Het is weer eens wat anders dan 'wandelen', gangsbangs met 'professionele' dames (zoals HaagseGB of Ramontiek in het verleden) of 1-op-1 daten met vrouwen in het 'normale' leven - de combinatie maakt het leuk :)
Want sex heb je nooit genoeg, al was ik vanmorgen wel even uitgeteld. Kijk nu alweer uit naar de volgende editie.
En uiteraard de recensie van El Nino Mimado die ongetwijfeld weer poëtischer zal zijn dan die van mij, want zijn schrijftalent is ongeëvenaard :)

Kijk even de deelnemerslijst op SDC. Denk dat je account moet aanmaken om de link te kunnen openen. https://www.sdc.com/react/#/guestlist?idOwner=3058373&idParty=197652&partyDate=Aug 30 - Aug 31, 2024&partyType=1
Ik was één van de "goeduitziende blonde dames" (dank voor het compliment) die het bal met Spicytuna en onze eigen mannen hebben geopend. Wederom een heerlijke avond 😊
 
Terug
Bovenaan Onderaan