Recensie Valentina (Roe), Antwerpen, Verversrui 9/5 (nacht) 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Genghis Khan

Wandelaar
71
24/06/24
136
26
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Nederlands
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Gisterenavond bij deze dame gepasseerd. Superleuk ervaring. Ze is een blanke dame (Roemeens?), blond haar, met tatoeages. Ik schat haar leeftijd rond de late jaren 20 (28-29?), maar ben niet zeker.

Toen ik langs wandelde, keek ze erg enthousiast naar mij. Dus binnengestapt en een beetje verschoten want ze begon in het Nederlands te praten. Dat had ik niet verwacht, blijkbaar heeft ze een echt talent voor talen. Ze heeft al in meerdere Europese landen gewoond en kan al de talen spreken. Nederlands ook, dat sprak ze echt vloeiend en nauwelijks zonder een accent.

Valentina heeft een mooi lichaam, een ander lichaamsbouw dan typisch bij meeste Roemeense dames, maar nog steeds heerlijk. Ik denk misschien kleine B-cup. En wat een geweldige glimlach. Als maar meer dames zoveel enthousiasme toonde bij het raam.

Praten doet ze graag, en dat is echt mooi meegenomen, want zo ontstaat er natuurlijk een betere sfeer en klik.

Pijpen deed ze goed. Ik heb gevraagd of er beffen en PZC mogelijk was. Dat mocht zeker, mits bijbetaling van 50 euro.

Eerst heb ik haar gebefd, wat zalig was. Ze doet goed mee. Daarna PZC, dat was ook aangenaam.

Neuken was super leuk. Begonnen met doggy en daar zat ze met haar grote mooie kont echt goed tegen mijn lichaam te duwen. Dat voelde warm en aangenaam en ze wist het ook, want ze zei dan: "dat voelt waarschijnlijk erg leuk, die warmte". Ik denk dat deze echt wel begrijpt wat mannen naar zoeken. Goed doorgestoten en dan haar omgedraaid om haar te pakken in missionaris. Eindelijk klaargekomen.

Daarna babbeltje en buiten met een glimlach.

Valentina heeft echt enthousiasme voor dit vak en ze bevestigde het ook door te zeggen dat ze dit werk met plezier doet. Ze zei dan ook dat ze wel beseft dat bv. 100 euro niet niks is en dat ze begrijpt dat ze hier is om een goede plezierservice te leveren.

Ze vertelde me ook dat ze een agenda behoudt van 2 weken werken, 2 weken thuis zijn.

Herhalingsgevaar is mogelijk. Ze is niet exact mijn type (MILF), maar ze is wel een superleuke wip en eentje die ik hartelijk zou aanraden. Ik weet nog dat een paar weken geleden iemand van het buitenland me aansprak om te vragen hoeveel dames hier kosten. Hem zou ik zeker Valentina hebben aangeraden als een introductie aan het SKW. Zo iemand kan echt je enthousiast(ja weeral, die woord) maken voor het wandelen.

Echt, het is al een tijdje geleden dat ik iemand nieuw bezocht die zo aangenaam en leuk was als een persoon.
 
Terug
Bovenaan Onderaan