WHEM Grietje Herk-De-Stad

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wel een hele uitnodigende, vriendelijke advertentietekst.
De advertentie is zelfs zodanig uitnodigend en vriendelijk dat ik vind dat ze verdient vastgelegd te worden voor het nageslacht (want Grietje kan ze natuurlijk elk moment aanpassen).

Wie wordt graag oraal verwend, ik ben er gek op, doe het ook met enorme passie. Die mij kennen weten dit al. NIET BELLEN enkel appen of smsen, anders BLOCK.
Mannen jonger dan mij, geschoren of kort getrimd, alsook fris gewassen, komen in aanmerking. Dus eerste jouw leeftijd, lengte, gewicht eer je gewoon Hey, Hoi, Hallo zegt
Borsten zijn ontbloot (aanraken ok), eveneens ben ik sliploos, kijken en strelen ok. NIET VINGEREN, LIKKEN, FISTEN, enz genoeg keuze hiervoor op de site.

De vrije uren zijn maar een indicatie, duidelijke afspraken maken doe ik wel (niet last-minute) NIET BELLEN!! of BLOCK
 
Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ben gaan "testen".
Grietje is idd Griet, niet de knapste, niet de jongste maar ook zeker niet de duurste…
Ze doet wat ze belooft en dat is eenvoudig weg je een goeie pijpbeurt geven en alles netjes doorslikken achteraf.
In de advertentie komt ze nogal bruusk over maar het uitwisselen van berichten ging vlot en vriendelijk. Ik ga niet meteen terug gezien ze me uiterlijk niet zo aansprak.
 
Ik vond Grietje een heel positieve ervaring. Ik wist niet goed hoe eraan te beginnen en na een paar gerustellende appjes was ik mee in het verhaal. Ik trok dus zoals jakke ook mijn stoute schoenen aan en stond daar bang op de stoep te wachten tot de deur open ging. Ik werd zeer hartelijk onthaald. Na een drankje en een zeer fijne babbel wat me enorm deed geruststellen , werd ik oraal verwend op verschillende manieren. Tevens mocht ik haar aanraken en strelen wat zeer fijn was... waardoor je genot nog intenser werd. Ze is heel warm en zacht met een geweldige skill als het op verwennen aankomt. Je krijgt veel respect van haar en ons afgesproken half uurtje liep al snel veel langer uit waar ze helemaal geen probleem van maakte. Kortom, door tijdsgebrek en vele werk nog niet opnieuw kunnen gaan maar staat zeker op de planning. Voor mensen die meer zoeken dan platte seks.... Kan ik Grietje aanraden. Voor mij een 8 op tien en die 2 punten die verbeteren nog naargelang meerdere bezoekjes. BEDANK GRIETJE VOOR DE FIJNE ERVARING
 
Terug
Bovenaan Onderaan