WHEM Mia Mortsel

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben er een 3 keer geweest ondertussen. Met vallen en opstaan weliswaar :D Ik had ze al een heel tijdje in het oog en uiteindelijk dan toch maar het erop gewaagd want ik vond haar profielfoto's en filmpjes echt wel geil en super knap ding ook. Bij aankomst, in de late uurtjes, ook gezegd dat ik een heel stuk moest rijden en of het geen probleem was op dat uur etc.
Alles was ok en ik vertrok. Bij aankomst ook nog alles ok, ik bedoel dan vooral nog qua berichten . Uiteindelijk kom ik aan bij de deur, doet er een andere dame open en ik vraag of Mia er is. Die voelde haar 'plots' niet goed en was dus niet beschikbaar. De dame die open deed zag er ook niet slecht uit, ookal was ik wel teleurgesteld dat het Mia zelf niet was. Ik vroeg haar naar dezelfde services die bij Mia waren afgesproken (pzc, tongzoenen voornamelijk) en ze begon stil te lachen en zei ' neen dat doen we hier niet ". Ok dan, fijne avond verder.

Even later toch nog bericht gestuurd dat Mia dan wsl wel niet zal bestaan en dat ik het wel jammer vond dat ze me toch nog zo ver laten rijden. De persoon via de berichten (duidelijk niet de dame zelf) verzekerde mij dat Mia wel echt was en er gwn niet was vandaag... Op voorhand duidelijk gevraagd of ze er was, maar ok.

Dit een hele tijd gelaten voor wat het was, ook denkende dat ze toch niet echt zal zijn dan.
Maaaarr, door haar uiteindelijk altijd maar weer te zien en uiteindelijk boven 'mijn lijst' bleef staan, uiteindelijk toch nog eens geprobeerd. En jawel daar was ze dan toch in het echt! Prachtige dame en volledig zoals op haar profiel, zelfs nog iets grotere (fake uiteraard) borsten dan ik dacht.
Communicatie was niet super vlot aangezien ze een wat stiller persoon lijkt te zijn, maar alles verliep wel best vlot. Tongzoenen doet ze niet, ondanks vaak gezegd van wel. Zelfs gwn kussen is moeilijk. Pijpen zonder leek ze precies ook niet heel happig naar, toen ik het vroeg, maar toen ze zag dat het 'clean' was, deed ze het wel. Het was echter niet de volledige diepgang enz, maar vond het zeker nog dik in orde ;) Het is ook gwn wel echt een knappe dame. Super borsten .. :love:

De seks was ook gewoon goed. Na +- 45 - 50 min begon ze ook wel al te zeggen van dat ik moest klaarkomen en dat het eig tijd was. Waarop ik dan zei nog 10 min ofzo, waarop ze gwn ok op zei en we gingen nog 10min verder.
5 min voor tijd toch alles stilletjes afgerond, nog een douche mogen nemen zelfs en dat was het dan weer.

Ik vond het een goede ervaring, ondanks al de minpuntjes met het 'randgebeuren'. Ook wel omdat het gwn zo'n lekker ding is.. in een andere situatie/dame was het ook mss anders gegaan..
 
mooie jonge vrouw, maar erg on-enthousiast.
Doet minimaal aan kussen of aanraken en alles lijkt tegen haar zin. Als je enkel sex wil met een jonge mooie vrouw met valse borsten is het prima, zeker geen GFE, nogal koud en afstandelijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan