Recensie Yanyan, Leeuwarden (vh Rotterdam, Hoogeveen) 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Mark51976

Wandelaar
86
20/11/23
38
9
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Bare seks
  2. Beffen
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Aziatisch
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/2786367-yanyan
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
aziatische dame dus altijd weer de vraag: doen ze wat ze zeggen en zijn ze als op foto. En de vraag hoe lang de ad er nog is.
Yan yan was de dame op foto maar ik denk dat de foto van een paar jaar terug was. Maakt niet uit ook ze was neukbaar en glimlacht lief.
in een flatje ontvangt ze, opgeruimd en ok. er zit nog een dame in maar was niet aanwezig. al moest ik stil zijn in de gang tot in de kamer..
lekker typisch kutje met zwart schaamhaar. dus nee niet kaal.
na betaling op bed liggen en pijpen goed en diep.
daarna beffen en smaakt lekker. zonder condoom erin en ook lekker. vooraf gebaarde ze naar buik en zei iets van ok ok? ik dacht eerst ze is zwanger maar ze vroeg of ik schoon en gezond was.
uiteraard dus dat was geen probleem.

prima date zo en 1 van de betere buitenlandse dames die amper engels praten.
Viel me op dat ze me steeds een tongzoen gaf. voor tijdens en na de sex en bij de deur. het voelde niet als zakelijk betalen maar ook een fijne date waar ze van genoot.
 
Ik ben ook bij deze dame geweest en kan het bovenstaande bevestigen. Het is vooral een lieve gewillige dame die idd wat jaartjes ouder lijkt dan op de foto's. Ze spreekt nagenoeg geen engels dus veel gaat via de vertaal app en dat gaat op zich prima.

Wij hebben vooraf lekker samen gedouched met veel strelen en zoenen waarbij ze onder de douche ook gelijk mij al begon te pijpen zonder condoom. Daarna naar de slaapkamer verplaatst waar ik haar lekker gebeft heb en daarna lekker geneukt. Uiteindelijk al neukend klaargekomen, er was nog tijd over dus ik vroeg of een 2e ronde mogelijk was en dat was geen probleem alleen zat dat er niet meer echt in voor mij. De dame was toch een beetje te oud voor mijn smaak dus na de eerste geilheid kreeg ik hem niet meer hard. Afgesloten met een erg fijne massage om het uur vol te maken. Ik gok dat ze in het verleden in een massage salon heeft gewerkt want zo voelde de massage zeker aan.

Al met een al een lieve gewillge dame die alles doet wat ze beloofd. Ik zal er zelf niet snel weer heen gaan want het is net niet mijn type.
 
150 euro voor een uur incl pzc, ze is geen klokkijker. Nzc zou ik je niet kunnen vertellen wat ze daarvoor vraagt. Ze gebruikt wel kleine condooms dus als je groot geschapen bent dan zelf een condoom meenemen. Dat was wel even een dingetje tijdens de date.😅
 
Heb zojuist App-contact gehad. Ze ontvangt nu in Leeuwarden. Mij te ver weg. Ze reageert wel snel en correct in het gebroken Engels. Als ze weer eens een keer richting Rotjeknorr komt ben ik wel van plan om haar een keer te ontmoeten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan