Recensie Lola (Duits) 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Wandelaar5

Stamgast
Forumpionier
763
04/07/21
1.345
61
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Duits
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Gisteren heb ik een kamer gemaakt met een nieuwe opvallende porn queen in Sixsens: de Duitse Lola 30 jaar oud. Ze heeft een slank postuur (niet skinny, normaal rond de heupen), goudblond lang haar, een knap gezicht, veel tattoos en een cup C/D van siliconen. Toen ze haar lingerie uit trok kwamen er als verrassing nog 2 tepelpiercings en een navelpiercing te voorschijn.

Ze nam behoorlijk de tijd voor een kennismakingsgesprek. Niet alleen met mij, maar ze zat ook met andere mannen lang te praten. Ze spreekt ook goed Engels. Ze vraagt €100 voor een half uur met volledige Sixsens service (tongzoenen, PZC, NMC en beffen). Ze maakt geen langere kamers. Daarom zei ik in eerste instantie nee. Ik vind dat niet eerlijk ten opzichte van de andere dames die dezelfde service voor €60 leveren. Dus ik zat in de bar te wachten tot er een andere dame van mijn gading beschikbaar zou komen. (Specifiek: Lulu, Mimi, Stefania of Sabina). Maar die kwamen maar niet. Dus toen heb ik toch Lola mee gevraagd. Ik kan niet anders zeggen dan dat de kamer zeer goed was, dus ik heb geen spijt van die €40 extra.
Ze wist goed mijn erogene zones te bespelen, bij het pijpen werden mijn ballen niet vergeten. Bij het neuken had ze wat moeite met mijn jongeheer, maar in lepeltje lepeltje ging dat prima. Het tongzoenen was wat kort. Bij het beffen speelde ze goed een orgasme en ze kwam bijna nooit klaar in de kamer en ze was zeer blij verrast dat het bij mij wel gebeurd was. Maar ik heb zo'n vermoeden dat elke man dat te horen krijgt ;) .
Ze is van plan te blijven, vooral in de weekenden omdat ze ook een baan ernaast heeft. Ze heeft nog geen vaste plek in de bar, maar ze is een erg opvallende verschijning met haar mooie lijf en gezicht.
 
Terug
Bovenaan Onderaan