House of Pleasure

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Is vroeger al eens in het nieuws geweest, er zouden daar meisjes onder dwang hebben moeten werken enz. Ja, die zaak is nog lang bezig kunnen blijven, als het werkelijk zo is dat er meisjes tegen hun zin moesten werken moet het daar voor altijd dicht vind ik. Schande!
 
@turboduif: jij wordt geciteerd.

Limburger.
Bas Dingemanse Vandaag om 10:55

Populaire Belgische seksclub dicht door verdenking mensenhandel, eigenaar uit Kerkrade verhoord door politie


Seksclub House of Pleasure in Kinrooi is al maanden dicht, vanwege de verdenking dat daar sprake was van mensenhandel. — © De Limburger

Kerkrade/Kinrooi-
Seksclub House of Pleasure in Kinrooi is al maanden gesloten, nadat politie en justitie daar in april binnenstapten. Zij verdenken eigenaar Joep G. (57) uit Kerkrade van mensenhandel.

Dat bevestigen betrokken partijen tegenover De Limburger. "Mijn cliënt wil niet ingaan op de inhoud van de zaak, maar hij betwist deze verdenking met klem", zegt Bert Partoens, advocaat van de Kerkraadse verdachte. "Meneer is niet aangehouden, maar uitgenodigd voor een verhoor en daarna heengezonden. Wij moeten nu het onderzoek afwachten."
Seksclub House of Pleasure in Kinrooi is al maanden dicht, vanwege de verdenking dat daar sprake was van mensenhandel.

Seksclub House of Pleasure in Kinrooi is al maanden dicht, vanwege de verdenking dat daar sprake was van mensenhandel. — © De Limburger

Turboduif
'Wat is er aan de hand met House of Pleasure? Al meer dan een week onbereikbaar en geen advertenties meer', schrijft ene Turboduif op 4 mei dit jaar op Girlsreview, een forum waarop seksklanten ervaringen uitwisselen over clubs en specifieke prostituees. Het sekshuis in Kinrooi blijkt populair bij bezoekers van het forum. Wat deze Turboduif dan nog niet weet, is dat opsporingsdiensten het bordeel zijn binnengevallen, vanwege het vermoeden dat sekswerkers daar worden uitgebuit.

Het onderzoek naar die vermeende mensenhandel loopt nog altijd, bevestigt Wim Rutten, waarnemend burgemeester van Kinrooi. "Er was sprake van een gerechtelijke sluiting en ik heb die in juli met drie maanden verlengd. Het zou gaan om vrouwen die daar werken en al hun verdiensten moeten afstaan. De eigenaar is later nog op het gemeentehuis geweest en heeft gezegd dat er niets aan de hand is. Nu heeft hij om een nieuw gesprek gevraagd. Dat heeft nog niet plaatsgevonden, dus ik weet niet waar dat over gaat."
Seksclub House of Pleasure in Kinrooi is al maanden dicht, vanwege de verdenking dat daar sprake was van mensenhandel.

Seksclub House of Pleasure in Kinrooi is al maanden dicht, vanwege de verdenking dat daar sprake was van mensenhandel. — © De Limburger

Gevangenisstraf
Dat uitgerekend House of Pleasure op slot is gegaan vanwege mensenhandel, is saillant. In 2018 is Raymond B. (57), net als Joep G. een Kerkradenaar die betrokken is of was bij de seksclub, veroordeeld voor mensenhandel. Hij kreeg toen een gevangenisstraf van twee jaar en een geldboete van 42.000 euro. De Belgische rechter achtte bewezen dat hij als toenmalig zaakvoerder prostituees had uitgebuit.
Of Raymond B. ook dit keer als verdachte is aangemerkt, is onduidelijk. "Voor zover ons bekend is dit niet het geval", zegt Ludo Hameleers, zijn Nederlandse advocaat. Bert Partoens stond Raymond B. in zijn eerdere zaak bij en verdedigt nu Joep G. in de nieuwe zaak. "Ik heb in deze zaak geen kennis van een Belgische raadsman voor meneer B.", zegt hij.

Een woordvoerder van justitie in België kan vooralsnog niet inhoudelijk ingaan op vragen. "De mensen die zich met dit dossier bezighouden en dus beslissen over de inhoud van eventuele communicatie, zijn nog tot 1 september met verlof."
 
Het is altijd zo'n breed begrip - inhoudelijk laten ze niet echt zien waarom of hoe, anders dan "vrouwen hadden alle verdiensten af moeten staan" -

Zo'n tent wordt natuurlijk niet voor niets gesloten. Vindt het jammer - je hebt dan een vergunning en kunt, 30+ jaar draaien, en dan uiteindelijk moet het toch maar meer meer meer.
 
Ooit kwam 🐈‍⬛ daar wel met enige regelmaat.

Van genoemde verdenking nooit iets gemerkt .

Ook Joep altijd als een fijn en oprecht persoon ervaren , vooral naar de dames toe die ik daar bezocht .

Nu weet je nooit overal het fijne van natuurlijk......


Maar bij mij komt het eerder over als de spreekwoordelijke stok om mee te slaan .
 
HOP regelmatig bezocht , zeer vriendelijke ontvangst en nooit iets gemerkt van foute dingen.
De dames waren altijd vriendelijk en spontaan en je hoorde ook uit hun gezamenlijke ruimte dat ze onderling lol hadden.
Hopelijk geen illegale praktijken en komt het goed 🤞🤞🤞
 
Terug
Bovenaan Onderaan