Recensie Arina, Antwerpen 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

poolvosje

Newbie
20
06/01/22
28
5
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Overig
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/arina-xxx-4.html
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Eigenlijk had ik een recensie over Lina moeten schrijven, want het is dat slanke popje dat ik eigenlijk wou neuken in Mol (Balen in feite). Ik had met Lina afgesproken, maar eenmaal aangekomen aan het adres doet er een andere dame open. Ik dacht dat het weer een typisch geval van fake foto's was, en de dame zag er op het eerste zicht niet zó slecht uit, dus ik ging toch naar binnen. Achteraf zou blijken dag er daar twee dames werken, en dat Arina de klant (ik dus) van Lina had ingepikt.

Anyway, ik kwam met Arina op de kamer, ze is een pak molliger dan op de foto's maar heeft een vrij knap gezicht wel. Ik moest douchen, en verplicht mondspoelen. De dame heeft een enorme smetvrees. Ze zei op het bed meteen 'no doggy'. Wss hebben klanten in het verleden in die positie het condoom weggehaald en haar volgeknald. Veel dames hebben schrik tijdens doggy. Bon, ze trok mijn pik stijf, deed een condoom om en pijpte even kort, het stelde niet veel voor. Dan deed ze een kwak glijmiddel op haar kut en maande ze me aan om haar missio te neuken. Door haar smetvrees moest ik om de minuut stoppen. Ze controleerde het condoom en beschuldigde me meermaals dat ik al klaargekomen was. Ik dacht, die bitch wil me gewoon asap buiten, maar het was eerder de smetvrees denk ik.

Anyway, een ervaring om rap te vergeten.

Ik vroeg aan haar: werken er nog meisjes hier. Ze zei: ja eentje nog. Ik mocht haar echter niet zien. Conversatie via google translate, de dame spreekt geen woord engels.

Toen ik buiten stond zag ik berichten van Lina: 'where are you???'. Toen antwoordde ik: een ander meisje liet me binnen, ik heb haar geneukt. Ik zei dat ik er nog was en ze opende de deur. Bij deze kan ik bevestigen dat de foto's van Lina echt zijn. Jammer genoeg was mijn geld op, anders had ik Lina nog meteen geneukt. Hopelijk kan ik dit binnenkort nog doen.
 
Laatst bewerkt:
Heb voor mezelf uit gemaakt dat wanneer het niet de dame is waarvoor ik kwam dan ben ik gewoon weer weg. Hoe groot de goesting ook is, of hoe goed ze er ook uitziet, ze kunnen de boom in.
 
Terug
Bovenaan Onderaan