Recensie Corina/Karolina, Den Haag 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Robindegroot

Newbie
6
22/08/24
8
3
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Bruin
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
30 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/9305125-karolina
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Ik maak deze recensie na mijn ervaring samen met Karolina hiervoor bekend als Korihna. Ik had al een tijdje mijn oog op haar, maar het was een zeer matige ervaring.

Het is zeker de dame van de foto's, maar had geen make-up op toen ik haarontmoet had. Dat was wel een beetje een afknapper voor me, omdat ik het toch haar foto's heel aantrekkelijk vond.
Om bij het begin te beginnen.

Ik kwam aan bij het appartamentcomplex en het duurde even voordat ik het huisnummer kreeg, waardoor ik ongemakkelijk lang bij de ingang moest wachten terwijl er allemaal mensen in en uit het gebouw waren gegaan. Uiteindelijk heb ik het huisnummer doorgekregen en ben naar de kamer gegaan. Toen de deur open ging was ik blij om te zien dat het echt de dame was alleen zonder de make-up. Ik rook een hele sterke wiet geur, want waarschijnlijk rookt ze.

Na het financiele gedeelte te hebben gedaan was het tijd voor de lol. Hoewel het inderdaad leuk was, omdat ik seks heb gehad zou ik zeggen dat het totaal niet speciaal of fantastisch was. Pijpen was nergens op aan te merken. Het was niet goed, maar ook niet slecht. Seks viel ook wel mee, ze deed niet echt mee en het voornamelijk toneelwerk. Vervolgens klaargekomen kleding aangedaan en toen naar huis. Ik had voor 30 minuten betaald, maar was na 20 minuten wel weg. Geen optie om te douchen. Het was een zeer matige ervaring en zal zeker niet meer teruggaan. Vooral niet omdat ze nu haar prijzen omhoog heeft gegooid zal ik er niet zo snel meer heen gaan.

Herhalingsgevaar is dus zeker 0
 
Terug
Bovenaan Onderaan