WHEM Quinty, Katwijk

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

rogierpapier

Newbie
3
27/05/22
0
Afgelopen Maandag een afspraak gemaakt bij Quinty, whatsappen verliep zeer traag. Maar uiteindelijk vertelde ze me dat we om 21:00 in katwijk wel konden afspreken voor een cardate.

Locatie, plek afgesproken en ik daarheen. Na 10 min wachten nog geen Quinty, Berichten gestuurd via whatsapp, wel lezen maar niet reageren.
Helaas voor niks die kant op gereden.

Quinty adverteerd op sexjobs. in katwijk, zuid holland
 

Ik denk dat je deze dame bedoelt. Hetzelfde meegemaakt. Afgesproken op een plek in katwijk, ik denk vlakbij haar woonhuis zodat ze het wss in de gaten kon houden. Wachten, wachten en nog eens wachten. Na een tijd nam ze op, schold ze me uit dat ik niet op de afgesproken plek stond (terwijl ik er nogsteeds stond toen ik haar aan de tel had), en was ze behoorlijk asociaal. Geen idee wat ik hier van moest vinden. Uiteindelijk niks gedaan, dus voor saus naar het o zo mooie visstickcity gereden :-(.
 
Ok. Leek me wel een leuke dame voor een buiten afspraakje maar dit klinkt niet goed allemaal. Jammer maar better safe than sorry denk ik dan maar. Of zijn er betere en/of recentere ervaringen?
 
Ik ben al een tijdje op zoek naar een dame voor een echte buitendate. Ergens op een goed beschut en rustig plekje, op een kleedje beiden helemaal bloot en lekker beetje vrijen en vooral neuken. Ik kwam deze advertentie tegen op SJ https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/nieuwe-lekkere-geile-sexfilmpjes_8447495 en denk dat we het over dezelfde dame hebben. Heb haar een app'je gestuurd en ben erg benieuwd naar haar reactie. Gezien de ervaringen in dit topic heb ik geen hooggespannen verwachtingen, maar laat me graag verassen. Ik zal laten weten als er voortgang is, uiteraard een review indien van toepassing en sta uiteraard open voor suggesties.
 
Contact met deze dame loopt zéér moeizaam! Ik heb haar afgelopen week een Whatsapp gestuurd. Ik werk namelijk in de buurt van Katwijk, en ik dacht zodra het rustig is, zou ik haar vast wel een keer kunnen laten pijpen ergens in de duinen.

Maar ik heb inderdaad het vermoede dat ze heel moeilijk "lees" niet open staat voor een afspraak. Mocht iemand andere ervaringen hebben ondervonden, dan zie ik deze graag tegemoet!
 
Terug
Bovenaan Onderaan