Recensie Lilly, Amsterdam 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

BulletBill

Stamgast
334
13/07/22
426
24
Intiem
3,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen op lichaam
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/3366278-lilly
Totale kosten (in euro)
250
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Afgelopen weekend weer eens op zoek naar een nieuw snoepje. De keuze was niet zo reuze, maar uiteindelijk is het oog gevallen op Lilly.
Via de app met de boeker een afspraak gemaakt en ik kon al gauw langskomen.

De locatie is in het hart van het centrum. Op deze locatie ontvangen wel vaker meiden van deze groep. Extreem makkelijk te bereiken zonder auto, met auto wat lastiger. Maar je kan parkeren in een ruime parkeergarage op 2 minuten lopen voor tussen de € 1,60 - € 2,95 per kwartier. Flink aan de prijs, maar als je hier 250,- per uur komt uitgeven, zal dat waarschijnlijk niet de drempel zijn.
De ingang tot het gebouw is in een zijstraatje, dus discreet genoeg. Het appartement zelf heeft een schone douche, een aparte slaapkamer met degelijke verlichting en een simpel bed.

Bij aankomst verwelkomt door de meid van de foto's. Ze spreekt basis Engels en is beleefd en vriendelijk. Na het betalen en douchen de kamer in waar ze met lingerie aan op bed op me zat te wachten.
Ze week eerlijk gezegd niks af van de foto's, precies zoals verwacht. Ze valt tussen slank en normaal in, ze heeft geen zichtbaar vet of iets dergelijks, maar is geen super petite meisje. Ze heeft een set borsten die een beetje groter zijn dan de foto's doen vermoeden en en heel klein beetje natuurlijk hangen. Ze is van achter zo plat als een pannenkoek, hoewel er wel een klein beetje volume opzij aan zit. Haar poes is glad geschoren en heeft inwendige lipjes. Haar gezicht is precies zoals op de foto's, al zijn haar ogen wel een beetje te indringend voor mij (beetje crazy eyes effect).
Al met al, geen verrassing in haar uiterlijk in positief of negatief opzicht. Ik denk dat ze met haar spierwitte huid en haar lippiercing een interessantere niche zou kunnen vervullen door in te leunen op een soort goth uitstraling. Helaas is het een beetje vanillewit qua uitstraling en ook services.

Ze doet goed mee met de handelingen, (tong)zoent lekker ondanks de lippiercing en neemt initiatief om over te schakelen op andere handelingen. Ze is erg strak, dus het is langzaam opbouwen voor ze helemaal mee kan komen in het neuken, maar dat vind ik niet zo erg. Wel wat minder is het handje erbij af en toe, constant het condoom checken en te veel glijmiddel voor mijn smaak. Toen de notificatie op haar telefoon kwam dat de tijd bijna voorbij was, ging ze in ieder geval niet irritant erop in om je te haasten. Gewoon rustig naar het hoogtepunt toe geneukt en afscheid genomen.

Ze is een leuke meid, maar niet helemaal mijn type. Voor mij compenseren haar diensten en vaardigheden dat niet over het geheel genomen. Ook is ze net niet ontspannen en spontaan genoeg om op herhaling te gaan, maar het was geen verspilling van mijn geld.
 
Terug
Bovenaan Onderaan