Recensie Elena, Kasterlee (Voorheen Heusden-Zolder) 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Is geen vergissing, het is mogelijk. Je moet het wel eerst met haar bespreken en extra centjes neertellen.
Het gaat me niet om de centjes, maar om het risico van te wandelen met een dvp die ook nzc doet met andere klanten.
Als een dvp daarvoor openstaat, dan ga ik er ook niet naartoe voor nmc. Het risico is me veel te groot dan.
Deze Elena zie ik wel zitten, maar niet als ze nzc doet. Vandaar mijn vraag.
 
Voor prijzen bel je haar best. Als ik me goed herinner betaalde ik 300 all-in voor 2 uur zonder op de klok te kijken. Ze vond twee uur veel maar er hebben ze ruim volgepakt (net geen 3 uur). Ik weet niet of er extra was voor ZC.
 
Na mijn vorige, ontzettende positieve, ervaring met Elena, kon ik niet snel genoeg terug een bezoekje brengen nadat haar advertentie opnieuw online stond. Maar daar ben ik even met mijn hoofd tegen de muur gelopen.

Afspreken ging vlot. Ze ontvangt op dezelfde locatie in deelgemeente Lichtaart als voorheen (waar ook andere dames wel eens ontvangen). Ze heeft nieuwe prijzen, 120 voor een half uur, 150 voor 45 minuten en 180 voor een uur. Marktconform weliswaar. Omdat ze me nog kende van vorige keer, kon ik echter gebruik maken van haar diensten aan het oude tarief. Netjes 130 euro voor 45 minuten betaald.

Onmiddellijk begon Elena heel enthousiast te knuffelen, te strelen en overmatig te tongzoenen. Toen we tegen elkaar stonden, merkte ik nogal snel een zweetluchtje waardoor de vlag even halfstok ging hangen. Haar (gespeelde?) spontaniteit maakt echter veel goed. Eerst bood ze een drankje aan, afkomstig uit Letland. Uit beleefdheid slok genomen. Straf spul, en meteen kreeg ik het warm. Intussen stelde ze nog twee keer dezelfde vraag op twee minuten tijd, waarop ik verbaasd reageerde en ze aangaf dat ze misschien al wel wat dronken was. Ze ging snel nog even naar de badkamer, vermoedelijk om bepaalde gedeeltes nog even op te frissen, maar alleszins niet om deodorant te spuiten.

De seks zelf, waarbij ik vooral hou van het orale aspect, was oké. Pijpen was niet slecht, maar ook niet 'wow'. Daarna haar zelf even verwend (onderaan gelukkig geen geurtjes). Nadien haar mondje opnieuw aan het werk gezet terwijl ik met mijn vingers verder ging. Ook hier aan enthousiasme geen gebrek.

Uiteindelijk wilde ze dolgraag neuken, en in dat russisch-nederlands klinkt die vraag op zo'n manier dat je onmogelijk nee kan zeggen. Eerst zij bovenop waarbij ze volop genoot van een vinger in haar kontje. Nadien nog doggy, waarbij we beiden klaarkwamen. Ik had me nochtans voorgenomen om er een schilderijtje van te maken op haar gezicht en dikke tieten, maar helaas dus gewoon in het rubbertje geschoten.

Ondanks dat ik niet meteen heel intensief gewerkt had, stond ik toch ferm in het zweet. Het ontvangstdrankje zat er volgens mij ook voor iets tussen. Dus snel nog even onder de douche, waarbij het stenen zeeppompje van het rekje viel en in stukken uiteen spatte. Daar deed ze jammer genoeg moeilijk over. Ze vroeg 10 euro omdat ze nu naar de winkel moest, en zolang er geen zeep was geen andere klanten zou kunnen ontvangen. Ik had geen zin in gedoe en heb gewoon betaald, waarna ik vertrokken ben. Op haar vraag: "tot de volgende keer?", heb ik niet geantwoord. Daar moet ik omwille van de zweetgeur en het zeeppompje toch nog even over nadenken.
Je instinct bedriegt je niet. Dame is vriendelijk genoeg en de sex is goed , maar er is duidelijk ' een hoek af '. Mij probeerde ze om één of andere reden te overtuigen dat huidkanker vroeger niet bestond en dat het niet te wijten was aan overmatig opgestapelde blootstelling aan de zon ( wat wetenschappelijk overtuigend aangetoond is als oorzaak in de meeste gevallen ) , maar aan de ingrediënten in zonnecrèmes. Toen ik haar probeerde uit te leggen dat het vroeger ook wel degelijk bestond ( symptomen worden al beschreven sinds de oudheid ) en dat de hogere frequentie ervan te wijten is aan het ouder worden van de mensen ( uit zich meestal op latere leeftijd ) , keek ze me aan of ik beweerd had dat de aarde plat is.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan