Echte studente (18+)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Op hun kot? Zodat de andere studenten die daar een kamer hebben, goed kunnen zien dat ze mannen ontvangt... Fantasie is mooi, maar soms moeten we realist blijven.
 
Dat krijg je als je dingen schrijft terwijl je ondertussen met een hoop andere dingen bezig bent 😅😬
Wat zit jij op een forum te doen terwijl je aan het neuken bent????? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
maar wel een echte studente
Wat is dan wel een echte studente?

Zolang zij in de middelbare school zitten, zijn het leerlingen, en in het hoger onderwijs worden het studenten. In de regel dus zeg maar ergens tussen de 18 en de 24 of hooguit 25 jaar. Op Redlights vind je dus opvallend veel 'doctoraatsstudenten' vind ik. 27, 28, 29 of ouder + nog de gebruikelijke paar jaartjes 'gelogen', dan moeten ze toch al een serieuze studie doen. Of vaak niet geslaagd zijn en blijven zitten. Is een werkende jonge dame, die avondcursus volgt bv, dan ook een studente?

Die studente zit in ons mannenhoofd. Het beeld van jonge frisse meid, beetje onschuldig nog, die haar bloempje prijs geeft. Weliswaar tegen betaling dan. Een spannerke en stevige jongemeisjes tieten. Wie droomt daar niet van...

Ik heb zelf, eigenlijk puur per toeval, jaren geleden wel eens enkele 'echte' studentes gedate. Echte, want ik mocht hen in de buurt van de aula waar ze les hadden gaan ophalen na die les. En ze hadden studieboeken bij. Grote kans dat het dus niet gelogen was.

Ervaring? Heel leuk. Fijne jonge meiden toen, maar tijdens de date qua ervaring eigenlijk net hetzelfde als andere meisje in die leeftijd, die sekswerk deden, en niet meer studeerden.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan