Recensie Leea, Almere (vh Apeldoorn) 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

LaCroix

Newbie
Forumpionier
15
05/07/21
74
4
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/2415921-leea
Totale kosten (in euro)
220
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Afgelopen zondag afgesproken met Leea in Apeldoorn. Een prachtige en aardige dame uit Roemenië. Mijn interesse was zaterdag al gewekt nadat ik haar profiel aandachtig bekeek op Kinky en zag dat ze ook goede recensies heeft op een Duits forum.

Eenmaal aangekomen bij haar kamer in een hotel deed Leea de deur los in een voorafgesproken outfit en zij zag er werkelijk waar fantastisch uit! Eerst eventjes gezellig gekletst, daarna uitgekleed en de pret kon beginnen.

Allereerst heeft zij mij heerlijk gepijpt en ik had de grootste moeite om niet snel klaar te komen. Dit was pijpen met condoom en normaal gesproken kan ik met condoom het wel goed volhouden maar zij pijpte fantastisch en dat gecombineerd met het uitzicht op haar beeldschone lichaam maakten het erg lastig. Toch maar aangegeven dat ik haar graag on-top wilde en wij hebben een poos heerlijke seks gehad met zo nu en heerlijke kusjes tussendoor. Dame geniet er zelf ook van. Nadat ik klaarkwam weer gezellig gekletst en gelachen over van alles en nog wat. De tijd was snel voorbij.

Herhalingsgevaar is hoog maar enigst nadeel is dat zij voor veel dingen extra rekend. Dit gezegd hebbende behandel haar met respect en je krijgt er een leuke tijd voor terug want het is een leuke dame.
 
Terug
Bovenaan Onderaan