Algemeen Limburg algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Iemand ervaring met deze dame?

Ik heb haar vorige week bezocht in Maasmechelen, had haar langer op het vizier en na lezen recensie op Kinky contact gezocht, alles mogelijk blabla. Daar aangekomen moeilijk met deur openen, uiteindelijk deed ze open, mooie verschijning, maar ze was zo stoned als een garnaal, hele tijd in het spaans brabbelen, nauwelijks woordje engels, tongzoenen deed ze niet en maar steeds vragen na positiewissel "you finish ? " tig x condoom check en vervangen pffff was een afknapper, wil er nog een review over schrijven binnenkort..
 
Welke app ? Heeft het forum een whatsapp groep?
Ik bedoel via whatsapp, tegenwoordig hebben vrijwel alle dvp's een mobiel nummer. Meestal niet de dame zelf waar je dan mee appt, maar je krijgt vrijwel altijd de locatie als je er om vraagt. En er zijn vaste locaties waar heel vaak dvp's zitten.

Veel succes en wandelplezier!
 
Iemand ervaring met deze dame?

 
Iemand avaring met jenny cardate Brunssum? Vroeg wat haar specialtijd was..lacht ze dat zie je wel.. toen ik als blowjob of deepthroaten deed zei ze haha ik ga niet op antwoorden en ze blokkeerde me.. ochja..
 
Met die prijzen zullen er wel niet veel wandelaars zijn die ervaring bij haar hebben.
Het is in de Randstad langzaam al de norm aan het worden voor aantrekkelijke dames om deze prijzen te hanteren.
Vnl. de dames op kinky.nl kunnen er wat van die trekken meestal na een tijdje weer verder en denken dan dat ze hier ook dat soort tarieven kunnen rekenen.
Wat natuurlijk gekkenwerk is hopelijk negeren de meeste heren deze dames want het moet natuurlijk hier ook niet de norm worden.
 
En ook nooit iemand die daar effectief geweest is. (behalve een beroepsbezoeker)
Heel toevallig ik vandaag. Contact met een dame gehad zonder te weten dat ze hier nu ontvangt totdat ik het adres kreeg.

Waren net bezig aan de schoonmaak in de bar beneden. Gastvrouw heeft me netjes ontvangen, financiële zaken daar afgehandeld, drankje (ook alcoholisch) en sigaretje van het huis aangeboden terwijl ik wachtte.

Boven best netjes, kamer prima in orde, badkamer ook. Zag ook andere dames daar.

Is wel totaal niet discreet, terras er tegenover zat bomvol en konden allemaal zien hoe ik naar binnen liep en weer naar buiten.
 
Laatst bewerkt:
In het verleden vaak met Anne uit Geleen/Hasselt een afspraak gehad.

Ze heeft me recent een whatsapp gestuurd met haar nieuwe telefoonnummer, maar die heb ik verwijderd. Kan iemand mij via een pb aan haar nieuwe nummer helpen.

Alvast dank!
 
Terug
Bovenaan Onderaan