Recensie Gabriela FKK Venus 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

marc marc marc

Stamgast
314
05/09/22
986
8
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Vingeren
Gesproken taal
Duits
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Vrijdag was ik in FKK Venus. In het begin was het rustig, maar langzaam druppelde de dames binnen. Rond 11:30 zag ik Gabriela staan, een Bulgaarse Tiny meid rond de 160 cm groot. Normaal kijk ik naar de dames die stuurs en stoïcijns voor zich uit blijven staren zonder op mij te reageren. Dat was precies wat Gabriela niet lukte. Ze reageerde wat onzeker en giechelig toen ik naar haar keek. Op de site staat dat ze 21 is, maar gezien de proporties van haar lichaam, haar giechelige en onzekere gedrag, schat ik haar eerder rond de 18/19 jaren oud. Overigens op die vrijdag stond zijn nog niet op de site. Denk dat het de eerste of 1 van de eerste dagen voor haar was in het vak.

Ik stapte naar haar toe. Engels spreekt ze totaal niet, haar Duits is niet geweldig maar ze verstaat veel waardoor er te communiceren valt. Aangezien FKK Venus binnen altijd erg warm is, stelde ik voor om het midden in de buitenruimte te doen op 1 van de ligbedden. Het ongeloof straalde van haar gezicht en keek mij verdwaasd aan. Vervolgens begon zij te lachen en zij, ik ga binnen vragen of dit wel mag.

Bij terugkeer bleek dat zij toestemming had gekregen. We spraken af voor een half uur. Gabriela haalde haar lakentje. De dames lopen ermee als een soort van trofee, zoiets van, ik heb een date :love: . Zij bleef lacherig en vroeg, waar. gaan we naartoe? Ik koos een plek waar iedereen ons goed kon zien.

We zaten op de bank en ik begon aan haar borstjes te likken. Ze schrok, bleek super gevoelig te zijn, vooral voor alles wat ze nog nooit had meegemaakt. Ook zoenen was duidelijk een brug te ver. Duidelijk dat ik rustig moest doen met dit gevoelige meisje die nog veel heeft te leren. Uiteindelijk vroeg zij of ik haar wilde beffen. Dat liet ik mij geen 2e keer zeggen, temeer omdat ik iets ging doen wat in haar beleving paste. Ze ging op haar rug liggen met de benen wijd. Op dat moment kwamen er meer meiden even buiten kijken wat er ging gebeuren. Zij reageerde meteen op de meiden in het Bulgaars, maar liet zich wel voor mij gaan.

Ondanks haar spanning voelde ik haar klitje keihard groeien. Met mijn vinger waar een condoom omheen moest voelde ik hoe zij heel snel behoorlijk nat werd. Echt een jonge griet waarbij de hormonen perfect reageren op de geringste stimulatie. Ik zag haar schaamlippen opzwellen. Haar gesloten gleufje werd heerlijk roze en nat. Ondanks dat ze werd afgeleid door omstanders, voelde ik haar klaarkomen met een ongecontroleerd schokkend buikje.

Vervolgens ging het rode condoom erom en werd ik gepijpt. Ze deed haar best, slecht was het niet, maar hierin heeft ze nog wel wat te leren. Reden voor mij om haar weer op haar rug te leggen en met mijn pik naar binnen te dringen. Haar kutje was nat en opgezwollen. Toch voelde ik een krap kutje die mijn pik stevig omvatte. Na Missio over gegaan tot doggy.
Doggy was wel favoriet bij haar. Ook ik genoot van haar ronde billetjes en mijn pik die heerlijk diep in haar kutje paste. Verder genoot ik om op het bed in de buitenruimte, heerlijk in het zonnetje haar publiekelijk te neuken. Tijdens de doggy accepteerde zij wel dat ik ook haar borstjes masseerde.

Ik kwam klaar. Ze liet mij heerlijk naschokken terwijl ik nog diep in haar poes zat. Bij het terugtrekken leek het even of mijn condoom was gescheurd. Haar poes was alleen zo nat, dat haar vocht helemaal wit was opgeschuimd. Wat een uitzicht, haar kutje dat roze openstond met al het vocht dat ze zelf had geproduceerd.

Al met al heb ik genoten. Of ik weer met haar ga weet ik niet. Ze is wel erg overgevoelig en daardoor wat behoudend. Aan de andere kant, ze laat zich ook lekker gaan. Verder is het wel een super Tiny meid waar ik wel erg geil van word.
 
Terug
Bovenaan Onderaan