Algemeen Clubs vergelijken in België

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

GrandCru

Vaste klant
Forumpionier
169
01/07/21
232
3
Ik bezoek met enige regelmaat clubs in België, op dit moment staat de teller op Climax, Eroxx, Amai, De Loft en Omega , plus enkele die nu dicht zijn- maar er zijn er meer en ik ken ze dus niet allemaal. We worden niet geacht om vergelijkingen tussen de diverse clubs te maken in hun eigen topic. En dat vind ik logisch, want anders wordt het een zooitje. Hopelijk laten de moderators toe dat ik dit topic open, waar we de diverse clubs dus naar hartenlust kunnen vergelijken op een respectvolle manier.

Zelf ga ik graag naar clubs met 'huisdames' en dan het liefst, ivm de afstand naar Climax of Eroxx, ze hebben hun voor- en nadelen, maar ik amuseer me er altijd wel. De eerste is wat kleinschaliger, de tweede groter met wat meer actie en kun je lekker cruisen. De Loft en Omega heb ik bezocht voor een kleinschalige gangbang en dat beviel goed, alleen de afstand is voor mij nét wat te ver, vooral Omega. Met Amai heb ik wisselende ervaringen, ik mis wellicht was assertiviteit om daar écht aan mijn trekken te komen.

Ik zou zeggen, roept u maar en kom ook vooral met ervaringen van clubs die hier nog niet genoemd zijn.
 
Ik heb alleen ervaring met Eroxx en Amai en dan overdag. Qua locatie en eten is Eroxx natuurlijk fantastisch. Amai heel eenvoudig buffet, locatie ook goed maar iets minder dan Eroxx. Ik vind het meestal net iets te donker ook in Amai. Qua actie staat Amai duidelijk bovenaan…daar is iedereen eigenlijk wel altijd actief. Publiek wel ouder dan in Eroxx. Verhouding man-vrouw is in Amai ook beter. Bij Eroxx kun je natuurlijk wel altijd bij een huisdame terecht maar publiek in Amai is zo actief dat ik daar ook altijd aan mijn trekken kom. Overall dus voorkeur voor Amai. Maar dat is mijn mening
Oh en ook 1 keer in Villa21 geweest. Niet voor herhaling vatbaar
 
In de buurt van Brussel ligt de 2BeClub (eigenlijk de Hedo Club die zijn naam verandert voor de gang bangs). Op donderdag en zondag vinden er evenementen plaats. Ik ben er al een hele tijd niet meer op donderdag geweest. Op het Franstalige forum zijn de meningen over deze dag eerder negatief. Ik ga af en toe op zondag.

Mijn meningen zijn heel verschillend, afhankelijk van het soort evenement. De Queens of Gang Bang trekken te veel mensen en alleen vaste gasten kunnen ervan genieten. Het volstaat te zeggen dat je het risico loopt sparringpartner te zijn van een evenement georganiseerd door en voor enkele "happy fews". Ik vind het onaangenaam en, eerlijk gezegd, behoorlijk oneerlijk.

"Nymphos X Slaves Parties" kan met een beetje geluk erg vermakelijk zijn. De andere events op Zondag kunnen zich onderscheiden door de gunstiger man-vrouwverhouding. Ik heb uitstekende herinneringen aan "Erections Days" (9 juni).

De club is groot (ook de bar), de infrastructuur is erg goed, vooral boven (sling, kooi, glory holes). Zeer professioneel personeel. Het eten dat geserveerd wordt is eenvoudig en bedoeld om weer op krachten te komen (broodjes, hotdogs, gebak, fruit). Maar we gaan uit naar een club, niet naar een restaurant, toch?

In de zomer kan de hitte bij mooi weer bijna ondraaglijk zijn, vooral boven. Als er te veel klanten zijn, wordt het effect vergroot.

Kortom, is de 2Beclub een praktische en soms kwalitatieve oplossing als je in Brussel of omgeving woont.

PS: ik heb Google Translate gebruikt om dit bericht te schrijven. Ik hoop dat er niet te veel fouten in staan. Mijn niveau Nederlands is goed, maar misschien onvoldoende om bepaalde nuances uit te drukken
 
Laatst bewerkt:
Ik heb vroeger meerdere clubs bezocht, allemaal in België. Ik ben begonnen ± in 1987. De eerste club die ik bezocht was het "Rozenhof" in Burcht-Kruibeke. Ik herinner me mijn allereerste keer nog alsof het pas gisteren gebeurd was. Ik had wel ervaring met het bezoeken van dvp's en sekscinema's, maar dit was echt compleet onbekend terrein waar ik me begaf. Ik moet zeggen dat ik toch wel erg gespannen was toen ik er mijn eerste stappen zette. Maar de ontvangst viel heel goed mee, men leidde me even rond en gaf me wat goede raad ivm mijn allereerste bezoek aan zo'n club. Hierdoor was ik al een beetje meer ontspannen. Het begon aan de bar waar ik met enkele van de andere gasten wat kon praten. Op dat moment zaten we nog gekleed. Zij wisten me in een gemoedelijke sfeer veel te vertellen over zo'n clubbezoek wat me wel ontspand. Maar om halfelf kwam het enigszins gevreesde moment, de kleren moesten uit en de rest van de avond moesten we verder naakt of in lingerie doorbrengen. Dit was weer even een spannend moment, maar uiteindelijk viel het allemaal goed mee. De sfeer was veel ontspannender dan wat ik vermoed had, en uiteindelijk heb ik er een zeer aangename avond beleefd, en heb er twee heerlijke sekscontacten gehad met de gasten. De eerste was met een dame waarmee ik een dansje deed. Rechtstaande op de dansvloer konden we mekaars lichaam wat verkennen tot op een bepaald moment dat zij mijn pik in haar kutje schoof. Ik wist niet wat me overkwam, was dit echt? Dit was zo nieuw voor mij, op een dansvloer tussen tientallen andere mensen was ik een mij tot dan toe onbekende vrouw aan het neuken. Mijn plankenkoorts die ik bij het betreden van de club nog had was meteen en voorgoed verdwenen. Die avond heb ik nog met een andere vrouw lekkere sex gehad. Alles bij elkaar was het een zeer geslaagde avond geweest waar ik goed aan mijn trekken gekomen ben.
Ik ben er nadien vrij regelmatig terug naartoe geweest en heb er steeds aangename avonden en supergeile momenten beleefd. Of ik nu zelf aan het seksen was of de geile taferelen rondom kon en mocht bekijken en soms meedoen, ik heb er altijd fijne avonden gehad. Iets wat ik me de eerste keer dat ik er binnenstapte nooit had kunnen vermoeden.
Later bezocht ik nog enkele andere clubs, waaronder de "Exotica" in Schoten. Het bijzondere hier was dat er een glazen dansvloer (ooit een klein zwembadje van een schoonheidssalon) was met daaronder een kamertje. En terwijl je lag te neuken kon je zien wat er allemaal op de dansvloer gebeurde, welke geile taferelen zich daar allemaal afspeelde. Of wanneer je stond te dansen of te …. kon je lekker meegenieten van de geile actie daarbeneden. ook in de stoomcabine he b ik heel wat geile pret gehad. Die club is later naar Brecht verhuisd en heeft daar jaren onder verschillende namen gedraaid. De laatste was "Club Divine" maar ik ben nooit in Brecht geweest? Een andere club waar ik graag en regelmatig kwam was de "Liberty's" in De Klinge pal op de Nederlandse grens (nu club Goesting als ik me niet vergis). Ook de "The Gallery's" in Minderhout heb ik meermaals bezocht, en dan vooral tijdens de "Big Bang Gangbang". Ja dat waren geile feestjes daar. Ongelooflijk wat ik daar allemaal heb mogen beleven. Dit was wel het summum.
In de ruime Gentse regio bezocht ik met een vriend nog een club maar die naam en locatie ben ik vergeten. Daar ben ik maar een keer of twee geweest. Korter bij huis was er nog een club in Boom, ik geloof dat die "Pink Pussy" heette. Ook daar een paar keer geweest, maar van alle clubs die ik bezocht was dat wel de minste.
Om nu al deze clubs te vergelijken moet ik zeggen dat ik niet weet hoe daaraan te beginnen. Laat me zeggen dat ik de beste avonden beleefd heb in het Rozenhof, de Liberty's, de Exotica en The Gallery's. Maar intussen is het al lang gelden dat ik nog een club bezocht heb. Ik denk dat de leeftijd hierbij een rol speelt. Onlangs stond ik nog op het punt om eens naar Club Divine te gaan, maar voor het zover kwam sloot deze de deuren. Ooit heeft ook de Climax in Balen op de te bezoeken lijst gestaan, maar het is er nooit van gekomen, en zal er hoogst waarschijnlijk ook nooit meer van komen.
 
Ik was ooit 1 maal in de loft en toen sloeg het me wat tegen. Ik liet me intussen vertellen dat ik vermoedelijk de foute dag had gekozen en wil dus nog eens terug gaan.
Welke dat is de beste, ik zag de gloryholewifes, wat voor dames zijn dat? Iemand meer info?
 
Volgens mij is de Loft opgehouden. De parties van Bo zijn nu in de Buddha in Boom. Bunga was daar (Loft) meen ik ook, of dat nog bestaat en zo ja waar weet ik niet.
Van het huidige wat er bestaat ken ik alleen Climax (heel lang niet geweest) en de Eroxx (minder lang niet geweest). Ik ben een beetje een luie zak aan het worden, ik stap niet meer zo graag in de auto als ik meer dan een uur moet rijden. Vroeger reed ik dat ook naar New Riddershof, dat vond ik een mooie club (vond een foto online, bijgevoegd). Vooral op dagen dat Mariska er was maar ik moet zeggend at ik een paar keer zomaar zonder event ben gegaan en ook toen kwam ik aan mijn trekken bij het zwembad. Ook de Circle in Schoten kon me tot de vaste bezoekers rekenen. Divine kende ik niet, anders dan de Krashzonepartie advertenties (en bare staat niet bovenaan mijn verlanglijst) en verdorie, nooit gekeken of of er ook andere evenementen waren.
 

Bijlagen

  • riddershof.jpg
    riddershof.jpg
    204,8 KB · Weergaven: 12
Laatst bewerkt:
die loft die jij wil zeggen lag in Berchem maar die is inderdaad al even toe. BO was één van de actieve dames daar.
De loft waar ik het over heb ligt in Kruibeke.
 
Ik ben al lang niet meer in de Climax geweest maar naar mijn gevoel waren de huisdames altijd iets ouder (40-50) Is dit nog steeds zo?
De jacuzzi is wel leuk, en het eten iets minder. (en de buitenlocatie is ook leuk)

Eroxx zijn er de vaste huisdames (enkele vlaamse oudere) + zuid amerikaanse.
Vaak zijn er wel wat actieve koppels.

Zijn mijn meningen over de balense clubs nog terecht? Ik wil de Climax nog wel eens de kans geven

Club amai staat nog op mijn lijstje (maandag's), maar schrikt mij altijd af door de reviews van oudere dames tegen de pensioenleeftijd.
 
Club amai staat nog op mijn lijstje (maandag's), maar schrikt mij altijd af door de reviews van oudere dames tegen de pensioenleeftijd.
En dat is juist een pluspunt voor mensen die van rijpere dames houden.
Ik ben zelf ook in de rijpere leeftijd en verkies ook dames van die leeftijd. Dus daar zou ik nog terecht kunnen. Elders gaat het vaak om voor ons véél te jonge meiden, en wij willen toch ook nog eens wat. Voor elk wat wils is een mooie oplossing. Laat ons dat vooral zo houden zodat eenieder nog wat seksueel vertier kan genieten.
Overigens zijn er heel wat jongere mannen die wel een keer (of meer) een dames rond de pensioenleeftijd willen. Ik heb daaromtrent al meerdere vragen gekregen.
 
Zijn mijn meningen over de balense clubs nog terecht?
Als je er al een paar jaar niet meer bent geweest, zal je iets heel nieuws ontdekken.

Eroxx was vroeger in de eerste plaats een erotische discotheek voor koppels en nu en dan was er ook eens een evenement waar singles op werden toegelaten. Dat is nu helemaal omgekeerd. Enkel op zaterdag is het "couples only". Alle andere dagen dat ze open zijn, zijn singles welkom en soms zelfs een beetje té welkom want de verhouding tussen aanwezige vrouwen en mannen durft wel eens scheef te zitten.

Ik ben al lang niet meer in de Climax geweest maar naar mijn gevoel waren de huisdames altijd iets ouder (40-50) Is dit nog steeds zo?
De huisdames daar zijn nu voornamelijk Braziliaans en ik denk dat ze niet ouder dan vooraan in de veertig of eind dertig zijn.
Club amai staat nog op mijn lijstje (maandag's), maar schrikt mij altijd af door de reviews van oudere dames tegen de pensioenleeftijd.
In Club Amai vind je alle leeftijden en formaten. Het is zeker niet zo dat Club Amai zich voornamelijk op de derde leeftijd richt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan