Recensie Anna, Wetteren 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

saskyto

Vaste klant
164
23/08/22
628
19
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
A
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/hello-im-new-in-town-xxx-2.html
Totale kosten (in euro)
60
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Ik ben ontvangen in het welbekende motel in Wetten door de dame van de foto's. Ze is slank, petite, heeft hele kleine borsten en mooie tepels. Ze heeft trouwens ook een heel knap gezichtje. Maar de service was vreselijk. Bij aankomst betaalde ik 60 euro, zoals afgesproken, voor een kwartiertje. Ik kies bij een nieuwe dame altijd voor een kwartiertje, of zo kort mogelijk, om zo min mogelijk geld te verspillen als de service niet goed is.

Dus ik kom aan, betaal, kleren uit, en ik lig op bed. Maar het begon direct al met: "Go fast, go fast," omdat mijn penis nog niet volledig stijf was. Oké, het pijpen was op zich prima. Ik had gevraagd om 69 te doen. Dat had ik ook al via WhatsApp gevraagd, en dat was daar geen probleem. In het echt deed ze wel wat moeilijk, maar uiteindelijk ging ze akkoord. Het uitzicht was heerlijk, haar kutje was heel fris en lekker. Niets op aan te merken, dat was leuk. Maar dan, abrupt, na misschien 30 seconden tot een minuut, vroeg ze meteen om over te gaan op seks. Ik dacht, oké, waarom niet. Ik had ook wel zin, zeker als ik haar kleine lichaampje zag.

Dus we beginnen in missionaris. Ik ben twee a drie minuutjes bezig, en ineens zegt ze: "Ok, stop, time's up." Ik zat daar, niet eens klaargekomen. Ik was op dat moment misschien een kleine 5 minuten binnen. Dus ik vraag: "Can I at least finish?" Maar tevergeefs... Toen vroeg ik: "Maybe by hand?" Maar ze zei: "No, you have to leave now!". Aangezien ik niet meteen zin had om door een Roemeense pooier neergestoken te worden, heb ik dat maar gedaan.

Toen ik mij weer aan het aankleden was, kwam ineens de boodschap van de dame dat ik blijkbaar 10 euro te weinig had betaald en dat ze daarom zo snel wilde gaan. Ik heb me daar toen voor verontschuldigd, omdat ik dacht: 'Ja, wie weet, misschien heb ik het mis.' Dat kan natuurlijk gebeuren als je met meerdere dames tegelijk contact hebt als je zin hebt. Maar toen ik later mijn WhatsApp-berichten opnieuw bekeek, zag ik duidelijk dat de afgesproken prijs 60 euro was. Ze laat je dus vertrekken met het schuldgevoel dat je te weinig betaald zou hebben terwijl dit niet zo was.

Kijk, ik begrijp heel goed dat je voor die prijs geen wonderen moet verwachten. Maar dit was toch echt pure oplichting. Ze proberen je daar nog eens 10 euro extra af te troggelen, terwijl de service eerlijk gezegd nog geen 20 euro waard was. Een keer haar kutje likken en twee minuutjes seks, ja, dat is leuk, vooral met zo'n lekker meisje. Maar als je na vijf minuten zonder klaar te komen gewoon buitengezet wordt, heb je er natuurlijk niets aan gehad. Herhalingsgevaar? 0,0. Wegblijven daar!
 
Roemeense advertenties, bieden alles aan (anaal, sperma slikken, slavin,...). Zijn allemaal van dezelfde bende pooiers. Meisjes weten niet wat in advertentie staat. Wegblijven. Ze hebben blijkbaar de oversteek gemaakt van Chadim naar E40 motel. Wegblijven dus.
 
Roemeense advertenties, bieden alles aan (anaal, sperma slikken, slavin,...). Zijn allemaal van dezelfde bende pooiers. Meisjes weten niet wat in advertentie staat. Wegblijven. Ze hebben blijkbaar de oversteek gemaakt van Chadim naar E40 motel. Wegblijven dus.
Het was niet dat ze uitzonderlijk veel online aanbood; integendeel, als ik een meid zie die NZC aanbiedt, dan ga ik zelfs niet. Als ze zich gewoon aan de afgesproken tijd had gehouden en niet had gelogen over dat ik zogezegd te weinig zou hebben betaald, was het ruim voldoende geweest qua prijs-kwaliteit, maar helaas...
 
Terug
Bovenaan Onderaan