Recensie Meesteres Stevie, Gent 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Lachende Wandelaar

Wandelaar
30
16/04/23
42
11
BDSM spel
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Rood
Cupmaat
D
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Stevig
Duur van bezoek
90 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/meesteres-stevie-v/
Totale kosten (in euro)
300
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
De voorbije maand kennisgemaakt met de wondere wereld van BDSM met hulp van meesteres Stevie.
Stevie zelf is een mooie dame, elegant, intelligent, assertief maar ook een dominante en zeer professionele meesteres.
Ze ontvangt in een piepklein huisje in het centrum van Gent.
De eerste kennismaking sessie was voor mij een ware openbaring: van zodra ze jouw blinddoek aandoet heeft ze zowel mentaal als fysiek de totale controle over jou. Ik heb van elke aanraking, elk gebod genoten. Ook stond ik versteld van de minieme grens tussen pijn en genot. Kortom, dit smaakte naar meer en mijn verwachtingen, mijn fantasieën naar een tweede sessie waren enorm.
Die tweede sessie is echter op een grote ontgoocheling uitgedraaid. Net zoals de eerste keer startte deze sessie met een lang intake gesprek, terug gevolgd door een douche en daarna een geblinddoekte ondervraging ronde. Pas daarna begon de eigenlijke sessie, deze keer een door haar gecontroleerde zelfbevrediging oefening. Haar aanraken was ook tijdens deze tweede sessie taboe.

Niettegenstaande Stevie een zeer professionele meesteres is is er volgens haar geen ruimte voor de verwachtingen van de klant, dit ondanks het vrij dure prijskaartje. Ook de inleidende gesprekken en ondervragingen zijn langdradig waardoor je het gevoel hebt op consultatie te zijn bij een (sex)Therapeut.

Ik heb mijn bedenkingen aan Stevie bezorgd met als resultaat dat ik niet langer welkom ben op haar sessies.
 
Vroeger was er ook intiem mogelijk met Meesteressen maar natuurlijk op hun commando. Dit blijkt toch steeds moeilijker en moeilijker te worden . Voor mij is het echter belangrijk ...
 
Vroeger was er ook intiem mogelijk met Meesteressen maar natuurlijk op hun commando. Dit blijkt toch steeds moeilijker en moeilijker te worden . Voor mij is het echter belangrijk ...
Dat hangt heel erg af van de Meesteres in kwestie. Er zullen er zeker zijn die het doen. Ikzelf heb geen vaginale seks met subs en pijp niet, maar de rest kan bij mij bvb wel. Voor sommige subs is het geen seks mogen hebben en dergelijke net een meerwaarde. Gelukkig past op ieder potje een deksel.
 
BDSM spel
3,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. BDSM Klant dominant
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
D
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Stevig
Duur van bezoek
90 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/fetish/soft-hard-sessies-door-een-echte-meesteres.html
Totale kosten (in euro)
300
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Het is al een tijd geleden dat ik voor de eerste keer bij Meesteres Stevie langsgeweest ben, een goeie 6 maanden gok ik. Ik zou het eerst niet doen maar heb nu toch besloten een recensie te schrijven.

Het begon met mailtje naar haar om me voor te stellen en vroeg hierbij of het mogelijk was een sessie van 2 uur te boeken. Ik kreeg al vrij snel antwoord waarin ze zei dat ze voor eerste afspraakjes geen sessie langer dan 1,5 uur deed. Dit vind ik wel begrijpelijk en acceptabel voor een eerste sessie, dus het werd een sessie van 1,5 uur.

De dag voor de sessie moest ik haar nog even een berichtje sturen met bevestiging dat ik zeker zou komen. Hierop kreeg ik een mailtje terug met instructies, één van deze was dat haar deur op een kier zou staan en dat ik maar gewoon moest binnen gaan en de deur achter me sluiten.

De volgende dag was het dan zover, ik ging binnen, sloot de deur achter me en liep naar het einde van de gang waar meesteres Stevie me opwachte. Ze is best een mooie verschijning en straalt dominantie uit. We hadden eerst een intake gesprek, ik was vrij nerveus maar ze slaagde er wel in om me wat te kalmeren. Daarna kreeg ik de mogelijkheid om te douchen, maar had dit thuis al gedaan net voor ik vertrok dus ik kleedde me uit en ging naar boven naar haar ingerichte SM kamer waar ze me opwachte.

Om te beginnen kreeg ik een blinddoek om en werd ik aan een stoel gebonden. Ik werd ondervraagd over mijn voorkeuren, wat ik eigenlijk nogal overbodig vond na alles al doorgeven te hebben via mail en we hadden net ook al een intake gesprek gehad. Ze vertelde me dat we een spel zouden spelen in drie ronden. De eerste ronde werd ik vastgemaakt met leren boeien tegen de muur en werden ik wat gepijnigd met tepelklemmen en een gekrabd met een metalen klauw. De tweede ronde werd ik vastgemaakt over een bok en kreeg ik allerhande zwepen en canes op mijn billen te voelen. Daarna stopte het spel abrupt, er kwam geen derde ronde want er was geen tijd meer. Teleurstellend! Ik kreeg nog een tongzoen als beloning omdat ik goed mijn best gedaan had.

Ik kleedde me weer aan, ging naar beneden waar nog een kort na gesprek volgde en erna ging ik weer naar buiten. Toen ik terug op de stoep stond keek ik op mijn horloge en zag dat ik, op de minuut, 1,5 uur binnen geweest was! Dus het intake gesprek, uitkleden en eventueel douchen en het na gesprek worden door meesteres Stevie allemaal bij de tijd gerekend. Ik gok dus dat we amper een uurtje gespeeld hebben.

Buiten dat het veel te kort was, vond ik het qua spel en niveau eigenlijk wel goed en had wel zin naar meer. Een paar maanden later twijfelde ik dan ook of ik nog eens zou langs gaan, dit keer voor een langer spel. Ik stuurde haar een mailtje met de vraag voor een spel van 2 uur. Hierop kreeg ik antwoord dat ze dit niet meer doet en enkel sessies doet van 1,5 uur. Hierop ben ik niet op ingegaan en heb ondertussen ook besloten dat ik bij haar nooit meer langsga.
 
Laatst bewerkt:
BDSM spel
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Soft SM
  2. Voetfetish
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Donkerblond
Duur van bezoek
90 minuten
Shift
Middag
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/meesteres-stevie-v/
Totale kosten (in euro)
300
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Gezien de recensie van hierboven, was ik ook aan het twijfelen om een recensie te plaatsen.
Ik heb beetje dezelfde ervaring zoals hierboven.

Paar maand geleden had ik Meesteres Stevie via mail gecontacteerd met paar vragen, haar profiel op redlights sprak mij wel aan.
Vrij snel kreeg ik antwoord, met een heldere uitleg, wat te verwachten en antwoord op mijn vragen. Qua communicatie is Meesteres Stevie heel duidelijk.
Ik vroeg voor een sessie van 2h, was niet mogelijk enkel 1,5h. Ok, voor mij geen probleem en dat kwam voor mij nog beter uit op die dag.

De dag ervoor kreeg ik een bericht met de instructies om op tijd te komen, de deur ging open staan.
Meesteres Stevie ontvangt op een 10-15min van het station Gent St Pieter in een studenten buurt. Heel bereikbaar via de trein of via de auto.
Toen ik binnenkwam en de deur sloot, kwam Meesteres Stevie tevoorschijn. Heel mooie dame met donker/venetiaans blond haar, in een zwarte jurk met hakjes.
We starten het intake gesprek, wat de verwachtingen zijn, wat mijn ervaring met BDSM was, ...
Mogelijkheid tot douche werd aangeboden, maar ik had net ervoor al een douche genomen.

Erna gingen we naar de zolderkamer waar Meesteres Stevie haar BDSM ruimte is.
Ik werd geblinddoekt en vast gebonden aan een stoel midden in de kamer. Meesteres Stevie moest overtuigd worden dat ik het waard was om haar slaafje te zijn.
Na haar overtuigd te hebben en haar 3 regels te onthouden werd ik naakt gestript.

Daarna werd ik aan de muur vast gehangen en moest ik kiezen welke straf het pijnlijkste was voor mij.
Er werden een paar speeltjes getest en er moest een score gegeven worden hoe pijnlijk het was.
Dit waren verschillende zwepen, canes, ...

Daarna mocht ik haar voeten aanbidden en masseren. Daarna steeds meer naar boven kussen, kussen in haar nek en wat naar beneden.
Ondertussen kreeg ik de opdracht om mezelf te verwennen maar niet klaar komen.
Na een tijdje was ze heel tevreden met mij en mocht ik klaar komen.

Hierna was de date ook voorbij. Nog een knuffel om terug naar beneden te gaan en dan gaan douchen.
Er volgde nog een kort gesprek en een knuffel en daarna stond ik terug buiten.

Ik moet zeggen, ik heb veel twijfels gehad om terug te gaan. Het is nu paar maand geleden maar het feit dat ik twijfel wilt ook zeggen dat ik niet 100% overtuigd ben.
Het was een leuke date, maar helaas vrij "duur", niet alles van mijn verwachtingen werd ingelost en ik bleef wat op mijn honger zitten.
Gezien het feit dat 1,5h vrij kort was, inclusief intake,douchen,... heb ik ook besloten om niet meer terug te gaan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan