Recensie Natasha, Amsterdam 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
2
12/08/24
4
1
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/3228456-natasha
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
het is de dame van de fotos alhoewel sommige fotos van haar wel bewerkt zijn. Zonder make up is er een groot verschil. Dame heeft last van acne op zowel het gezicht als op de lichaam (borsten en rug). Rook niet heel fris wat best een afknapper is en er hing een wietlucht om haar heen.

Dame ontvangt in een hotel wat makkelijk te bereiken is maar je wel parkeerkosten moet betalen. Ze ontvangt met nog een dame die zich in de badkamer verstopt , vind ik zelf persoonlijk best ongemakkelijk aangezien ik gesteld ben op mijn privacy. Het houd dus ook in dat je geen douche vooraf kan nemen en je na de daad je gereedschap niet kan schoonmaken/wassen. Dit is al een heel groot minpunt.

Vooraf afgesproken voor een uur en aangegeven dat voorspel belangrijk is voor mij aangezien ik rustig mijn tijd wil nemen. Dit was geen enkel probleem volgens de dame. Dit regelt ze zelf allemaal want ik heb een videocall gedaan ter verificatie dus ik weet zeker dat er geen booker tussen zit.

Aangekomen bij het hotel werd ik beneden opgehaald door haar. Ze kwam best aardig over totdat we in de kamer waren beland. Toen werd alles opeens heel zakelijk. Contant afgerekend en vervolgens uit de kleren gegaan. Dame geeft aan dat ze net een borstvergroting heeft ondergaan en dat de bh niet uit kan. Ook kunnen de borsten niet aangeraakt worden.
Volgend groot minpunt.

Met een dubbel gevoel toch maar begonnen aan het voorspel en na een minuut werd mij al gezegd dat ik moet gaan liggen zodat ze mij een pijpbeurt kan geven. Ik heb dit tegengehouden door te zeggen dat ik heb aangegeven dat ik het rustig aan wil doen. Vervolgens doet ze een aantal minuten chagrijnig en werkt ze totaal niet mee. Ik heb een aantal kusjes net boven de borsten gegeven waarna ik werd weggeduwd. Vervolgens probeer ik mijn weg naar beneden te vinden en zegt ze dat ze dit niet lekker vind en duwt me weer weg. Hierna heb ik het opgegeven en ben maar gaan liggen vervolgens heeft ze me een aantal minuten gezogen waarna ik klaar was. Een massage gekregen wat een belediging is naar echte massages toe. Het was een paar keer drukken met de vingers en vragen of het goed was. Dan maar beginnen aan de volgende ronde dacht ik. Niks bleek minder waar. Dame kwam met een zwak excuus dat ze geen condooms meer heeft en doet vervolgens een aantal minuten alsof ze in haar kamer zoekt naar een condoom. Dit was voor mij de druppel waardoor ik maar heb besloten om mijn verlies te accepteren en weg te gaan.

Kortom ik zou dit niemand aanraden tenzij je ervan houd om je geld weg te gooien. Dame is alleen op geld uit, komt geen enkele afspraak na en wilt je zsm de kamer uitwerken. Voor mij nooit meer dit was waardeloos en schandalig.

Ik wandel al 10 jaar nu en heb nog nooit zo een slechte service gehad in mijn leven. Zelfs bij de ramen niet.

PS: de dag erna aangegeven via whatsapp dat ik een eerlijke review ga plaatsen op kinky waarna ik werd uitgescholden. Dame heeft de reviews vervolgens uitgezet op de advertentie

https://www.kinky.nl/advertenties/3228456-natasha
 
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
15 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/3228456-natasha
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Ik heb hier ook een hele slechte ervaring gehad. Contact vooraf was prima, leuk. Ze stuurde nog een foto en het is ook de meid van de advertentie. Squirten was een optie als ik me best deed, uiteraard niks van waar gekomen.

Ze ontving toen nog in een appartement in Rotterdam. Eenmaal aangekomen bleek er nog een vriendin van haar te zijn ook, zag er prima uit. Ze stelde voor €50 extra voor om een trio te doen. Ok goede deal lijkt me.

Betaald uitgekleed etc. maar alles was prut daarna. Ze proberen je zsm af te werken om door te gaan naar de volgende. Ze begon me vol gas te pijpen, maar totaal passieloos en gewoon slecht. Ok neuken dan maar, was ook niks aan. Alsof je een chagrijnige pop aan duwt. Van het trio gedeelte overigens ook weinig te merken de ander zat ondertussen op der telefoon. Ik zeg kom jij er eens bij, ok condoom wisselen en ik probeer er wat van te maken met die vriendin maar die was uit hetzelfde hout gesneden.

Als groentje had ik niet juist op de tijd gekeken dus ik zeg hoe lang hebben we nog. Zegt ze het is tijd dat je het afwerkt. Dus vol gas blaffen dan maar, terwijl die meid probeert me niet te diep te laten gaan. Ik gekomen, niet eens lekker. Aangekleed en ik loop naar de auto, kijk op mn telefoon om de parkeer app uit te zetten, 15 minuten totaal. Betaald voor een half uur...

Klassieke pump en dump, ik raad het iedereen af.

Had op Kinky ook een review geplaatst, maar die worden continu verwijderd op de een of andere manier.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan