Sex caravan grensovergang Bergh-Autobahn

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zal morgen of donderdag even een grondig onderzoek doen. Lijkt me wel een goede lokatie, veel politie en douane bescherming.
Hou jullie wel op de hoogte.
Of is het toevallig een camper? Weet dat er af en toe een leuke dame ontving in haar camper, maar helaas zie ik haar nooit meer en telefoonnummer geen reactie
 
desperado's zijn jullie.

Niemand heeft een idee wat die caravan daar doet, wie er in zit en wat je er kunt beleven, maar jullie denken gelijk dat er een lekker kippetje in zit die op je zit te wachten in lingerie om jullie te verwennen voor wat eurotjes.

Ga gewoon lekker naar Duisburg ofzo.
Wat een onzin bericht! De caravan staat verborgen opgesteld met alle gordijnen dicht en geen auto in de buurt. Buiten staat een prullenbak en om de caravan staat het gras vrij hoog. Voor mij signalen genoeg om te weten dat hier wel degelijk actie is in de avonduren. En voor de mensen uit Arnhem/Doetinchem etc. zou het ideaal zijn als hier een leuke dvp beschikbaar is.
 
De caravan staat er, zoals beschreven. De dame die ik gezien heb ......sla ik even over. Niet mijn type. Zelfde als de roemeense dames in isselburg.
Maar....denk dat ze wisselen. Dus telkens andere dame. Soort keuzemenu, dinsdag skinny, woensdag rubens, donderdag gay, vrijdag gb, etc.
Ga eens vaker kijken en wie weet....
Tarieven ober algemeen beter dan in nl
Helaas geen recensie van een actieve date, maar denk wel nuttige info
 
Terug
Bovenaan Onderaan