Recensie Milena, Boom/Genk (Voorheen Nadia) 3,73 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ze is terug actief in Boom. vorige week mee willen afspreken. Ik vroeg via whatsapp of ze beschikbaar was, ze zei vanaf 11u. Ik zei dat ik er om 11u15 kon zijn (half uur op voorhand gestuurd), en kreeg vervolgens geen reactie meer. Nam niet op toen ik belde. Toen ik voor de deur stond nam ze op, met de melding dat ze een andere afspraak had en dat 11u45 zou lukken. Toch maar verder gereden dus.
 
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
2,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Highclass companion
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
  2. Tussen borsten (russisch)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
E+
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/sexy-nadia-reele-fotos.html
Totale kosten (in euro)
170
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Vorige week bij Milena eens langs geweest..

Helaas sinds lange tijd nog eens een mindere ervaring. Het lijf ziet er bij aankomst idd veelbelovend uit zoals de foto's, het gezicht vond ik al wat minder, was toch nog verschil met haar profielfoto op WA. Ze vraagt in het begin hoelang, ik zei/vroeg een half uur en dan mss langer indien mogelijk. Had ze liever niet, dan liever ineens een uur voor duidelijk te kunnen zijn nr andere klanten hun afspraken, snap ik wel, dus maar 1u dan want ik was geil en dat lijf vooral wilde ik wel eens 'aanpakken'. 170€ voor 1u ipv 100€ voor 30 min dus (met tongzoenen en pzc). Geldzaken geregeld dus.

Tongzoenen deed ze zeer voorzichtig tot niet eigenlijk, gewoon zoenen ook al niet geweldig. Haar borsten dan maar, nope tepels lekken vindt ze ook niet leuk.
Pzc doet ze wel maar ook niet van de beste kwaliteit eerlijk gezegd. 69..? Doet ze liever niet, vind ze wat ongemakkelijk soms... Dan gaan we eraan beginnen zei ze, condoom erop en ze kwam op me zitten. Begon niet slecht met wat goed afrijden, terwijl die grote faketieten vast en wilde er weer (uit automatisme) aan lekken, ze trek meteen wat naar achter.. :D ik begon er net wat in te komen enz en ze wilde al van positie wisselen. Doggy, dankzij haar toch idd wel lekkere lijf bleef ik toch wel geil en hier eindelijk haar ook eens wat kunnen neuken en vastpakken.
Nadat ik na een tijd wat vertraagde , omdat tempowisselingen leuk zijn(.. toch?) , draaide ze zich alweer om naar misio... ok geen probleem dat dan maar .
Weeral na dit keer 1-2 min begon ze dat ze wel geen volledig uur ging neuken op deze manier (had precies verwacht dat het na 2 min al gedaan ging zijn met mij? Of niet gewend ook eens genomen te worden? ) en ze werd precies wat 'verveeld' . We waren mss 5 -10 min aan het neuken.. als je dan denkt dat ze in het begin me een uur aftroggelde weet je wel genoeg. Goesting was meteen door en vroeg dan maar een massage.

De massage was niets speciaals, ook niet slecht maar ook heb al veel betere gekregen. Ik schat een +- 15 min, 20 min misschien gemasseerd te hebben zei ze dat het tijd was. Douche kon nog snel maar ze gaf toch wat het gevoel dat het al hoog tijd was en dat ik me wat moest doorzetten. Dit gedaan , geen idee hebbende van het uur. Nog wat poging gedaan voor toch een praatje, maar ze zei dat ze niet zo'n prater is. Afscheidskusje en door dan maar. Bleek ondertussen dat we eigenlijk nog exact 26 min hadden :D

Een mindere dus, uit mijn ervaring..
 
Terug
Bovenaan Onderaan