Recensie Salome, Venlo (vh Roosendaal) 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Stijn010

Newbie
2
04/08/24
6
1
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Vingeren
Gesproken taal
Spaans
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/3928387-salome
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Dag wandelaars,

Al een tijdje gluur ik mee om informatie te vatten op dit forum, maar het is tijd voor mij om eens bij te dragen.
Misschien dat ik later ook nog reviews zal schrijven over DVP's die ik in het verleden heb bezocht, als ik ze weer voorbij zie komen.

Dan nu de review. De afspraak over whatsapp was zo gemaakt, de communicatie was erg soepel en snel. Dat is een meevaller, want vaker wel dan niet is de communicatie met deze dames waardeloos. Ik heb niet echt kunnen achterhalen of er een planner tussen zat. De antwoorden leken namelijk op translate van Spaans naar Engels, en de dame was op de hoogte van wat er was besproken. Maar zou dus ook goed kunnen dat de planner dit heeft doorgegeven.

Ze ontvangt in een appartementje in Roosendaal. Redelijk schoon, niets speciaals. Salome is een petite latina vrouwke uit Colombia. Op kinky staat dat ze 24 is, maar toen ik het haar vroeg zei ze 21. Zoals bij de meeste spreekt ze Spaans en geen woord Engels. Ik stak 1.5kop boven haar uit, ik denk dat ze de 166cm op haar profiel niet haalt. Ze is dus wel écht petite, met alles in proportie en compleet natuurlijk. Je moet haar wel sturen, maar ze doet lekker mee. Als je een beetje je best doet geniet ze er zelf ook zeker van. Ze kreunde zachtjes. Zoenen doet ze, maar zonder tong. Wel voelt ze erg strak aan, en ik ben gewoon gemiddeld geschapen. Ik denk dat voor de mannen met een grote jongeheer penetratie aardig lastig kan zijn. Vgm doet ze wel pzc tegen betaling, maar ik heb er niet naar gevraagd. Na verschillende standjes rubber volgeschoten. Even lopen knuffelen en praten via translate, want ik spreek vrij minimaal Spaans. Meestal ben ik na de eerste keer wel klaar, maar toch kreeg ik daarna weer zin. Ronde twee voor een grote spiegel die ze had hangen haar nogmaals genomen. Wel door de hurken, maar het ging net lol. Daarna zat tijd erop en namen we afscheid. De tijd waarvoor je betaalt, krijg je ook. Als ze hier nog ff in de buurt blijft plakken zal ik haar denk nog wel eens vaker bezoeken.

Als laatste nog een klein bedankje aan @richard Snep voor het makkelijker maken van mijn leven bij het bezoeken van DVP's. Komen denk ik uit dezelfde hoek, en meestal als ik geïnteresseerd was in een dame had jij al een review geschreven. Top!
 
Klinkt goed. Hoop dat ze naar Utrecht of NH komt. Ik ben gefascineerd door haar tekst (vanuit Spaans vertaald, neem ik aan): "
"Ik geef de buizen een extra waanzin door je heerlijk te likken en te zuigen terwijl ik je met mijn vragende ogen recht aankijk. sperma. Alsjeblieft, je sperma in mijn mond." 🙏
 
Ik gok dat het een leuk verkooppraatje is, denk namelijk niet dat ze cim doet. Je zou het haar kunnen vragen. Toen ze me reed hield ze wel constant oogcontact, ook tijdens missio terwijl ze haar benen om me heen klapte. Daar was ik groot fan van :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan